23

Ванче

преди 2 години

Заради изцепките на такива български "политици", които уж защитават българската позиция по отношение на Северна Македония, ние оставаме неразбрани от европейските ни колеги или по-скоро им даваме повод да се правят, "че не ни разбират" и нашата позиция по въпроса "олеква".

22

ETO ВИДь0:

преди 2 години

https://t.co/YmYpT3BZ0f <---- тава е видьото

21

Македонски Историк

преди 2 години

Сега ако проговори и на татарски македонските историци ще сме за Нобел.

20

СПОРЕД МЕН,

преди 2 години

сега Северна Македония ще използва този Джамбазки поздрав за да внушава на макетата, че "бугарите" са фашисти.

19

Крал Трол I

преди 2 години

Джамбазки не спира да се дъни, но пък и европейците са ми забавни. Абсолютно лицемерие. Чудят се как да нарушат и ограничат правата на хората, но пък са големи борци против фашизма. Крадецът вика "Дръжте крадеца"...

18

Анонимен

преди 2 години

В ЕП са само ***, *** и всякаква паааплач, които мразят нормалните бели хора, семейства от мъж и жена и деца, които не избират какъв пол да са.

17

Адвокат Защитник

преди 2 години

Дамаджански беше шофориал пиян, щото не се чувствал пиян, но направил грешна преценка. (Въпреки, че в правилника не е упоменато "шофирайте, щом не се чувствате пияни", а за да го схване и индивида с най-ниско IQ, точно и изрично - не шофирай след употреба на алкохол. Така и сега. Той не ги е поздравил така, просто направил грешна преценка как да си подреди ръцете. Пледирам за невменяем.

16

Анонимен

преди 2 години

ВМРО са криптокомунисти, а виж върховистите са били отявлени фашисти и антикомунисти. И е абсурд да твърдиш, че евреи са фашисти.

15

Разпрявяй се

преди 2 години

с Елена Йончева. Тя само дебне такива като тебе да ги докладва))))))

14

Петър Младенов

преди 2 години

Тъпите европейци сигурно ще вземат вдигането на ръка в знак за благодарност ако някой ми предупреди с фарове за скрити катаджии за нацистки поздрав.

13

Кукундрела

преди 2 години

Пък аз си повдигам слънчевите очила със средния пръст. Някои хора много се засягат. Не разбирам какъв им е проблема и държа строго да ми се извиняват!

12

Анонимен

преди 2 години

Полурускинята Елена Йончева е руска шпионка и българомразка, затова се харесва на неадекватвата лява част, на Европейския парламент.

11

p

преди 2 години

Какво е `строго извинение` ? И въобще що за наглост ,човек шофирал пиян да се натиска да ни представлява в европарламента и да се изживява като блюстител на морал.

10

Анонимен

преди 2 години

Прав е Джамбазки, търсят под вола теле.

9

Анонимен

преди 2 години

Джама обича да пие шотчето от пъпа на нубийски принц

8

Анонимен

преди 2 години

В Европейския парламент преобладава глупостта на левите евродепутати. Но и тя ще мине. Дълго бяха в ъгъла и сега, не подбират средства за реванш. Щом криминалната Елена Йончева, с основателни обвинения за пране на пари у нас, им е кумир, то ясно е, къде им е моралът.

7

Анонимен

преди 2 години

Дам, ще се хареса на някой стадионен плъх.. но едва ли с подобен пиар ще видят пак парламент.

6

сс

преди 2 години

ами на нацистите от ЕК как да ги поздрави??? много правилно е постъпил. Там заклеймяват нацизма като най черно петно а те се държат и говорят като нацисти... това е лицемерие и демагогия. фондер незнам си каква лайен ли лай нен ли остава да си пусне мустачки като Адолф и са едно към едно... така че да не се правят на ощипани булки...

5

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

До Срам и позор! за тоз не знам,но кирчо и кокорчо са такива

4

Анонимен

преди 2 години

Власта опиянява