201

До 229

преди 2 години

1. Защото са повярвали, че някой може да им даде "гаранции" че ще са живи и здрави2. Защото позволиха да ги уплашат с базов факт на съществуването на всеки един от нас - факта че ще умрем 3. Защото в паническия си страх стават истерични и считат, че всеки "трябва" да постъпва така както ТЕ считат за редно, защото ТЕ не могат да преборят собствения си страх4. Защото все повече усещат, че са се набоцикали напразно и че с нищо не са по-защитени. Но пък бяха опитни зайчета.

200

Анонимен

преди 2 години

Дядка недей да шикалкавиш кажи го в прав текст.. че си против това да направят наркомани внуците ти

199

Сертифициран ваксър.

преди 2 години

Новите мутации на омикрона не се хващат с пср от носа. Трябва други секрети от друго място да се вземат .

198

Урумпи

преди 2 години

Ваксърското малцинство от маргинали и аутсайдери са в неведение какви последствия може да има от ваксината. Набодоха се под натиска на Юксел Кадриев и Гала.

197

Ваксърска Злоба

преди 2 години

Защо ваксинираните са злобни?

196

КУНЧЕВ ЖИВИЯ

преди 2 години

Кунчо сега бабаит се бие в гърдите, ама кат влезе в интензивното надува гайдата като дете за сладолет!

195

До ваксаните

преди 2 години

Ние от неваксинираното мнозинство стискаме палци, вашето малцинство (общество от аутсайдери и маргинали) да не получи странични ефекти от ваксината и да сте живи и здрави още дълги години. Дано!

194

Анонимен

преди 2 години

По думите му колкото повече ваксинирани хора има, толкова по-малко мутации ще има....айде бе ! Що сърбите имат два пъти повече болни при два пъти повече ваксинирани и са колкото нас

193

Ваксърска Злоба

преди 2 години

Нормално е да си злобен, когато си обиждал месеци наред, че 80% от населението са прости, понеже не се ваксинират по съвет на "имунолога" Ани Салич в нова телевизия и сега, като вече няма вирус, да си седиш с безсмисления препарат в кръвта и да се чудиш, дали няма да те резне некой страничен ефект до 2-3 години. Доста екстремен живот е това. Нормално е ваксърите да са една идея по-развълнувани.

192

Ковидвендинг ЕООД

преди 2 години

С всяко кафе от автомата докато си вземаш чашката . Боц. Дозичка.

191

Стига плашехте

преди 2 години

Стига сте плашили ваксърите, че до 4 месеца ще умрат от ваксината. Тази информация от къде я имате? И как така всички до 4 месеца, като всеки се е ваксинирал в различно време. Стига лъжи. Това е мистериозен препарат, който не могат да си го изкарат от вените и сега бълбука в тях. Защо искате да живеят в страх. Това не е окей.

190

МАМИН ЕКСПЕРТ

преди 2 години

ОХХХ ТЕЗ ЕКСПЕРТИ, ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТЯХ ВЕЧЕ

189

Струва ли ми се?

преди 2 години

Нервенни ми се виждат нещо ковид експертите. И енергично устремени напират да ваксинират наред.

188

До бау

преди 2 години

Има ефект от ваксините - да, ДО 4 МЕСЕЦА. ФАКТ ОТ ПРАКТИКАТА. А ПОСЛЕ КАКВО?

187

До Бау

преди 2 години

Антиваксърите разсъждаваме така:Вирусът може да ме хване,може и не.Ако се разболея може да го карам леко или нормално ако съм млад и здрав.Има малък % вероятност от усложнения,но това е така при всеки грип.Ако се набода,обаче,100% си вкарвам белята в организма.Както каза шефа на инфекцията в Пирогов,дърпам си имунитета за опашката и всеки момент той може да се обърне ида ми отхапе не само ръката, но и главата.И за какво ми е такава"радост".След боледуване знам разминах ли се или не,а след вакса?

186

Имаш ли парички

преди 2 години

Колко ви плащат, да сте ходещи реклами? 0? А.. оууууу... Мноу гадно. Тц, тц, тц...

185

Анонимен

преди 2 години

Тоя дрънка абсолютни глупости и откровени лъжи и добре, че си сверявам часовника с истински световни специалисти, за да знам как ни взимат за мезе петруновците.

184

ваксанирани убиеци

преди 2 години

Рашков трябва да арестува антиваксърите с 1-2 дози, които нямат бустер. Хората без ваксини излизат открито и се заявяват против ваксините, но тия с по 1-2 дози са опасни за реда и мира в обществото.

183

Бay

преди 2 години

До Ходеща Реклама умният човек се притеснява от вируса. Особено ако не е на 20. :D

182

Ходеща Реклама

преди 2 години

ваксърът разсъждава така: мен ме е страх от вируса ама ще си изкарам сертификат до тогава, че ако се не ваксинирам ще умра след време. Търпеливо ще си чакам по заведенията да не се заразя!