42

PB

преди 2 години

Затова БГ да не подкрепя никакви санкции ,защото ние ще сме най губещите и потърпевши от тези санкции

41

Анонимен

преди 2 години

Така е, световна война е! Започна се, най-после! Последните години доста репетиция имаше, ама народите ги проспаха. Не знам кой ще печели от тази война, богатите още по-богати ще станат, от всички воюващи страни. Истински ще загубят хората - ще водят чуждата война и ще платят с кръвта си. Ще платят лакомията на самозабравилите се човекоядци! От такива имперски войни се излиза с революции.

40

Анонимен

преди 2 години

Украйна е само марионетка в ръцете на западните "партньори ". Ако имахме отговорни политици, България трябваше да запази пълен неутралитет по отношение на създалата се обстановка.

39

Анонимен

преди 2 години

Украйна няма как да победи това е абсурд Украйна разполага със стара техника от времето на СССР а Русия инвестира огромни средства и разполага с много по-модерна и мощна техника това е като да пуснеш пинчер срещу доберман

38

Анонимен

преди 2 години

Русия щяла да бъде принудена да пренасочи износа си към Китай .... Боже, ами ЕС и ние накъде ще си пренасочим вноса" Четох преди няколко седмици, че търсим ядрено гориво за АЕЦ, ама да не било руско ... Пазарна икономика нямаше ли в тоз Евросъюз? Да питаме за цена поне? Или направо ни казаха, че трябва да е американско горивото. При това положение Китай печели винаги и без "войната на Путин".

37

Анонимен

преди 2 години

***,професоре,ако имахме далновидна политика през изминалите 30 години и се бяхме подсигурили с резерви за всякакви случаи,сега нямаше да се упражняваме върху това,кой ще спечели и кой ще загуби.Да не забравяме,че в началото на пандемията лекарите нямаха ръкавици,а облеклата им бяха от втората св.война.Да не говорим,че с нищо не сме готови за евентуална война на широк фронт.

36

Анонимен

преди 2 години

Току що ми се обади по уоцапа едно приятелче от Инголщат, Ауди инсталират перки в двора и соларки на поркивите ба заводите и вече няма да ползват нито руска газ, нито руски нефт, ще си прават колите с възобновяеми зелени енергии.

35

ПроСоТо

преди 2 години

ега ти ВИСОКОПАРНИТЕ словесни "ГРЪМОТЕВИЦИ" !..."Третата световна война" била фанала та почнала..?!?!..Какви ли не смешковци се упражняват на тая тема..Тая "ТСВ" ще приключи най-късно след седмица!...Както войната м/у Египет и Израел,примерно..И НЕ,не става въпрос за "блиц криг"!..Просто Зеления ще бъде набързо сменен с некой по-печен и нещата ще се уталожат..Разбира се,ако краварите и натовците не откачат от тая възможност-да изгубят Украйна като техен ПОЛИГОН,и не подпалят ИСТИНСКИЯ пожар..

34

факт

преди 2 години

Китай отдавна е превзела Русия в целия южен Сибир няма един руснак.

33

Анонимен

преди 2 години

Ха добро утро,само че сред печелившите от създалата се ситуация са не само Китай а и САЩ,големият губещ в случая е ЕС и отчасти Русия!

32

До Предложение

преди 2 години

Да ама Катар вчера каза че много искали да помогнат - ама немало как... Вече не са толкова глупави - и тях ги цакаха със санкции и ембаргота! Светът се промени!

31

Анонимен

преди 2 години

До Ха ха!!! Германия не губят че Норвегия и Англия помпят нефт и гас от океана и зареждат Германия.

30

Анонимен

преди 2 години

До Нищо чудно: Китай може да захапе, но Тайван, а не Русия. Момента е подходящ. И да напомня, че Тайван е признат за част от Китай даже от САЩ.

29

Ха ха!!!

преди 2 години

Интересно - една новина липсва по нашите медий - Германия обявила че се отказва от Руски газ и въглища! Но дефакто така наказва не само себе си но и Украйна - няма Газ, няма транзитни такси!

28

Предложение

преди 2 години

Предлгам близкия изток да залее борсите с нефт и газ, и газта и нефта да станат по 3 и 5 стотинки саответно. Това ще нанесе опустошителни поражения на руската икономика и кремълският диктатор ще фалира.

27

Анонимен

преди 2 години

Европа е колония на САЩ и сега двете империи се сблъскват в Украйна. Където се дялка, хвърчат трески

26

Тенис на маса

преди 2 години

С други думи - две империи си играят на тенис на маса... Другите им събираме топчетата... Ама забравяме и третата жълта империя, която от години доминира в тениса на маса и накрая ще вземе купата от турнира ... :-)

25

Анонимен

преди 2 години

Пичели само Нато. Никакъв Китай. САЩ и Норвегия продават скъп петрол и шистов, а Украйна и Русия се истощават помежду си а Нато си запазва силна армия без нито една жертва.

24

износ

преди 2 години

Русия наложи мораторим за износ на селско стопанска продукция за следващите няколко години - миналата година по това време, така че няма драма.

23

Мисиз Фак Е Ю

преди 2 години

Вкусни ли да поничките сега?