96

До

преди 2 години

До И ДО ДВАМАТА " до Ерик и Виолета и двамата сте за психиатриата. Там да си пиете успокоителните. Фенобарбитал, Диазепам, Ксанакс и други транкфиланти." ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх То е едно и също-само си пише-само си отговаря. Зле е човечето. Не му забелязвай кой го знае с какво са го наболи.

95

Анонимен

преди 2 години

Аха, т.е. да минеме 50 процентовата бариера и маймунските ескперименталки да станат задължителни.

94

гост

преди 2 години

Стига вече сте ни навирали в очите тая дърта продажна м а с т и я с лъжите й . Вече почти всички са наясно докъде водят тези още неразвити и неизследвани както трябва ваксини . А на всички ваксинирани честити тромбози и болести в сърдечно-съдовата система .Не съм против ваксините , а против алчноста,лакомията на такива които поставят под заплаха здравето и живота на гражданите и сайтове като вашия които са проводник на машинациите им .

93

Анонимен

преди 2 години

Трибунал! Подигравате се с цяла България! Купете си бронежилетки!

92

Aнонимен

преди 2 години

Бабо Радке, нали слугите на СЗО изпълнявате смъртоносния план за зануляване и в здравната система и в болниците-мъртвилници

91

Анти Тяло

преди 2 години

Ако всичко се решава в процент...нека всички желаещи да си набият 4-та игла и после 5-та...така защитата лесно ще скочи с 10% и повече

90

Aнонимен

преди 2 години

Нека заспалите дълбок сън се пробудят и информират, че се води медицинска, биологична и химична война срещу човечеството, преди да ни наложат диктатурата, фашизма и концлагера на Трюдо и Бил Гейтс в Канада и в България

89

Анонимен

преди 2 години

Бабо Радке, как ги изчисли тези 10 % :) Не може ли 9? Основният извод е да се погрижим сами за здравето си, че разболеем ли се и опрем ли до здравесъсипващата система, пиши ни в ковид статистиката и без ковид. Проф.ани много, лекари няма.

88

Анонимен

преди 2 години

Не знам лятото само как ще оправдават високата смъртност като няма ковид... В 5та градска състоянието на сградата е като на мазето на 100 годишната ми къща, докторите взимат по 800-900 лв. как да повярдвам че държавата иска да ни лекува и да не умираме? Че то последните 2 години закриха отделения и болници, а екипите за спешна помощ в София намаляха... Може ли да има 20 линейки за цял град 2 милиона... Всичките тези кратуни трябва да отидат на съд за системното разкапване на болниците 30 години!

87

АНОНИМЕН

преди 2 години

Дърто, какви ваксинационни кампании ще продължаваш? Всички разбраха лъжата, в която си замесена и ти, така че се разкарай и си гледай старините, че шамари ще има за всички.

86

Анонимен

преди 2 години

Аргирова не се ли наяде на?Фалшивите ваксини.

85

Гражданин от село

преди 2 години

В България преобладават селяните,а селянин на институции и държава не вярва,много време са лъгани хората,върви ваксинирай такива,ами не няма да стане,но спокойно вашите заплати си вървят така че си говорете каквото ви се нарежда отвън,вие се ваксинирайте за да си пазите службичката па ще гледаме отстрани цирка

84

Ерик До Еричко

преди 2 години

173 " Да но ние платените тр олове ще живеем а вие неплатените тр олове ще умрете. Пък в крайна сметка съм много по-грамотен от теб."--------------------------- Наистина не си добре . Дано намериш лек, въпреки, че заболяването ти е в доста напреднал стадия. За него и "ваксини" не помагат. Ще живееш ти, вечно. Ще умре човек, ама от смях, като ти чете постовете. Същите са, като онези на простите антиваксъри. Как ви намират да ви плащат на точно такива, изумявам се.

83

до 96

преди 2 години

така е, даже и Библията и Корана и Тора, като ти казват да Вярваш, ти я Дават да я Четеш! Само на Професорите в ЕС, Вярванията ги няма в Писмена форма за да ги четем и анализираме!!

82

Aнонимен

преди 2 години

Само ви успиват, докато тихомълком се прокарва задължителното ваксиниране-убиване от СЗО и вкарването ви в електронния дигитален концлагер и зануляването на Бил Гейтс и компания

81

Професорке

преди 2 години

Моля, това да то Подкрепиш с Научно Изследване Публикувано в Ланцет или друг Международен Медицински Журнал! Нали ни казвате Да Вярваме на Науката - моля покажи ни я тази Наука, за да Прочетем и да и Вярваме!!

80

Борислав

преди 2 години

Последни напъни!Сега ще скрият тази бабичка,но при всеки удобен момент ,отново ще ни я навират в лицето,както и останалите продажници!

79

Анонимен

преди 2 години

Аре чупка от медиите и точка на свободните съчинения, че един грип объркал сбърканата по примцип здравна система. 53947

78

Анонимен

преди 2 години

Начи Радке като земем една гьостерица, пА като те залупам по гърбината и кръстта чЕ ти изправим, и ишиаса че ти мине и акъла че ти дойде. Марш далеч от камерите оти децата плачат и реват по цяла нощ.

77

Бабкей

преди 2 години

Не били виждали какво става в здравната система тези месеци?!! Тая здравна система не е така само в тези месеци!! Тя си е такава от край време и ваксините няма да и решат проблема. Вместо да насилвате хората заради едните комисионни, щото требе за две години да сте се поояли вече, вземете направете нещо смислено.