20

Анонимен

преди 2 години

Ако в ЕС имаше някакви нормални политици те веднага щяха да се обединят и да застанат на страната на Русия. Но понеже ЕС е колония на САЩ всички си мълчат и правят каквото им кажат от Вашингтон.

19

челси

преди 2 години

Абрамович губи Челси, имението си за около 152 млн. паунда и замразяват банковите му сметки.

18

Анонимен

преди 2 години

Русия е велика държава и никой не може да и налага санкции и да и поставя ултиматуми за това че си защитава националните интереси. Когато България беше с Русия и ние бяхме сила и всички ни уважаваха. А сега как е?

17

Анонимен

преди 2 години

"И в крайна сметка точно тези 2% могат да катурнат Малкия." - и какво следва? Приятелсво с хамерика? Падне ли Путин, тия си отиват. По добре да им се смалят милионите отколкото да изчезнат тотално май?

16

Анонимен

преди 2 години

Герман Греф на Сбербанк гордо се пъчеше, че не открил ни един филиал в Крим и избягнал пиндостанските санкции. Ами сега, Германе? И ти си санциониран и ти стана лош за господарите си, защото не прилагаш достатъчно усилия да свалиш Путин от власт.

15

Анонимен

преди 2 години

Кравешки интелект... ако имате програма да демонизирате Путин, може би не е особено удачно да казвате, че го правите... А да, забравих колко интелигентни са ви гражданите...

14

Анонимен

преди 2 години

До Мухахахах Така е, но за 98% от населението. Има едни 2% олигарси, на които санкциите могат да навредят и още как! И в крайна сметка точно тези 2% могат да катурнат Малкия.

13

БГ

преди 2 години

Вчера немски икономист се изказа,че само 2% от Руската икономика била обвързана с ЕС,а Русия успяла да натрупа 700милиарда долара резерв(официално) през последните години и Русия се подгототвяла отдавна,защото успяла да си плати дълговете,и за това санкциите нямало да повлияят на Русия

12

Анонимен

преди 2 години

Знам триста начина да изкарам мечката от бърлогата, и нито един как да я върна обратно.

11

Факт

преди 2 години

Колкото повече притискат Русия толкова по зле,запад не си научи урока че с натиск и санкции не може повече...

10

Анонимен

преди 2 години

САЩ с 45 трилиона дълг близо 200% от БВП, Япония с дълг от 230% от БВП, Германия със 160% дълг спрямо БВП и т.н. няма да давали пари на Русия... Много яко!

9

Анонимен

преди 2 години

Важното е да спасим Зеленски! Ето, той самият се оценява като основна мишена на руската армия. Ако го спасим, печелим войната. Как ще стане? Скриваме го, руснаците се уморяват да го търсят и се оттеглят, и така - победата е наша! Да започваме незабавно.

8

Мухахахах

преди 2 години

Нещото, което не разбира Европа, е че Русия живее в 19 век и няма как санкции за услуги и финансови инструменти от 21 век да им навредят !!!

7

Анонимен

преди 2 години

Спорен въпрос. След като за 20 години един квартален мафиот се превърна в новия гасудар на Света...

6

Анонимен

преди 2 години

Санкции трябва да има! България веднага да спре износа на връзки за обувки за Русия! Кремълския сатрап да си изгуби обувките из безкрайните кремълски коридори. После ще настине, и така ние ще победим!

5

Анонимен

преди 2 години

Санкции ли? Показателен за ефективността на западните санкции е диалогаът между двама видни руснаци. Единия казва, че толкова много патриотични думи е изрекъл, толкова подли ходове на агресивния запад е разкрил, а все още "цивилизованите" не са го удостоили с честа да го включат в списъка на санкционираните и със благородна завист отбелязва, че събеседникът му отдавна е санкциониран. Другият му отговаря, че в качеството си на санкциониран се чувства прекрасно.

4

Анонимен

преди 2 години

Санкциите ще се върнат като бумеранг към свръхзадлъжнелите западни икономики с напечатаните пари. Въпрос на време е да обявят мобилизация в НАТОвските държави, като видят че санкциите не вършат работа.

3

Анонимен

преди 2 години

Нападната от три страни Украйна все пак се държи.Няма масово предаващи се войници,няма бягащи.Трябва да им се признае на украинските войници че се бият като лъвове сами срещу най силната армия в света.Руснаците едва едва напредват и постоянно искат подкрепления от Русия.

2

Гледам Тв

преди 2 години

Санкциите на Путин и Русия....ще ги поемем ние обикновените потребители в България!

1

Анонимен

преди 2 години

Западът успешно доказва че перото е по-силно от меча.