7

Анонимен

преди 2 години

А защо само медиците искате да останат тук,защото Вие така сте решили?Всички специланости са така.И да остане някой тук за да ти слугува тук за 1000 лв.И да го обиждаш и биеш ли?Не е фашистко и нацистко,а направо тоталитарно.Никой не трябва да се задължава да остане тук.Направете заплатите по над 3500 лв.за малди лекари в спешна медицина и никой юяма да ходи никъде.Един медик завършва и работи на 1000лв. А един на 18 години.,завършил гимназия в магазин започва с 1600лв.

6

анонимен

преди 2 години

До лекарите не са ви роби - да, не са. Но лошото е, че тук учат и се махат. Ние да не сме богати, та да спонсорираме по този начин богатите? След като ги вземат, да има някакви компенсации за това от страна на богатите. За ваше сведение аз ги уважавам и никога не ги плюя за разлика от мнозина, защото съм наясно с неблагодарния им труд, с това, че не всичко е лечимо, че хората са с претенции до небето, а често и осигуровки нямат и тъй до безкрайност.

5

До 1

преди 2 години

Комунизмът си отиде преди повече от 30 години. Всеки си търси възможно най-добро място за реализация, да предложат стартово 4000 лв и място за специализация и никой няма да бяга в чужбина.

4

Анонимен

преди 2 години

Тя тази е луда, винаги чертае някакви страшни катаклизми .справка - началото на ковид кризата 2019

3

Totenkopf

преди 2 години

Tелемедецина, смях, хеликоптерите ще оправят пробойните ахахах

2

Ex Dok

преди 2 години

5000 evro i OK

1

Анонимен

преди 2 години

Как няма да свършат, завършват 1000 студента на година медицина и 600 заминават за чужбина, а ние сме им платили обучението по 10 000 на година. Може и да не съм права, но трябва или да ги върнат тези пари или да са длъжни поне 7 години заработят в България, но в добри условия и високи заплати.