46

Анонимен

преди 2 години

Путин предупреди Запада преди 15 години. Сега той е готов да води война в Украйна, гласи заглавие на в. Вашингтон пост. която изглежда напът да обхване Украйна, вероятно се е оформяла в съзнанието на руския президент от най-малко 15 години насам, когато той произнесе порицаваща НАТО реч на годишната Мюнхенска конференция за сигурността през 2007 г. Тогава той предупреди, че силите на Алианса са

45

Az

преди 2 години

***, празноглава зелка. Освен да пишеш тъпотии по поръчка, за друго служи ли ти главата ?

44

Анонимен

преди 2 години

Ех тез двойни стандарти, начи ние да стоим до границите на Русия и тя да си трае, но га руснаците отидоха в Куба, мале мила що рев от САЩ е бил. Като за мен и едните и другите са един дол дренки!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Путин може само да дрънка глyпости и оръжия срещу Украйна, но няма да направи нищо повече от това. Нито Запада, нито руснаците ще му позволят да има война.

42

Искат пак на руска

преди 2 години

Меца, да и изядат медеца.

41

Не мисля че

преди 2 години

Вова с малкия Писун не е готов за война. Но мисля, че не го знае! От Вълчата му бърлога светът е малко по-различен. Това е руският фаш изъм! Те и нацистите взеха от Русия ноухауто на концлагерите през 30-те

40

Анонимен

преди 2 години

Принципно това не е обикновенна "война" а е геопполитика. Америка иска Украина за да дъжи транзита на газ към ЕУ и да прави каквото си реши. Затова и драпат с/у СП2. На Путин му трябва експорт, но парите може да дойдат и от от изток, където търсенето също е голямо. В цялата история ЕУ е изклатен, но в Брюксел са късогледи..

39

Анонимен

преди 2 години

Има, над 1 милион са с руски паспорти, а милиони други се самоопределят като руснаци.

38

Анонимен

преди 2 години

Време е Путин да поема по пътя на Садам и Кадафи.

37

Българин

преди 2 години

Украйна требе да мине на соларни панели и на водородни енергийни източници и да спре да купува газ, нефт, въглища, ток и храни от Русия. Това ще нанесе опустошителни поражения на и без това рухналата руска икономика и Русия ще фалира.

36

Тук

преди 2 години

някои дечковци с ментални евреждания си мислят, че войната ще бъде като в холивудските тъпни...Дано да не се налага да разберат горчивата истина!

35

Анонимен

преди 2 години

Украина можеше да води политика като Финландия и Австрия на неприсъединяване и без да се унижава или путинизира да се развива успешно. Сега никой не печели от тази ситуация. Айде немците богати, имат пари, ама Южна Европа си е жив зян без суровините и туристите на Русия. Накрая Ердоган ще удари джакпота- и газта и туристите при него!

34

Анонимен

преди 2 години

В Украйна НЯМА РУСКИ ГРАЖДАНИ. Има украински граждани с руски произход... И Русия и всяка друга държава няма право да се меси във вътрешните работи на суверенна държава.

33

Анонимен

преди 2 години

13 - не няма. Първо Украина не е в НАТО и по тази причина, не могат да се намесят. Немците няма да го направят - не и с това правителство, а и принципно. Нали им пратиха каски. (а трябваше памперси). Франция също, защото от доста време по скоро търси сближаване с Русия. Остават Америка, но съм много далеч от идеята, че това ще се случи. Освен чрез подлогата им Полша

32

Анонимен

преди 2 години

"Путин е на власт и след още 7 г. ще стигне Сталин. Съдбата му няма да е по-различна от болшевишкия диктатор." - Врякай, врякай. Мощен шамар ви зашлеви с Крим, а сега ще има още по-силен шамар, не се съмнявай.

31

Анонимен

преди 2 години

То ако питаш солар пауъра той всичко знае и всичко разбира.

30

Анонимен

преди 2 години

Русия не трябва нищо да прави. Украйна сама ще се разпадне. Русия ще се намеси само ако животът на руски граждани е застрашен. При това около 40% от гражданите на Украйна се определят като руснаци. Въпрос на време е тази държава "покрайнина" да се разпадне, и тогава всяка покрайнина ще си отиде на мястото - в Унгария, Полша и Русия, всяка покрайнина ще си решат сами кой къде да отиде.

29

Byте

преди 2 години

Всичката пропаганда е впрегната за "война" (която вече се води от 16.02 според Деменцията), само и само да може по-бързо да се замете ковид-пЛандемията.

28

Анонимен

преди 2 години

Страхливците не желаят война,затова пуснаха жените да ви управляват.Мъжете обаче знаят,че историята е война на раси,народи и култури.Факт.Който не си е научил урока по история да плямпа как нямало да има война.Война ще има така или иначе.Ако не я водят Путин и Байдън ще дойдат други хора ,смели и решителни.Това лицемерие и страхливост в нашия свят трябва да спре вече.Има проблеми,които не се решават с усмивки,ръкостискания и пози.Време е за мъже дами и господа.

27

Анонимен

преди 2 години

Вече 22 г. Путин е на власт и след още 7 г. ще стигне Сталин. Съдбата му няма да е по-различна от болшевишкия диктатор. Ще бъде оплют скоро след като приключи земния си път. Властта покварява, абсолютната власт покварява абсолютно! Нито обикновените руснаци, нито обикновените украинци желаят война. Всички нормални хора по света не искат война.