131

Анонимен

преди 2 години

Наглеците се готвят и да почиват в чужбина все едно че нищо не се случило. Рублата била паднала и щял да се прости с почивката си с Турция. Тия хора изобщо не разбират какво представлява Русия и руските "граждани" живеят с илюзията че Русия е нормална цивилизована страна.

130

пена

преди 2 години

Обикновените рашки май осъзнават, че всичките негативи от действията на диктатора им Путин ще са за тях. А те няма да са малко. Съвсем скоро Раша ще бъде изолирана и превърната пак в бананова държава....

129

sofeto

преди 2 години

Кой па е питал крепостници, преди, днес, или за вбъдеще!

128

Нищо ново

преди 2 години

Още преди да отворя статията знаех какво може да се очаква от нея. Как не се намери един наш журналист, един наш телевизионен канал да покажат Донбас и Луганск от другата страна, а не от украинската. Седем години гражданска война, и не се намери нито политик, нито журналист да изрази поне малко съжаление за към постояно обстрелваното руското население там. Жалка работа.

127

Аха

преди 2 години

До Анонимен135. Голяма работа е путинова Русия - двадесет години джуджето е на власт и не може да докара националния доход до два трилиона.

126

Незнанието бате...

преди 2 години

До Анонимен: "Руснаците да се подготвят да ядат искандери и циркони, че друго скоро няма да има." В наближаващата криза рашките може да не говорят по айфоните или да карат бугатита но за храна,,,,:):) е няма да имат аспежи с които да си бъркат черния хайвер :):) Не ги мисли!

125

Анонимен

преди 2 години

Скоро и Одеса!

124

Анонимен

преди 2 години

Руснаците да се подготвят да ядат искандери и циркони, че друго скоро няма да има.

123

Жоро Сороса

преди 2 години

Ако мобилизира населението повечето ще дизертират. Никой няма да се бие за тоя луд.

122

Хохол

преди 2 години

До Украйна умря Няма да дочакаш....

121

Анонимен

преди 2 години

*** така прецака всички руснаци, че ще го пcyват повече от Хитлер и Сталин взети заедно...

120

Анонимен

преди 2 години

В Русия също има глобалистичен елит, за който по-важни са печалбите и почивките в Турция. Но обикновените руснаци подкрепят Путин, защото в Донбас живеят техни сънародници.

119

Олд

преди 2 години

Големия проблем на малкия Мук е че губи младежта,на младите руснаци им е през онази работа колко велика е Русия ,те искат да живеят добре и сега.

118

Анонимен

преди 2 години

Що ни занимават с мнението на хора от които нищо не зависи.А отделно загрижилия се за бизнеса си, дали си дава сметка, че ако държавата допусне чужди ракети на 20 мин. до Москва, въобще какви планове за живот, инвестиции и развитие може да гради.Все пак Русия има национален елит, който да гарантира суверенитет и бъдеще за народите и.

117

Украйна умря

преди 2 години

Всеки ден нови дати за нахливането на Русия в Украйна. А то какво стана - Руски войски ще влязат напълно законно и легитимно в Донецк и Луганск. И толкова, до тук, не е нужно по-нататък. Достатъчно. Това ще бъде краят на окрайната - останалата част ще се разпадне от само себе си. Покрайнините ще се самоопределят и всяка окрайнина ще реши къде да отиде, дали в Полша, дали Унгария, дали Русия, или да си остане самостоятелна покрайнина.

116

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не искат война с Украйна, но великият им лидер Путин вече им я предостави, да имат с какво да се забавляват. Да ходят на фронта. После ще почитат жертвите във велики манифестации. А като допълнениее ще се сблъскват с проблеми в Европа и САЩ

115

Анонимен

преди 2 години

133. Българите кога са били Българи?

114

Българин

преди 2 години

Американофилите - Вълка козината си мени но нрава не!

113

Анонимен

преди 2 години

До 106. Грешка ли?! САЩ имаха план да пуснат атомни бомби върху 20 от най-големите руски градове, но нещо размислиха. И сега не могат да се възползват от ценния ти съвет. За разлика от теб, те знаят за системата за гарантирано ядрено възмездие.

112

Анонимен

преди 2 години

90 години Русия беше съсипана държава, а днес става все по силна. След ВСВ от нищо направиха икономическо чудо със СССР което щеше да катурне запада ако Горбачов не им беше направил този подарък. Русия е добре защитена и осигурена с всичко, докато западът (без САЩ, те са самодостатъчни) се гърчи от енергийна криза и недостиг на ресурси.