83

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До До Оберщурмбанфюрер --- Да, подмокрям се, тъй като имам респект към НЕМСКАТА НАЦИЯ, като европейски лидер, чиито решения са от особено важно значение за съществуването на съюза. Виж, като видя ботоксното джудже и антуражът Му ми се прихожда до тоалетната веднага, дори и да имам обстипация. LOL

82

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 109: Какво значи това "истеблишмънта на водороден маркет с дедицирана инфраструктура". Откъде ще дойде водорода, къде в природата се среща, имаш ли идея как се получава? От Бойковият хъб Балкан ли ще го получим. Почваме да купуваме скъпият втечнен газ за да угодим на англосаксонските интереси, това е истината.

81

до 104 До do 76

преди 2 години

Какво значи да освободиМ? Някой да започне открита война ли? Руснаците вече започнаха военни рействия, сега след известна пауза, не е ясно какво готвят. Факт е, че от месеци мобилизират войски, но този път ще има отговор ако минат границата. Русия (СССР) винаги е била агресор. И ние сме им сърбали попарата 45 години. И като бивши най-приближени до тях сега сме най-сбърканата държава в Европа - първенци във всички негативни класации.

80

До 110 оберщурм

преди 2 години

РегистриранТрол на сороскоНПО или от администрацията на сайта. Като гледам писането с липса умствен капацитет е първото а може и двете

79

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 104 --- Ами, НАТО отдавна освободи цяла Източна Европа, но вие и подобните ви явно не искате да излезете от 19 и/или 20 век. Годината в момента по нашето летоброене е 2022. (Последното за справка и събуждане от дългия блатен сън)

78

Политическо боксуван

преди 2 години

Урса колкто и да върти изреченията - все на място ще стои! Китай купува всичко! Сега да видят и търсенето и предлагането и липсата на политическо изнудване при закупка!

77

До Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Само да попитам - подмокряш ли се от кеф като вдигнеш ръка и кажеш на акушерката "Хай Урсула"!

76

Путин

преди 2 години

Късно е либе за китка!

75

До 93

преди 2 години

Ти си с много детски мозък ! Руснаците щели да влязат в *** ! Може би ще влязат но първо всичко ще изравнят с ракети., Да не мислиш , че са като тебе без мозък и да тръгнат с танкове и пехота в атака .

74

ЗА ЕС ЕС

преди 2 години

"Хитрата сврака - и със двата крака!" :):):)

73

Нищо ново

преди 2 години

Русия доставя токлкова газ, колкото са договорили. Защо да доставя повече? Китай също иска да получи. Путин им обеща десет милиарда кубически метра газ за тази година.

72

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До ентелигентна пичка --- Хм, действително питането ви е заредено с голямо съдържание. Навремето в партията влизаха хора от най-тъпата и ограничена каста на българското съсловие, което не означаваше, че сред тях нямаше невероятно хитри ибрици и нагаждачи, които просперираха от простотията на "истинските ***". Червените потници във форума, са жалки мизерабли с труден начин на мислене и вероятно скапан бай дифолт живот. Надали могат да заработят и една рубла на ден чрез подобни изблици.

71

Анонимен

преди 2 години

До aa1830 "Русия без Европа някак си ще се справи, обаче Европа без Русия права е умряла." Хихихи. Наивници.

70

Много бавно вдяват

преди 2 години

До До 71 Бавно вдяват: "Добре ще ги построят но газта която ще идва ще е скъпа и няма да стига." - пак ще изтрят наколко сецона докато икономиката им мине под X- оста. Тогава вече ще оставя пазарите, а не политиците да правят сделките!

69

Анонимен

преди 2 години

До Много мъка! "Отивам да си отворя още една бира" Недей, че наливаш печалба на "гнилия Запад". Изпий един квас, за да подкрепиш руската икономика!

68

Не е ли ясно?

преди 2 години

До Анонимен 87: Той, водорода драги, не се бере по поляните. Как, с каква енергия ще го добиват в ЕС?

67

До 85 същата пичка

преди 2 години

Един същСороскиТрол под различни никове се прави на мъж ! Хайде поне си вдигни женските прашки па тогава пиши или сигурно докато пишеш те сондира мъжът ти от Ангола за газ

66

aa1830

преди 2 години

Тази леля нещо се заканва на Русия, но не е наясно че нито Норвегия нито втечнения газ от САЩ ще решат проблема. Русия без Европа някак си ще се справи, обаче Европа без Русия права е умряла.

65

do 76

преди 2 години

Нещо много ти е избирателна паметта. Естествено, че руснаците нападнаха Украйна през 2014 и анексираха теритеори. А сега още от лятото се пускат новини, че руснаците трупат войски на същата граница. Вече са стигнали бройката 80 000 войника плюс техника. Е, какво да правят останалите, да чакат отново да се повтори 2014 ли, тоя път неизвестно до къде ще стигнат.

64

Анонимен

преди 2 години

Тука някакъв захлюпен си мисли че шистовия газ забиваш тръбата и точиш колкото си искаш!Хаха!И понятие си няма че той се извлича по суперскъпи технологии