164

Анонимен

преди 2 години

Какво показаха действията на ОДКБ и Русия в Казахстан: докато САЩ и НАТО се разгърнат и приготвят, руските войски вече ще бъдат на Ламанша.

163

Анонимен

преди 2 години

НАТО и запада нямат пари да се противопоставят на Русия.

162

Анонимен

преди 2 години

Руснаците немат мобилност колкото янките, издишат в това отношение :))) Затова путин ги заплаши с несъществуващите свръхзвукови ракети, белким американците се вържат, ама не се вързаха :))))

161

до 189

преди 2 години

Абе ти като видиш коментарите и ти става ясно, че медия и читатели са си лика прилика

160

Анонимен

преди 2 години

Ще има изненада, но не в Украйна. И пак ще врякат и ще крякат както 2014 година с Крим.

159

Анонимен

преди 2 години

Значи днес бг това е най-некадърното отразяване на може би най-сериозната ситуация в момента която реално ни касае. Само това ще ви кажа.

158

Анонимен

преди 2 години

Путин ще изненада всички и НЯМА да нападне, след което НАТО и САЩ ще изглеждат тъпо

157

а по-конкретно?

преди 2 години

Тонка, а какъв по-точно отговор? Би ли се конкретизирал? Защопо Лавров много точно и конкретно информира, че ако САЩ не изтеглят военните структури на НАТО от изтгочна Европа до линията от 1997г, то Русия ще предприеме военно технически мерки да върне НАТО в тези граници. Айде ако обичаш малко по конкретно да говори, иначе това "мащабен отговор" са празни приказки.

156

Анонимен

преди 2 години

В Севастопол е докаран руски морски дрон. Предполагам че е някаква нова руска недодялка, но има големи съмнения че ще го натъпкат с експлозиви и ще го взривят под гордостта на Путин Керченския мост. Целта е да обвинят Украйна в терористичен акт и да я нападнат на основание борба със световния тероризъм. Та заради този недодялан дрон стана днешната паника сред дипломатическите среди.

155

Анонимен

преди 2 години

Войната е напълно възможна, ако Путин продължава да се държи като мегаломан. Явно се знае за намеренията на Украйна да си върне Крим и Путин не може да се примири с този факт заради голямото его, което има, че Русия е ядрена държава...

154

Алекс

преди 2 години

САЩ са в ролята на куче,което много лае,но не хапе.За Украйна ще бъде мнооого вредно,ако се опита да реши проблема в Донбас със сила.Границата между Украйна и ДНР ще са премести на запад.

153

Бож.

преди 2 години

Путин разбира се ще клекне а не му се иска никак,понеже иде края на четвъртвековната му диктатура. Срещу ръжен не се рита а днес той е в позицията на Хитлер 1939 г.- или падане от власт и затвор,или война срещу света и съсипване на червения райх!

152

РАДЕВ и КИРО

преди 2 години

за кого работят..?..... за Путин? .... за Байдън.?....... Ще им лъснат дупетата сега....... Искали да ЧЕГЪРТАТ 1 000 000 българи и техните семейства.......... Всекиму-заслуженото....!!

151

Анонимен

преди 2 години

Западняците си плюха на петите и бягат от Украйна. Оставиха Зе сам срещу "заплахата". Малей, страх! Сега, като през Априлското възстание, Русия ще раздаде хурки и точилки на народа само да обикаля около границата и Украйна ке падне! Без изстрел.

150

Мащал 1:10

преди 2 години

Мащабен отговор значи ако руснаците потбият 1 танк украинците да унищожат 10. Ако руснаците свалят 1 самолет, украинците да свалят 10, ако руснаците убият 1 украинец украинците да убият 10.

149

Лекарства за нос

преди 2 години

До Анонимен173 сибир е китайски по подразбиране и според картите на големите династии. и тая опорка издиша. виде се че нескончаемите руски ресурси са били съветски, а по точно казахстански и украински. единствения шанс на руснята да остане на борда е експанзия с оръжие посока западна европа, щот китай квото е негово ще си го вземе. и има да връща пердах още от времето на хрушчов

148

Анонимен

преди 2 години

Какво значи мащабен отговор? Ще мащабирате недорасляка Путин за да стане забележим ли?

147

Анонимен

преди 2 години

Блинкен повтаря едно и също от август 2021...

146

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Англия ги тресе яко. Голямата им мечта е Сибир и война между славяните, но Зеленски се дърпа и не иска да напада Донбас.

145

Лекарства за нос

преди 2 години

от тая гледна точка да има федерация значи да ни няма или нас или сърбите. аз ако съм на местото на ал бънди бих вкарал една повишена бойна готовност, е така, за всеки случай. може да се наложи да защитим българскоезичното население в РСМ