176

Българин

преди 2 години

Българското мерезе е по-големо от руското мерезе!

175

Радослав

преди 2 години

Ти му направи тръбата за да може спокойно да удари Украйна без да се нарушават доставки на газ и да си текат долари към Русия, пък сега санкции да налагаме. И какво точно ще санкционираме? Ще спрем износа към Русия ли, дето го няма? Или може би вноса, които също го няма? Какво точно ще санкционираме и защо си мислиш, че санкциите ни ще послужат за нещо повече от тоалетна хартия за някой административен служител в Русия?

174

зАз

преди 2 години

Ходи да лепиш "Тапети", бе, Винету! Тази братоубуйствена война и бандерезация в Ук. трябваше да бъдат прекратени! Външното управление на Ук. от Щатите и дребноБритания трябваше да бъде прекратено!!! Припомнете на Винету как дребноБритания се впусна във война за Фолкландските острови на хиляди километри от дребноБритания, за Щатите даже да неспоменавам!

173

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Милиони руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин и емигрират на запад. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

172

Българин

преди 2 години

Жал ми е за руския народ колко бедно живее. Добре, че ние сме в ЕС и НАТО в клуба на богатите и живеем добре.

171

Споко

преди 2 години

Украинската армия унищожава руската техника и започва контра офанзива към Москва. Скоро над Кремъл ще се вее украинското знаем. Времето на диктатора Путин изтече!

170

Анонимен

преди 2 години

Бока за едни самолети да попитам?....

169

-

преди 2 години

Колко "твърдо" може да бъде нещо от БорисOFF!

168

Анонимен

преди 2 години

Путин си начеса егото, а руския народ сега ще го отнесе и то за десетилетия напред - не случайно повечето млади руснаци не го харесват и искат да емигрират.

167

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Добре Боре, обади се на Путин и му кажи, че го санкционираш.

166

ууу

преди 2 години

Това изказване е последният гвоздей от капака на ковчега ти.

165

Българин

преди 2 години

Споко, Путин е слаб, няма икономика. Ще му наложим санкции и ще клекне. Ние на запад сме силни икономически. Съжалявам го просто Путин, жал ми е за него. Бевепето му е колкото на Исландия, лесно ще ги бием руснаците.

164

Петров

преди 2 години

Путин нямал икономика, а България с двата съветски изтребителя от които лети един има.

163

Анонимен

преди 2 години

Ковид Мовид изчезна....

162

Анонимен

преди 2 години

,, Путин има Цезарска лудост '' -вижте новата статия в клуб з , психолози обясняват действията на Путин

161

Анонимен

преди 2 години

Путин няма икономика за да е привлекателен или пари за да привлича с тях съседи. Западът не повярва, че войната е възможна! Но Путин е като в ония видео игри дето като нямаш икономика и пари, но имаш оръжие- използваш оръжието за компенсация. Това е лудост! Няма спокойствие за този народ или два народа... Няма мирно столетие, даже 50г. без война няма... И ЕС не направи достатъчно...

160

Анонимен

преди 2 години

А бе Баце,звънни на Путин да спре войната! Нали се имаш с него.

159

Петров

преди 2 години

Бойко е купил билет за Барселона единно с мис Бикини. Трябва да сме единни.

158

Анонимен

преди 2 години

По БТВ казаха, че има стотици унищожени руски танкове, украинската армия оказва героичен отпор, скоро се предвижда масирана контраатака към Москва.

157

Гражданин

преди 2 години

Това не се нарича война и Стефан Янев беше много прав тази сутрин. Освен това със сигурност е информиран като човек на НАТО, а не на Путин. Ако тази операция не беше съгласувана, Щатите досега да са пратили войски в Украйна. Руснаците нанасят удари по украински военни части и бази, които са американизирани или направо американски в нарушение на всякакви международни правила (Украйна не е член на НАТО). С това гражданската война в Луганск и Донецк ще приключи.