62

Анонимен

преди 2 години

Да се вклюмва и армията в протеста след 10 дни и да победим ковид фашистите.

61

ТРИЯТ ФАКТИТЕ !

преди 2 години

В редица сайтове написах коментарът: " Холандия над 85% + Супер Зелен сертификат, защо не се върнаха към т.н. Нормално ?" и го изтрили. Модеаторите трият наред, коментари съдържащи факти.

60

Хаха

преди 2 години

До НЯМА ДА ВИ ПРОСТЯ ! Прости им бе! Виж какви са нещастници. На ощетените откъм интелект не бива да се сърдим. Трябва да им помагаме според възможностите си. А те скоро ще имат истинска нужда от помощ и подкрепа.

59

Анонимен

преди 2 години

До сега за да се правеше ваксина имаше хиляди изисквания да не сте болни да нямате алергии сега в тез имунизационни пунктове бодат наред

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66Защото чрез ваксините разболяват хората и им увреждат здравето а това води до повече приходи на Биг Фарма понеже хората почват да пазаруват различни лекарства които преди ваксината не са пили.

57

Я да направи един

преди 2 години

списък на всички Ковид терористи за последните 2 години! Скоро ще започнат да обръщат палачинката, но имената им трябва да се пазят и помнят за да бъдат наказани! От мен: Ангел Кунчев, Радка Аргирова, Димитър Николов(кмет на Бургас, заради пейките), Стойчо Кацаров, проф. Тромб..... Добавяйте и вашите фаворити! Нека направим стена на срама!

56

НЯМА ДА ВИ ПРОСТЯ !

преди 2 години

Имам ваксина за дребна шарка и Тетанус. Не съм Анти-ваксър, но няма да се боцкам с тези експериментални разтвори, които се видя, че нямат и 50% ефективност. Няма да простя на тези, които се поддадоха на ПЛАНдемията и се набоцкаха.

55

Анонимен

преди 2 години

Защо колективният имунитет трябва да е на база само ваксинирани Да влючат и преболедувалите и онез дето все ги включват като криещи се и да кажат какъв е колективният имунитет за страната Обаче няма да го направят за да се ваксинираме с ваксини с изтекъл срок

54

Г-Н МИНЧЕВ

преди 2 години

Аргирова да ми се обади и да ми обясни, как се заразих след като имам Зелева хартия и 3 дози ваксини + 24 часа съм с маска.

53

Анонимен

преди 2 години

Време е ковид мерките да останат в историята и да се учат след години като епохата на конвид фашизма.

52

проф. ВИТАН00ФФФФФФФ

преди 2 години

Мили дечица, според моята математическа формула, колежката Аргирова се скъсва да лъже.

51

ДО АРГИРОВА

преди 2 години

Всичко почива на данни." Да така е. Ето ти малко данни, Германия над 85% ваксинирани и бележат анти-рекорд от над 200хил. ново заразени.

50

Анонимен

преди 2 години

Витанов бързо да изчисли колко ще са протестиращите и да докладва на разка и кирчо че става страшно.

49

ТОВА ПРОФЕСОР ЛИ Е ?

преди 2 години

Тази дърта чанта ако е професор аз съм космонавт. Погледнете само к'ви простотии ръси: "За ваксината на АстраЗенека става въпрос. Цяла Великобритания е ваксинирана с нея и нямат никакви оплаквания.

48

Анонимен

преди 2 години

Само боц боц ви е лесно

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56Най-добре е народния съд да се излъчва наживо в нета за да види света че сме будун народ и света да се събеди също.

46

Анонимен

преди 2 години

Народен съд, за тия предатели.

45

Анонимен

преди 2 години

Без винкел и гега няма да стане

44

Анонимен

преди 2 години

Странно, Кирчо Петков сутринта каза по нова тв, че с тяхната невероятна кампания са се справили чудесно с ковид и той вече даже бил изчезнал. Как така хем изчезнал, хем мерките не отпадат?

43

Ваксър

преди 2 години

Братя ваксъри, бяхме предадени от Еманюел Макрон. Отказал е да му вземат тест за да не му откраднат ДНК-то руснаците. И той мина на страната на конспираторите ***!!!