129

Етнограф

преди 2 години

До Анонимен 188И кой точно е опровергал тези данни, че населението на Северна Америка е било най-малко 75 мил., вероятно около 100 мил. в началото на 16 век??

128

ами

преди 2 години

Русия иска само да те владее тя не се интересува от начина на живот Примери Беларус, Северна Корея, Куба

127

FARA

преди 2 години

България също има нужда от Закон за регистрация на чуждите агенти. В САЩ действа от 1938 г. А в Русия го приеха по примера на САЩ и ни е ясно защо финансираните от САЩ организации пропищяха. Справедливостта е съразмерност, реципрочност и безкомпромисност.

126

Пич

преди 2 години

Честно казано, не мога да разбера какъв е проблема на руснаците!? Имаме правителство управлявано от Москва, 2/3 от депутатите в парламента са руски шпиони на заплата от Москва, едрият бизнес е руски, доставките на газ е нефт са руски, цялото черноморие е изкупено от Русия. България е изцяло руска. Какъв е проблема, че има 1000-2000 души статиски от НАТО в България?! :)) Ние сме си свалили гащите отдавна и руснаците ни еббат с 200 от години.

125

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..червен е дирника ти от много подлагане ...И какво искаш да кажеш?..-Че Щатите /айде да не е"Кравария",защото те отдавна не са кравари,..просто така ги наричат някои /..та според теб Щатите "НЯМАТ НИЩО ОБЩО с НАТО" ?!....Голем симпатяга си..

124

А бе

преди 2 години

До USAВерно ама имат много СПИН!Иначе бутат на всеки за 10Е,по-каматните-20Е.

123

Анонимен

преди 2 години

До Боби "НПО системата и Хранилките са запазена марка на западните Демокрации." Не Боби, в България има редица руски НПО-та функциониращи още от "Освобождението" много преди "западните демокрации" да ги има в България. Като започнем от партия "Русофили" официално представена в Парламента ни по това време и се свърши с руския "културен институт", който не е нищо повече освен НПО за провеждане на анти-българска политика.

122

Анонимен

преди 2 години

АВЕ КЪДЕ ТРЪГНАЛ ГОЛТАКА ПУТИН? САЩ ИМА 4 ПЪТИ ПО- ВИСОК ОТ НЕГОВИЯ ВОЕНЕН БЮДЖЕТ! САМО ЕВРОПЕЙСКОТО КРИЛО НА НАТО АКО С Е НАПЪНЕ, ЩЕ СМАЧКА ДЪРЖАВИЦАТА МУ, А И КИТАЙ И ЯПОНИЯ САМО ЧАКАТ ОТЗАД ДА СИ ВЪРНАТ ТЕРИТОРИИТЕ.

121

Анонимен

преди 2 години

Европа сега дава 1,2 милиарда евро на Украйна. А Русия какво дава?Все пак в Украйна живеят и 10милиона руснаци.

120

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо "Точно въпросните маневри поохладиха страстите и на Кравария" От ден на ден червения ти каскет се подава все повече. "Кравария" няма никакъв контингент в Украйна, даже и след като руснаците струпаха огромна войска на границата ПАК казаха, че няма да пращат войски. Агресивните действия на руснаците са причината за мобилизация в НАТО и дори тогава тя е такава, че само предупреждава Русия, че действията й няма да останат безнаказани АКО ги предприеме.

119

ГРЕШКА!

преди 2 години

НЕ СЕ ПРОТЯГА РЪКА КЪМ БЯСНО КУЧЕ! ЩЕ ТИ Я ОТХАПЕ! СТРЕЛЯ СЕ С ПРИСПИВАТЕЛНА ДОЗА.

118

Анонимен

преди 2 години

До До Krom "между 95 и 112 милиона избити индианци.." Русофилите ще ме скъсат от смях. Тази лъжа е многократно опровергавана. В Северна Америка не е имало повече от няколко милиона ОБЩО и те не са били изличени изцяло - и до днес техните наследници управляват част от племенните си територии.

117

ЧАПАЕВ

преди 2 години

НАЛИ СМЕ НАТО? ДА НАПАДАМЕ РАША, НЯМА КАКВО ДА ГИ БАВИМ!

116

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен /158 /..Драги писач на хуморески,не знам за Путин,но твоя мозък изглежда съвсем се е изпарил /ако го е имало изобщо,де../...Явно никога не си чул принципа "Ако искаш мир,готви се за война!"...Точно въпросните маневри поохладиха страстите и на Кравария,и на НАТО...Демонстрациите на най-съвременни оръжия от страна на Русия пък съвсемприпикаха огъня в сърцата на военолюбците..А натрапчивото насаждане на лъжата че Русия се готви да нападне Украйна,съвсем побърка хората..Но Бесовете не

115

До Krom

преди 2 години

3 милиона човешки живота срещу....между 95 и 112 милиона избити индианци.... :)

114

До Боби

преди 2 години

Аз също не емигрирах в САЩ, въпреки че спечелих зелена карта. Участвах на майтап в лотарията, за да видя дали ще дадат зелена карта на човек, който е включен в Who is Who in the World. Дадоха от първия път.

113

Krom

преди 2 години

До Боби 168 - и защо? На мен тук си ми е добре. Вярвам в Европа и мисля, че сме точно където трябва. Не отделям 2/3 от времето си да хваля Русия или САЩ - ако така ти е по удобно. Това е твоето амплоа. От където заключих, че Русия ти е фетиш.

112

Василев

преди 2 години

Обичам надарени афроамериканци да ми дишат в гърба!Агент Джони Дрискъл!ЦРУ!

111

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Кром имам 4 причини да не Емигрирам." 1) работа в държавната администрация, срещу нищоправене по цял ден 2) достъп до личната информация на българи, която русофила може да изпраща в една определна посока 3) страх от провал 4) извинение с някой друг. Какво пропуснах?

110

Анонимен

преди 2 години

Harла западна пacмина. Да си припомним Косово, Виетнам, Ирак, Либия, Сирия, Малвинските острови... Много нarли западняци.