180

Учете история

преди 2 години

До Алексей ТолстойПървата Киевската Рус е нападнала България в комбина с Византия. Толкова са ни били, че после сме западнали и сме станали лесня плячка за византийците. Те преди това само с аможели да си мечтаят да ни победят.

179

Анонимен

преди 2 години

до 197 не разбирам - "Защо няма тълпи от украйнци които да искат да се евакуират в Украйна след като Путин вкара танкове в ЛНР и ДНР?" Защото - 1. Те са в Украйна и 2. Може би мислят да бранят домовете си, а не да бягат от тях.

178

Иван

преди 2 години

Джуджи пак се оака, яко го гони параноята. Да са му честити двете нови парчета земя - докато народа му се чуди какъв беше вкуса на истинския кашкавал преди 2013 година :) Хайде, догодина джуджи и в Чехословакия, възстановяваме СИВ и се редим на опашки за банани, да живей джуджи! :)

177

Анонимен

преди 2 години

Искате мир?А за това ли стреляхте тези дни,пък и през всичките години от 14 та насам

176

запознат

преди 2 години

До Анонимен 208: руснаците във Варна пазят българите, защото когато Ердоган прати танковете към София софиянци да има къде да се подслонят във Варненската Народна Република.

175

Анонимен

преди 2 години

Ами той Путин наскоро постави ултиматум НАТО да се изтегли от България и Румъния.Явно и тука има апетити.Тея руснаци дето са наводнили Варна например, какво правят тук.Не ми се струва случайно.Май има дългосрочен план дето си изпълнява.

174

бойчев

преди 2 години

Всеки автократичен режим рано или късно рухва.въпросът е колко човешки живота ще затрупа под развалините си.за съжаление руснаците не са си научили уроците от историята и не искат да ги научат.

173

Ром"с

преди 2 години

Те си спомниха за Минските спорузомения..а какво направиха за 8 години за да се изпълнят тези спорузомения о Украйна-нищо+ те ги снабдяват с настъпателни оръжия ,което показва,че въОбще не се и старят(Запада разбира се) да направят нещо за постигане на Минските спорузомения .А сега се сетиха,еми прави са си руснаците -докога ще ги правят на балами.Между другото Меркел намираше общ език с Путин ,но тези говорят с Русия както говорят с нас-колкониите си ..нещо не им се получава..

172

не може да бъде!

преди 2 години

Американците са опитни геополитици,но както се вижда още не могат да се примирят и да проумеят ,че механизмите които се включавт в такива ситуации нямат задна скорост!

171

Нико

преди 2 години

Слава на Бога че сме Натовска страна. Ние сме сигурен кандидат за руска окупация. Единствени от бившия соц лагер не забранихме бкп/бсп.Те даже още управляват .В големите ни градове се извисяват червеноармейски паметници .Има достатъчно русофили Даже и партия в парламента ни има.Дс кадри руски възпитаници и предатели колкото щеш. Слава на царя на костов, желев, паси и всички други политици от този период Които на спасиха от трето руско нашествие в страната ни.

170

не разбирам

преди 2 години

Защо няма тълпи от украйнци които да искат да се евакуират в Украйна след като Путин вкара танкове в ЛНР и ДНР?

169

Анонимен

преди 2 години

"Онеправданата" Русия пак с танкове в чужди държави.

168

St

преди 2 години

Джуджето не може да диша без да граби от малките държави земичка. И всеки който му се е продал е още по-долнониво. Както го казаха в един филм, едно ниво подпедераст.

167

Анонимен

преди 2 години

Първата и Втората свтовна световна война започнаха дори и при по-малки поводи.

166

ъцз

преди 2 години

няма страшно САЩ ще се бият за Донбас до последния украйнски войник...

165

Анонимен

преди 2 години

На кого налага санкции? На несъществуващи държави!? Тия са ненормални! Путин се въоръжи до зъби, а Урсула, Жан и не знам още какви само клатят глави! Сега вече трябва да се изръсите! И то с милиарди за нови оръжия. За всички страни! Иначе Путин ще ви направи разногледи!

164

Анонимен

преди 2 години

Не одобрявам имперската политика и провокациите на Русия, нито пък колониализма и грубото вмешателство във вътрешните работи на чужди държави и геополитиката на САЩ.

163

user

преди 2 години

"Байдън: Признаването на ДНР и ЛНР заплашва националната сигурност на САЩ"С какво ви заплашва?! Не може да лапате пари от продажните украинци ли? Този път ще го хапнете на 2 ката. Когато Путин говореше, че не се спазва Минската конвенция се правихте на ударени, а сега виете като чакали.

162

Анонимен

преди 2 години

Характерното за жизненото дело на диктаторите е, че те с десетилетия се опитват да постигнат нещо, и след това то с един удар пада. Сталин сигурно си е мислел, че оставя непоклатим СССР когато се е гърчил на пода.

161

запознат

преди 2 години

До Още: Няма да се учудя в БГ да обявим създаването на Варненска Народна Република и да поискаме признаване и военна помощ от Русия.