39

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Хора,другари и Другарки! Хора,Славний Български Народе! Хора навред , защото Русите идат! Пред Посолството на Руската Федерация и Китай трябва да се играят всеки ден Български хора! А пред посолствата на Фашистите от Израел,Турция,САЩ,Англия,Германия,Испания всеки ден Кукери,че да ги прогоним завинаги от Нашите Тракийски Орфейски и Спартаковци земи!

38

Анонимен

преди 2 години

Не е ли време вече украинците да сложат оръжие, ако въобще са го вдигали? Безмислено е да се избиват братски народи. Да наритат управляващата клика и надрусаните фашистчета, дето убиваха руски деца, и да приключва тази глупост.

37

Анонимен

преди 2 години

Украинците просто трябваше да се предадат без бой и никой нямаше да пострада,а сега ще ядадт дедовия

36

Анонимен

преди 2 години

Гледах в един украински сайт как руските хеликоптери си летят свободно над летището а една жена, явно тази която снима казва: Гледай какво става, те просто летят. А къде са нашите, Господи? Толкова за украинската армия.

35

Анонимен

преди 2 години

Добре, че Ердоган е с акъла си, че ако вземе пример от лyдия *** и за едно денонощие ще станем под турски флаг...

34

Анонимен

преди 2 години

До ден и Киев е паднал. Къде ли корумпираният комедиант, който обещаваше светло бъдеще на украйнският народ, докато изпълняваше нарежданията на задокеанските си господари? Сигурно е забегнал в Полша вече.

33

Анонимен

преди 2 години

А Роската е на фронтовата линия заедно с Мони паси и с винтовки в ръцете!

32

Бай Петко

преди 2 години

БАЙдън нали много говореше, къде са краварите? Защо не помагатОная русата британска перюстия и тя

31

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗеленски е една кукла на конци на Коломойски, който изгори живи хора в Одеса , включително и двама български граждани, всички кандидати за управляващи, бяха кукли на конци на руския евреин Коломойски. Коломийски намачка един млад полски олигарх, кандидат за управляващ. В Украйна, борбата между олигарсите е страшна, дива, жестока, Тимошенко също е сериен убиец за заграбване на бизнеси, пари, въпреки, че е жена и разни други олигарси.

30

Анонимен

преди 2 години

Къде е лъжливото зелено овчарче ? Моли за оръжие , пари , подкрепа ,Май го използваха за салфетка или по-точно за тоалетна хартия .

29

Анонимен

преди 2 години

Зеленски явно е избягал вече,както и други видни членове на бандеровско-сороската хунта,която с автомати взе властта в Киев преди 8 години. За съжаление руснаците няма да могат да ги хванат и осъдят.

28

Новина

преди 2 години

На фронтовата линия са отишли Цветанка Ризова, Индиеца, Сашо Диков, Хекимян , Гарелов въоръжени и с автомати - ще отразяват военните събития като очевидци ! Забелязана е и Елена Йончева ,която носела гранатомет !

27

Анонимен

преди 2 години

Блиц- криг докато в Брюксел заседават бюрократите утре Украйна няма да я има на картата .Путин има 6 000 тона злато от сибир и го боли фара. Честито на Полша ,Унгария ,Беларус и най- тлъстото парче за Русия .Баницата е нарязана всичко е точно .

26

До Зозо

преди 2 години

Зозка,рублата може и една стотинка да стане,ама погледни петрола-100 долар за барел,газта-1300 Евро за 1000 куб.метра!Та викаш кой ще го продууха най много?

25

Анонимен

преди 2 години

Руската специална операция е планирана до 2-ри март, но по всичко изглежда, че ще приключи за 24 часа. Тази нощ Зе-клоунът ще си плюе на петите. Може би само западните окрайнини със столица Лвов ще останат като пиндостански протекторат.

24

До Зозо

преди 2 години

Зозо, още ли не си на фронта, защо така се задържва е БеГе-то?

23

Анонимен

преди 2 години

Правете питки да посрещаме братската руска армия!

22

Анонимен

преди 2 години

До Бръм..... Да не би на теб да ти харесва да си колонизиран. Бях писал че за трети път Русия ще ни освобождава този път щее от Колониалистите които се подиграват с нас. Унищожиха ни икономиката селското стопанство Образованието прогониха младите да им слугуват. Това харесвали ти бе сеяндур. На теб ако ти харесва на 90 процента не им харесва. По добре с Русия отколкото с евро.гейците които казват че вече няма маййка и татко има родител 1 и родител 2. Ние пеееерасили сме бе сеяндур.

21

Анонимен

преди 2 години

Къде са нашите смели американски партньори , които така геройски се изправиха срещу химическите оръжия на Ирак ?

20

Анонимен

преди 2 години

Хайде на бас,че нато няма да се намеси във войната,ще има сямо някакви санкции