220

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо страшно.Просто докарахте Подмяната а тя не прощава. Сега едни ще правят пачки а другите ще гледат умно като теле в железница. Защото когато през 90-те години казвах на едни че това скачане ще им излезне през носа те ми се смееха и викаха. Ти си луд бе ходи да се лекуваш. Да аз отидох да се лекувам а те отидоха на *** си у ***. Днес като ги видя ги питам. Как сте бе кво праите наскачахте ли се. А те ме гледат като пребозали телета и мигат на парцали. Умници кво да ги праиш.

219

ОФ-РАДЕВ

преди 2 години

.. БСП.. ДБ.. ИТН.. ПП.. ДС /БКП...... ограбват всекидневно парите на хората, чрез непрекъснатото повишаване на цените на всичко....... ЗАТОВА ИМ ТРЯБВА ВЛАСТТА...!!.....Когато парите свършат - ще дадат управлението на ГЕРБ /СДС/ПАТРИОТИ.....

218

нормален българин

преди 2 години

Нормалните българи живеем добре в ЕС и НАТО, в България има много високо платена работа, икономиката се развива, България е модерна западна страна, но българите ги мързи да работят.

217

Анонимен

преди 2 години

До До 218 - И в какво влагаш? Мязаш ми на NASDAQ калинка? Аз съм по S&P шмекерче.

216

Анонимен

преди 2 години

Ами аз ще ви кажа, как има спасение - махнете монопола. Краставиците са 7 лева тук. В Турция, на дребно, са 3. Сега да отида, ще купя 3 тира с краставици, ще ги докарам до 6 часа в половин южна България, до 15 часа в цялата. С митата, с ДДС-то, пак ще са под 4 лева. АМа не, не можело.

215

Анонимен

преди 2 години

До До 218 - Много добре знаеш, че с "да беше вложил", в нещо в което НИКОЙ не предвиди, не е добър ... съвет ли, назидание ли, не знам. Работата е, че ако имаше хора, дето го очакваха, щяха да накупят хиляди и стотици хиляди BTC, но тогава, цената нямаше да скача така.

214

лъжи

преди 2 години

Промяната спечели изборите с обещание че ще живеем по добре. След 10 месеца управление с юмрук и харманлийски тарикати, живеем по зле. Висока инфлация, високи цени на всичко,обезценяване на дребните спестени пари. Сами си го причинихме. След като гласувахме за чалгажии,палаткажии опи кали София и почтени измамници, това ни чака. Но това е началото на "добрия" живот.

213

До 218

преди 2 години

Абсолютно същото. Отиваш при личния си банкер, дава ти съвети в кой фонд да вложиш. Относно акциите- преди локдауна беше ясно по време на него какво ще се случи. Огромно покачване на акциите на всички стрийминг платформи и компании, които произвеждат игрови конзоли. Навсякъде го пишеше с големи червени букви. Не съм го измислил аз. Аз просто вложих. Същото и с криптовалутите- да беше вложил 1000$ на времето в Биткойни, днес щеше да си милионер, както 90% от новите милионери у нас.

212

Анонимен

преди 2 години

При 7-8 милиарда население на Земята това ни очаква - инфлация , войни , пандемии ,разруха ! Докато не се стигне до "златният милиард" ...

211

Анонимен

преди 2 години

Всичко се вдига само не и заплатите. Целта е демографския колапс и нулевата раждаемост да продължат до пълното изчезване на етническия българин . На тази територия се развъждат само ор-ките от махалите и селата

210

Анонимен

преди 2 години

Парадокса тук е че колкото повече увеличават пенсиите и други социални разходи, толкова повече расте и инфлацията - все едно да гасиш огън с бензин. За да се овладее инфлацията, бюджетния дефицит трябва да бъде свит поне под 1% и БНБ да вдигне драстично основния лихвен процент, който в момента е 0. Не може да наливаш кухи пари в икономиката и да се чудиш, защото има инфлация. Но голямата трагедия е на ниво ЕС - ЕЦБ се оля с "печатането" на евро без покритие.

209

Анонимен

преди 2 години

Аз гласувах за промяна, защото ми мина живота в подмяна на демокрацията. А колкото до цените, в цял свят се яде дървото. А вие вийте още, нещата трябва да се развиват точка.

208

Анонимен

преди 2 години

В свят , управляван от престъпници , единствения смисъл е да си престъпник !

207

Анонимен

преди 2 години

"Сега живеете два пъти по бедно и по зле от по времето на бойко" - Сега си разтрогнах фирмата, напавих нова и бившият ми парньор, който беш общински съветник, не дойде да ми иска 35% от нея. Така че ... може и ти да си зле, ама аз не съм.

206

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 214 - Защото България е винаги 2 години назаде. Когато всички имаха мега ниски лихви, ние имахме мега високи. Имах познати, дето ипотекираха имоти от чужбина, на супер ниски лихви (1 до 1.3%), за да купуват жилища в България, когато тук беше по 6 до 8%. Направиха си едни 30% печалбичка, когато дойде рязкият скок.

205

Анонимен

преди 2 години

За жалост, случват се тези неща. Затова не си дръжте парите в депозити, а камо ли под възглавницата, а ги въртете из доходни инвестиции. Много ви говорих преди локдауните къде да се влага. Който вложил преди 2 години в Netflix, Amazon, HBO и Microsoft- вложил и докарал едни 40% доходност. Който вложил в криптовалути- отдавна си е уредил живота. Та така.

204

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен И преди да дойде тиквата 2008 година беше висока . Питам защо

203

Анонимен

преди 2 години

Защо мафиотите от ЕЦБ и БНБ не вдигнат рязко лихвата, както се прави в други държави - Турция , Украйна и др. с висока инфлация ?! Основния лихвен процент трябва да се вдигне много и незабавно - тъкмо и на "инвеститорите" в имоти ще им дойде акъла , а спестяването в банка ще има някакъв смисъл.

202

Анонимен

преди 2 години

пак ше кажа кокорчо канадче действаите оправяите икономиката иначе ще ви изметем на секундата

201

анонимем

преди 2 години

До Анонимен Тя никога няма да свърши защото те са навсякъде.