47

Олдъс Хъксли

преди 2 години

Съвсем като в "Прекраният нов свят"... Децата могат да се произвеждат в Център за инкубация и обучение. "Стандартни мъже и жени в еднородни партиди. Персоналът на цяла една малка фабрика, попълнен само от продуктите на една-единствена бокановскизирана яйцеклетка."

46

Анонимен

преди 2 години

Гадост

45

Хм

преди 2 години

''Brave new world'' A. Huxley, май натам вьрви човечеството

44

Кибика

преди 2 години

Като ви предупреждавахме, че електронната цигара и безалкохолната бира са късия път до надуваемата кукла - не ни чувахте. Като ви предупреждавахме, че Радев и шайката жълтопаважни лидери ще докарат недоносче да управлява Родината - пак не ни чувахте. Ето ви сега новост. А викайте сега жендер и Мутри вън.

43

Анонимен

преди 2 години

"Не виждам нищо лощо в модифицирани хора, да работят за без пари. Чеснто казано и робството не е лошо, стига да си от правилнят му край"====>Лошото на робството е когато си роб,който се мисли за свободен, а някои даже се надяват да ги поканят на масата на робовладелците.

42

Кармен Златарева

преди 2 години

Задава се края на човешката цивилизация, на всичко живо и на планетата Земя....Няма да остане и помен от нас и никой няма да разбере че изобщо ни е имало....

41

Анонимен

преди 2 години

Ревете си за нов народен сад вай май

40

Е и каква стана тя

преди 2 години

Поредната теория на конспирацията взе, че се оказа истина. На този фон информацията за наночипове във ваксините звучат направо като вчерашен ден.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 - Не виждам нищо лощо в модифицирани хора, да работят за без пари. Чеснто казано и робството не е лошо, стига да си от правилнят му край ;)

38

Ооо

преди 2 години

Хаха, ваксинирайте се да не може да раждате, ние ще ви продадем вашето ново бебе , създадено и отгледано от нас, настроено както преценим. Човек и куче не купува такова сегаКитайците така ли почнаха да борят пренаселването на планетата ? Да си припомнят, че им беше забранено да имат 3то дете до преди няколко години

37

Анонимен

преди 2 години

Премахване на необходимостта от бременност при жените, от пиш*и при мъжете, от секс, от всякакви човешки отношения. Най-добре ще е да има само рая, която бачка почти денонощно, ваксинира се ежечасово с каквото й кажат и потребява каквито безсмислици е измислил Мъск, Гейтс, Джобс и т.н. През това време онези горе ще продължават да си дърпат конците, керванът ще си върви и кучетата ще си лаят.

36

Анонимен

преди 2 години

Безплатна работна ръка собственост на производителя. И със сигурност ще са модифицирани генетично. Дяволът играе игрички. Ще видим още колко време

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 - На вас? Над вас не ми пука, кой ще се смилява, ама можете и сами да скоите от моста. Оставете хората, да си правят каквото си искат. Никой не е казал, че сте длъжни, да следвате каквото и да е. Живей си, кефи се и толкова.

34

Анонимен

преди 2 години

Добре че имаме атомни бомби! В тях ми е надеждата. Другия вариант е Господ да се смили над нас и ни прати голям астероид.

33

Цеко

преди 2 години

Чудно...да си ходим още от сега по - добре

32

Анонимен

преди 2 години

Аз педлагам по иновативен начин. Мъжете да еат варели в които да има яйцеклетки които да ги оплодят. А жените да взимат от варелите бебетата и да ги отглеждат..... Все съм си мислел че един ден света ще се побърка но никога не съм си мислел че ще съм жив да го видя.

31

Анонимен

преди 2 години

Светът почва спешно да има нужда от зануляване.

30

Анонимен

преди 2 години

не моето бъдеще

29

ED

преди 2 години

Ужас! А майчината любов с какво ще заместят? Тия са с болни мозъци!

28

Анонимен

преди 2 години

Тия ще правят армия от клонинги без родители, универсални бойци.