13

пияница мистик

преди 2 години

"...прогнозира "Московский комсомолец" ===Малееееее, тези още живеят в комунизма с разни комсомолци и политруци. Пък лъжат света както винаги, че уж вече СССР се разпаднал и не живеели в социализъм :) Май само джуджето убиец и свитата му живеят в капитализма с всичките му облаги

12

аз-ът

преди 2 години

Русия има супер яки самолети. Украйна не толкова. Ние нямаме никакви. Хич. Въобще. Изобщо. Но, пък какви хубави картинки на самолети имаме само... Кой кат нас? Може да ги проектираме у въздуха да плашим враговете.

11

Русия плаща

преди 2 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/ДПС/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.

10

до Защо

преди 2 години

Кремъл и Путин нямат далавера от тази война..., Санкции, конфискации на банкови сметки и недвижимо имущество в чужбина, стагнираща икономика, инфлация, недоволно население..., още да изброявам ли??? А, забравихме жените, децата, любовниците и яхтите в пустата Европа и Америка... -)))) Още ли вярваш, че Кремъл и Путин търсят повод за война с Окраина????? -))))

9

аз-ът

преди 2 години

Защо думата а.м.а е цензурирана? Днес бг преминавате всички граници на приемливата пр.остотия?

8

Докога ?

преди 2 години

Русия пак започна да боксува. Кога ще преодолеят азиатската си бедност?

7

хм

преди 2 години

Започва да става ясно защо ни набутаха американските *** с фалшивите машини .

6

аз-ът

преди 2 години

Ей, много го е страх бг либераслъка от Путин бе. Всичкото умно-кресливи, американофили, дърти емигрантоси и най-вече тия от НПО сектора са на амбразурата. Плюят, кълнат, баби палят свещи,деца правят вудо кукли на Вова и боцкат с губерки, само и само да умре. *** той пък на Пук живее и им бърка у цепнатия ... животец. Значи щом либералите реват прав е пътя и свято е делото.

5

Хахаха

преди 2 години

Русия НЕ МОЖЕ да казва коя държава и народ какво да правят.Цялата теза на Путин е за сфери за влияние ...Русия върви към разпад.Нози път Запада няма да я спаси

4

Аз

преди 2 години

Глупави украинци. Мислят си, че САЩ ги закрилят. Ами не - печелят от тях. Относно САЩ - ако руснаците си разположат ракетите по канадската и мексиканската граница ще напълнят памперса. Същото е.

3

Анонимен

преди 2 години

Радко тарикатизъм

2

зАз

преди 2 години

Срамота, хората толкова време, енергия и пари пръснаха за тази война, а Русия не ще и не ще да се яви на нея! И ся кво прайм???

1

защо

преди 2 години

Добре де що тези държави искат да бъдат приети в НАТО и панически бягат от кремал и путин?