23

Анонимен

преди 2 години

Ами трудна работа.?Затова трябва да забраните курсовите работи в университетите,защото именно оттам преподавателите крадат най-много.Така хитро крадат от студенти,а не от колеги както навремето е правел Матанов с Иван Божилов.В университета ,когато хвалеха някой за курсовата значи не ставаше,а този дето го съсипваха от критики беше знак,че ще я препишат.

22

Анонимен

преди 2 години

Това е истински, горд варварин. Идва и разрушава всичко, което е заварил.

21

Анонимен

преди 2 години

Спрете се най-после да делите частни от държавни училища с уточнения като: "това не важи за училища, където са с по една паралелка от випуск" !!! Каквото е за държавните, същото трябва и да е за частните училища, независимо за какво става дума!!!

20

Бай Пешо

преди 2 години

***, махай се от това място, преди да си натворил още по-големи бели. Защо ще удължаваш годината? И без друго децата са претоварени. Тази една седмица ще я запълните с още повече булшит, вместо да се разтоварят. Махай се, заедно с простото Кире

19

Анонимен

преди 2 години

Това е академик от актуалната образователна система!Не си мечтая за преди 1989г., но тогава учебните дни бяха по-малко, а образователната система изискваше и постигаше много повече. Явно проблема не е във ваканциите, а в качеството на академиците!

18

Анонимен

преди 2 години

Това е пълна глупост, какво се печели с една седмица и да се наруши традицията. Каква е тази "рационалност" от една седмица. Абсолютно съм против.

17

Анти Тяло

преди 2 години

Ако още свиете ваканцията на децата, трябва да намалите отпуските на учителите от 60 работни дни поне на 50.... за да излезе сметката.....И какво стана със заплатите пари срещу качество ???

16

Анонимен

преди 2 години

Опуления академик ще яде бутилката пак. Хюмнетому цайсато.

15

Анонимен

преди 2 години

МОН измисля глупост след глупост.

14

Анонимен

преди 2 години

Сменете подхода към учебния материал, награждавайте ученолюбивите,с подхода, който имате в момента и 365 дни да се учи - резултата ще е пак същия!Сега училището е място за забавление и отчасти детска градина! В известна степен и за формиране на детски банди!

13

Ало

преди 2 години

Не всичко ново е за добро ! Не всичко което хвърчи се яде !

12

Анонимен

преди 2 години

МОН първо да помислят имат ли капацитета да правят това с което са се заели и като преценят, че не стават сами да си подадат оставките. Образованието е свалило нивото до преди освобождението от турско робство. Децата нищо научават от алгебра и геометрия. Неграмотни са, не могат да ЧЕТАТ и пишат. Физика, химия - нула знания. А от МОН седнали да променят датата?!

11

Анонимен

преди 2 години

МОН първо да си оправят графиците- Варна начело по заболеваемост, пълно с болни учители, деца и бройките нарастват, а децата са присъствено, в зоните с ниска заболеваемост-учат онлайн, що за мерки???

10

Анонимен

преди 2 години

Нещо ми мирише на оставка!?!Знаем, че искат да си оправдаят заплатите, но не е това начина!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Следва отмяна на трети март?

8

Един Българин

преди 2 години

Спирай Ковид шегите и да приключваме темата. За какво ще скъсявате лятната ваканция та да не можем да ходим на море? За сметка на това да ми сложиш ваканция на 1ви ноемри когато нито има сняг за ски нито има къде да отида или да ми удъжите великденската когато пак няма какво да се прави?!! Ако я сложите за 24ти май е преди края на годината пак няма смисъл. По нова година има достатъчно дни ... само бръмбари имате в главите!

7

Анти ПП

преди 2 години

Образователния министър е пълен гал.фон;))), което нон-сенс, но е факт! Мой ли си толкова глъф, уе?:))) А?:))) Дай да немат децата лятна ваканция, не стига, че учебните ви програмис а претоварени и препълненис глупости, ненужно и дори вредно съдържание! Осъзнай се, ве, ***! Доа ти намлата 4 туката и ша почнеш да мислиш трезво. Стига си гледал на Запад, не ти стига диоптрите! Мисли с глъвът си глъва, първом за съдържанието на предметите,с лед тва за организацията на учебният процес!

6

Анонимен

преди 2 години

До 1Кой психиатър си?

5

Анонимен

преди 2 години

Не не не .Махни се ,бе .Лятото можеха да учат децата ама толкова е трудно да го направиш .Бегай далече

4

Анонимен

преди 2 години

Това недоразумние в очилата - няма ли да го разкарат най-накрая от МОН?