70

Анонимен

преди 2 години

Ясно, затовс руския човек Радев не искаше Ф-16. За да не се прекъсва руската зависимост. :)

69

Цъ

преди 2 години

Може и да е за добро. Палачинката се обръща ВНЕЗАПНО. КАТО ГЛЕДАМ КАКВО Е СЕГА ....? МИ ЧЕ ТО ПО- ДЕМОКРАТИЧНО БЕШЕ ПРИ БАЙ ТОШО!!!

68

ама

преди 2 години

Русофилчета ама гласувахте за Радев и Янев нали

67

Анонимен

преди 2 години

Самолетите ф-16 ще закъснеят. Или няма да дойдат никога. Миг-29 е с два двигателя. Купихме половин самолет на цената на 5 самолета. Морските самолети са с два двигателя - Ф-18.

66

ха ха

преди 2 години

Моля всички бараки без ЕВРО 4 и 5 да напуснат строя

65

проф. Ан

преди 2 години

И тия американски коптори, които купихме на цени като за МКС, могат да служат само за тренировка на нападащата ни страна. Ще има пълно разочарование за враговете ни. Тъкмо загреят с тези мигове и те като свършат- game over! Войната свърши. Абдула Махмут: И какво сега....бихме целия този път, за да свалим само 8 Ф16ски. Другият път пратете учениците от 3ти клас на джихад гимназията. Те с прашките ще свършат същата работа и няма да ни губят времето.

64

Ром"с

преди 2 години

Мистер Янев ,Вие искате ли да воювате с Русия!? Готов ли сте да рискувате народа ни, за да удовлетворите нечии амбиции ,а по-точно американските...които още ни считат за бананова република(а може би и с право( )и не разрешават безвизово влизане в САЩ,КАТО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ В ЕС!?(е без Румъния...) Ние все сме към някоя сателит към някоя орбита..ту византийска,ту турска(тук не по желание)..ту съветска..а сега пък американска..самостоятелни можем ли да бъдем..собствена политика да имаме !

63

Анонимен

преди 2 години

Дрън, дрън.Поддържането на самолетите е от военни техници по съответните локации.Въпрос на преценка е, дали след изтичането на този ресурс, да се прибягва до по тежки ремонти с удължаване на ресурса, на и без това остарелите ни миг 29. И това не е проблем, поне докато и Полша може да прави ремонти по тях.Говори празни думи и плаче за пари, естествено комисионни по сделки.

62

Зозо

преди 2 години

Изхвърлете веднага руският скрап. Да се започва на чисто.

61

Ахахах

преди 2 години

Няма такава пародия на управляващи и държава. Преди два дена "Русия е заплаха" , а сега "българските ВВС" са зависими от Русия. Пичове, не живеем ли в цирк?

60

Анонимен

преди 2 години

Ами ако не дойдат, ко прайм? САЩ взеха парите, друго не ги интересува. 2лупа си плати още година-две премиерстване, но след това беше ред да ходи да полива магнолиите в Банкя.

59

До 71

преди 2 години

Бабо, СССР не съществува вече. 2022г не са комунистите виновни вече, тоз номер на Бойко не минава вече хаха

58

Анонимен

преди 2 години

Тия самолети не вършат никаква работа. Турците могат да си свалят за секунди с руските ракети които имат.

57

Анонимен

преди 2 години

Лятото един поддържан в Русия самолет отне живот. Какво правим? Как Русия ще гарантира надежден ремонт на военна техника, при положение че тази техника потенциално би могла да бъде използвана срещу нея?Този министър да си събира багажа и да изчезва от държавното управление!

56

Анонимен

преди 2 години

То заради тази зависмост от СССР сме на това дередже.

55

Анонимен

преди 2 години

Тия велики самолети ф16 колко ще им струва поддръжката на година?

54

Анонимен

преди 2 години

СМИ КАТ ДОДАТ НАПРАВО У ВОЕННИЯТ МУЗЕЙ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ ДА БЯХМЕ КУПИЛИ ДРОНОВЕ ПОНЕ

53

Gaga

преди 2 години

Те тия пари за тез въображаеми ефки да ги бяха дали в България щяха да създадат отрасъл самолетостроене с толкова пари

52

Анонимен

преди 2 години

АМИ АКО ХИЧ НЕ ДОЙДАТ ЩЕ ВЪРНАТ ЛИ ПАРИТЕ???

51

Учителя

преди 2 години

А знаете ли че...тия мигове и без пари да ги обявят няма да има желаещи да ги вземат? Доста държави, които имаха на въоръжение Миг-29 просто ги нарязаха за скрап, след като никой не ги искаше даже и за без пари...За тия милиони, които ще дадем ще вфръкнат за няколко часа и пак ще грохнат...*** му недни