135

Анонимен

преди 2 години

До това, което безродниците комунисти направиха на България за 45 години и продължават да го правят и до днес, османското владичество не може и да се доближи. Най-голямото престъпление на комунистите е откъсването на българина от земята - тази земя, от която този народ черпи сила столетия наред. И другото грандиозно престъпление е унищожаването на тъкмо зародилия се елит на нацията и замяната му с про_стите каскети. Днес внуците на каскетите са "елитът", но все така прос_ти.

134

Stefan

преди 2 години

Тоя още ли не е в затвора.Кой иска да го гледа този ***.

133

Факт

преди 2 години

Ама ти плащахме да учиш и плюскаш у симеоновската школа!

132

Анонимен

преди 2 години

Вече я плащаме още 5 пъти заради тебе и съпартийците ти. Вие освен да дрънкате и да крадете друго не можете да правите.

131

Напикан протестър

преди 2 години

Урсула фон дер Лайен е отказала вечеря в София на Радев и Петков.За такива международни маргинали гласувахте на изборите!

130

Анонимен

преди 2 години

До ЧЕРВЕН ЦИРК Аз обичам Кока-кола! Във Варна имаше и завод през соца, с варналии, сме си правили цял казан(огромна тенджера) и пиехме с черпаците Кока-кола или разливахме с тях в чашите си. А в Пловдив беше завода за Марлборо и всякакви луксозни цигари през соца.

129

1

преди 2 години

До Ямболия,бог да прости хилядите жертви на комуниста бойко,никога вече комунисти на власт.

128

Анонимен

преди 2 години

Глупости! През соца бяхме много добре, живеехме си почти като царе и бяхме по-свободни и престъпността беше на много ниски нива, почти нямаше сериозни престъпления, бяхме и по-задружни, а не индивидуалисти, хората бяха щастливи, днес , дори богатите не са щастливи!

127

Анонимен

преди 2 години

И Радев сега добре си живее със заплата от 15 000 лв, нали?

126

Анонимен

преди 2 години

Наглоста, лъжите и оправданията ти са безкрайни.

125

Анонимен

преди 2 години

Думите на креватната кукла на бившия първи с името Боко ханъм да се разбират така: благодарение на вашата жертва, комуниста Боко ханъм от просто овчарче се изучи за просто пожарникарче!

124

Герджиков

преди 2 години

Първия път при твоят работодател ТЖ и втория при тебе ББ.

123

Анонимен

преди 2 години

Тоя комунист дето комунистите убили два пътиш дядо му пак изплува . Поне днес да беше мълчал в памет на загиналите.

122

мак

преди 2 години

Предполагам, че добре си живееше като охранител на тато.

121

Анонимен

преди 2 години

"Борисов: България плаща цената на тоталитаризма два пъти"_____________Втория път беше през твоето управление.

120

АД НЕ СЪЩЕСТВУВА!

преди 2 години

И Бог не наказва никого, защото е преблаг. Извергите на комунизма и антихристите, заради деянията си на Земята, сами се наказват, защото не могат де влязат в Царството небесно, но попадат в Пустотата на ниските вибрации и ще останат там до края на Вселената. Бог да пази България и българите от сатанинската пап.лач на комунистите. Амин. православен

119

Анонимен

преди 2 години

англосаксонец

118

До 140

преди 2 години

А комунизма така и не си замина от България! 95% от депутатите са с червени книжки или деца на такива! Затова Румъния почна да дърпа напред! Защото публично си разстреля комунистическия лидер! Затова и страните от Средна Европа са в пъти по добре, защото дори по време на соц робството се бунтуваха и водиха битки за национално освобождение!

117

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на втория тоталитарист да умре в адски мъки!

116

Анонимен

преди 2 години

Падането на последните фашистки и диктаторски режими в Западна Европа е през 1975 година. Още 30 години след техните другари Хитлер и Мусолини, Франко и Салазар управляват до смъртта си. Западна Европа има само 14 години повече демократична история от Източна Европа.