125

Анонимен

преди 2 години

Хем са претпазени хем не се знае. Докторката трябва да е без диплома.

124

До 124

преди 2 години

Не знам коя статистика гледаш . Явно е някаква твоя от нови пазар. Аз познати с бустер в болница нямам. С ваксина само един. Като правиш стъкмистика умело манипулираш наивните хора.

123

Анонимен

преди 2 години

Само не мога да разбера, като са предпазени от тежко боледуване.... значи бооледуват леко, леко и хоп ... умират. Защото има и ваксинирани умрели от Ков.

122

9

преди 2 години

Бацилката е пълна лъжкиня.

121

Анонимен

преди 2 години

Мангъров за много неща е прав, но за други дрънка пълни глупости. Например, че витамините не помагали с нищо. Абе, алоу, има десетки изследвания, които показват, че практически всички умрели имат силен недостиг на витамин Д. Който е бил цяло лято вътре, непременно трябва да пие яки дози витамин Д! Те, затова и го лансираха, защото говори малко необмислено и лесно дрънка лесно оборими тези. Например първоначално каза, че щяло да изчезне за няколко месеца. Еми не изчезна.

120

До 116

преди 2 години

Никой не е казвал ме спира заразата. В идеята да блеснеш говориш глупости. В самото начало като почнаха да бодат наистина го казаха . Че ваксината предпазва. Да така е. Но още от април 2021 казаха че ваксината не защитава на 100% а предпазва от смърт. Като е така го казвам. Защо трябва да си измисляш?

119

АХ, тези ДВЕТЕ

преди 2 години

Тези дами с тези устни, са експерти и в други области (сещате се). Чернокосата прилича на чалга-певица, а русата на бивша Плеймейт. Като Русата и Черна - Златка.

118

Дохтора

преди 2 години

До 109 Мангъра каза, че няма да хванеш същия щам, отвор_ко. Обясни ми защо бустерите боледуват доста по-често от Омикрона? Дори по- тежко, дори някои смъртоносно?

117

Анонимен

преди 2 години

Ковидът е Грип бе Бацилова. Какъв пишман лекар си ти! Пък и ако имаше пандемия,,нямаше да имаш време за червило. Щеше да си в интензивното да спасяваш хора.

116

До 112

преди 2 години

Прав си. Оказа се че наистина ваксините не са толкова ефикасни колко се надяваха. Само че, самото нарастване се дължи не на това че били отслабвали имунитета а че този щам омикорн заобикаля всички и ваксинирани и неваксинирани. Поне за това си признаха.

115

Анонимен

преди 2 години

Д-р Бацилова има визия не на доктор, а на актриса от т. нар. медицински филми за възрастни с тия напомпани джуки... Сигурно е голям специалист по някои работи, нямащи общо с медицината

114

Фют

преди 2 години

Добавям още едно име в тефтера за " Нюрнберг 2.0 +разстел".

113

В ИЗРАЕЛ 6,7 ИГЛИ

преди 2 години

Имам познат, който работи в Русия и често пътува в Израел. Човекът ми разправя, че някои жители вече почнали 7 игла. Среща ли се индивиди и с по 4 бустера. Тоест през месец си набили бустер....... Полудяха!!!!

112

Анонимен

преди 2 години

Вече в цял свят не вярват на тези ваксини. Вижте какво става в Канада, направо окупираха гр. Отава и е като на война. Стига с тези лъжи, просто прекалихте.

111

Анонимен

преди 2 години

До До 104 А това, че ваксинираните се разболяват по два пъти отхвърля версията на твоя Кунчо и сие, че ваксината спира заразата.

110

Преболедувал

преди 2 години

Изкарахме го новия вариант след нова година за два дни с хрема и малко главоболие. Никой не е ваксиниран. И старият ковид карахме миналата година без обоняние и вкус за седмица и болки в мускулите. Това беше. Много здраве на докторката!

109

До 110

преди 2 години

Като ше даваме примери, и аз да дам един. Аз съм ваксиниран с две дози и допреди една седмица бях с ковид. Хрема и запушен нос. Толкова. Майка ми е с три дози. В едно домакинство сме. Нямаше даже и хрема. Та да ти обясня. Важен е вирусния товар. Ако си комуникирал с болни от ковид в по лек фирма е нормално даже и да не се заразиш. Аз бях по същия начин.

108

Сори

преди 2 години

До ПОКЛОН ЗА МАНГЪРОВ 108 Да си кажа че в началото при първоначалната паника Мангъров много ме дразнеше и ядосваше .... Мога да си призная грешката тогава, оказа се много прав във всичко което тогава ме дразнеше и ядосваше... Ми хора сме, грешим особено като ни панират с чували...... а го правеха успешно...

107

ЕФЕКТ ОТ ФАКСИНИ ?

преди 2 години

Преди да бъда обявен за Анти-ваксър, държа да отбележа, че съм твърдо ЗА ЕФЕКТИВНИте ваксини и скоро си правих за Тетанус. Главната цел на ваксината е да спира заразата, а тези експериментални разтвори правят точно обратното, вирусът все повече нараства и мутира. Пример: Германия и Холандия. В тези страни над 85% са набоцкани с тези факсини, а броят на заразените расте. ТОЕСТ ЕФЕКТ НУЛЕВ !!!!

106

Анонимен

преди 2 години

Делта карах преди 2 месеца на крак. Сега прекарах Омикрон като никога не съм "боледувал" от нещо толкова леко. Но пък ме удари в някои слаби места - няколко пъти ми текна кръв от носа и ме боля врата и кръста като от прищипване на нервните окончания. А не беше ме боляло от години. Тая гад удря тихо и неусетно по слабите места. Но ваксината не е решение. Хватката е да редуцираш вируса още в първите часове и дни - гаргара и промивки на носа през 4 часа. После организма сам се справя лесно.