104

Опаа

преди 2 години

На предизборните дебати Крим беше руски , а сега Русия била заплаха за България. Лицемерие яко. Съжалявам хората, които са гласували за Радев и ПП... Наистина нямат право да се оплакват нито за ниски доходи, нито за безработица...

103

Обаче

преди 2 години

Реших да регистрирам национално движение "Туркофили" за "Възраждане" на Османската империя

102

Няма страшно

преди 2 години

Руснаците отдавна са в България но като имигранти, а войната Русия - Украйна започна точно преди 7 години

101

Анонимен

преди 2 години

До ъъъ Ивашов е шеф на резервистите в Русия. Макар и отявлен комунист напоследък прояви много повече разум от *** Путин и му поиска оставката заради дрънкането на оръжие около Украйна. За Ивашов е пределно ясно че нахлуването в Украйна ще е краят не само на Путин, но и на Русия. Байдън вкара Путин в капана и сега само го чака да направи грешната стъпка за да го унищожи.

100

ъъъ

преди 2 години

А защо не прочетете какво казва генерал полковник Леонид Ивашов

99

Зозо

преди 2 години

До Анонимен.........защото когато дойдат руснаците откъм Дунав............ Хахахааааааа, ще дойдат руснаците, кога си видиш ГЗ без огледало :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

98

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Препоръчвам ти да прочетещ "Измамата Сан Стефано" за да ти се проясни мъглата в главата.

97

Анонимен

преди 2 години

Откога цяла Европа трепери за Украйна? Г-н президент, на ЕС и САЩ Украйна като държава бъдещ член на ЕС й ли трябва или като предмостие за атака срещу Русия? Интересно България с нейните 20 хил.войници и 8 самолети МИГ 29 дали се готви да участва във война срещу Русия или да се отбранява срещу руска инвазия? Руснаците нямат намерение да нападат никоя страна от ЕС, обратно: НАТО и САЩ искат да нападнат Русия.

96

Анонимен

преди 2 години

Русофилството има голямо бъдеще в България, защото когато дойдат руснаците откъм Дунав ще им трябват добре мотивирани и подготвени хора за надзиратели в концлагерите за българските демократи.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 Започването на войната зависи единствено от *** Путин.--------Е не се нерви, де! Споко, ще почне война, нали масмедиите ще кажат така!

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 Започването на войната зависи единствено от *** Путин.

93

Анонимен

преди 2 години

Президента Радев го каза че изчергътването на ГЕРБ е първото и най важно нещо за него и че ще впрегне всичките си сили за това,от тогава съм му луд фен!!

92

Анонимен

преди 2 години

Укрите като цяло не са добре с главата и нямат търпение да почнат войната, а ние не искаме война и като цяло българите сме мразени от съседи и братя, за какво да ме грижа за тях, тук достатъчно шетат разни чужди ***!

91

Русофил

преди 2 години

Не е вярно че Путин застрашава Европа. Путин с големинте руски бомби спасява Европа от грабежа на САЩ. Не ми се мисли какво може да стане с България ако Путин не я спаси от американския империализъм. Може да се стигне до положение Русия да се лиши от възможността за пореден път да спасява България, а това ще е и края на русофилството. Някакъв ужас от който ми настръхва мъха в г...

90

Зозо

преди 2 години

Хахахааааааа при това изказване на Рундю, гласувалите за него копейкажии рязко получават заден спазъм :))))))))))))))))))))) Халал да им Рундю е сега :)))))))))))))))))

89

Нео

преди 2 години

Невероятно! Тоя е гений! Как се сети!?! И то нжлкова бързо!

88

полковник Колев

преди 2 години

Радев, не дрънкай глупости, а мобилизирай хората със здрав разум, премахнете от БГ чуждите бази и тогава ще остане единствено заплахата от турската страна....която си е била винаги!

87

Анонимен

преди 2 години

Истерици ! Някой тръгнал ли е да ви напада ? Защо слушайки заповедите които ви дават нагнетявате излишно напрежение сред и без това побърканият народ !

86

Офф

преди 2 години

Разбира му празната глава на тоя шофьор..

85

До 116

преди 2 години

А украинците не са ли православни братушки? Защо само руснаците са такива? Може би защото само те ти плащат, а украинците не ти плащат нищо. Толкова ли е евтина душата на родния русофил?