147

Qanon

преди 2 години

Аа мерси, но не!

146

Истината

преди 2 години

Истината тогава ромите ще станат малцинство в държавата. Второ трябва нов закон за жените 5 деца и после имигрант.

145

kk

преди 2 години

не е точно да се каже, че са без родители, защото само утробата ще е изкуствена... яйцеклетките и сперматозоидите ще са от донори-родители..Проблемът наистина е в моралните норми... технологиите не са лоши, хората ги ползват за превратни цели

144

Мара

преди 2 години

Не звучи добре като се вземе предвид, че човешкият морал е на ембрионално ниво. Ние като хора не сме дорасли още да боравим с такива възможности в общ интерес. Това е все едно да дадеш на бебе изтребител, пагубно е.

143

Бгг

преди 2 години

Пътят към ада е постлан с добри намерения. А може би първо ще превърнат хората стерилни и тогава , ако си послушен ще ти направят бебе ???

142

БОКО

преди 2 години

Гледайте филма "ГАТАКА" и тогава ще говорим!

141

няк'ъв

преди 2 години

След това ще бъде обявено, че създадените по естествен път деца са с висок риск за здравето си, а също и за цялото общество, докато изкуствено създадените - не. Само не знам какъв цвят ще бъдат сертификатите.

140

Неграмотните хора

преди 2 години

Колко са по проости, неграмотни хората и живеят с нисък стандарт в мизерия без образование, без работя правят по цял ден секс, крадат, просят и имат много деца които да правят същото. Колкото повече деца имат тези ххх толкова повече стимул получават социални помощи от работещи и трудещи се хора които са грамотни образовани са ощетявани да издържат хората паразиити и тяхното потомство-

139

Анонимен

преди 2 години

Ужас!!

138

Натовеца

преди 2 години

Спомням си като малък гледах Бягство от Ел Ей с Кърт Ръсел ,дето накрая активира едни сателити и облъчи цялата земя с ЕМП- импулс и изгория цялата електроника в света и го върна във каменната ера.Тогава много се издразних на този край ,виках си как ще си играя нинтендото без ток бе ,как ще гледам телевизия ,слушам музика ,тоя луд ли е !Сега като порастнах разбрах мотивацията на героя .....бих направил същото !

137

Анонимен

преди 2 години

Хората с благосъстояние искат да имат колкото може повече деца. Хората с кредити искат само по едно.

136

Иииии

преди 2 години

Виртуален с...екс и виртуални разходки...леле какъв живот, т.е. не живот, а съществуване във виртуалното пространство. Може ци ще станем аватари в някоя игра. Ужас!!!

135

Ясно е!

преди 2 години

"Ако всички са родени по този начин ще е справедливо. Но ако някои деца се раждат от родители, а други от държавата, то ще има голям проблем",----Проблема се решава със 100% ваксане на населението с джуса Бил. И тогава държавата майка поема изцялп функцията. А ако Елтън Джон си плати, могат да му трансплантират такава "уроба"

134

Ура

преди 2 години

Минава време, докато жената стане майка и това не се случва с раждането, а става постепенно 2-3 месеца след като започне да се грижи за детето.

133

Ура

преди 2 години

Половината тук са ползвали инвитро процедури, чужди яйцеклетки и сперматозоиди, но крещят срещу научния прогрес Бъдещето е това! Няма да могат да се раждат безполезни простаци. За оцеляването на планетата са нужни способни, интелигентни хора с идеи, а не паразитни нахлебници.

132

Ура

преди 2 години

Да живее научният прогрес! Бих се възползвала на драго сърце от изкуствена утроба!

131

V

преди 2 години

Ужасяващо! Дано никога не успеят да го реализират..

130

Анонимен

преди 2 години

Демографските сривове които ни очакват в най-близко бъдеще, ще доведат до тежки кризи във всички сфери. Така че обществата които искат да оцелеят и да просперират, ще се наложи да измислят механизъм за контрол на населението. Със сигурност страни като Китай ще използват подобни технологии, всичко е въпрос на време.

129

Анонимен

преди 2 години

Да се разберем - това нещо ако стане ще е отвратително...

128

Татул

преди 2 години

Научната фантастика, вече става реалност. :) Струва ми се, че намалената раждаемост е част от естествения процес на земята. И без това вече я пренаселихме. Природата си има собствен регулатор. А ние се правим на богове. Е затова ще се затрием сами. Но виж наистина за хора с репродуктивни проблеми това е една страхотна новина. Стига да се спрем само до тук.