30

SS

преди 2 години

Конспиративните теории са даже малка част от истинската истина, пуска се и фейк да осмива самата конспирация която е истина. Тоест се добавя към истината нешо което не е истина или се премълчават просто някои истини и там е цялата заблуда. Както с кацането на луната. едни казват че е измислица други че е истина и двете страни са прави защото наистина са кацнали но всички кадри и всичко пуснато в медиите е фалшиво и снимано на земята а истинското е засекретено и от там има подържници на двете..

29

Анонимен

преди 2 години

Конспирациите, ако бяха лъжи и глупости нямаше да ги цензурират, самата цензура е като сертификат, че цензурираното е истина.

28

Анонимен

преди 2 години

Я кажете защо представителите на МЗ отказаха да бъде сниман и предаван дебата за Кромид зелените хартийки. Нали са честни и няма какво да крият?

27

Име

преди 2 години

Проф. Гудев, Проф. Гудев, спрете се! Не е добре да се превръщате в продажно плашило.

26

Номер2

преди 2 години

"Двете масово прилагани РНК ваксини не предизвикват тромботични усложнения, посочи специалистът"!Значи останалите предизвикват! Значи да не се ваксинираме!

25

Анонимен

преди 2 години

Зеленият фалшификат засили още повече недоверието, към факсините... защото е йезуитски... Опитахте се да изнудихте хората насила да се ваксинират и така ги отвратихте с подлоста си...

24

ДДРОнег

преди 2 години

Е, как няма да повярваш в конспирации, когато виждаш как ни лъжат най-нагло !!!___Защо беше нужно да се натискат по всякакви законни и незаконни начини , да се ваксат здрави, млади, прави хора, след като масово хората НЕ БОЛЕДУВАТ от тозивирус ???!!!!___Защо след като файда от масовото ваксане не се вижда, все още политиците настояват за масово ваксане ?!?!?___Да се ваксинират хората от рисковите групи - ДА, но защо има такъв неистов натиск за СЕГРЕГАЦИЯ !!!

23

Анонимен

преди 2 години

Лъгахте като брадати *** сега някой друг ви крив.

22

Анонимен

преди 2 години

"ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА" - Хора ОТРИЧАЩИ ИСТИНАТА!!!! - ЛЕКАРИТЕ В БГ

21

Анонимен

преди 2 години

За всяко гуде идва Коледа.

20

А бе

преди 2 години

"Професоре" защо не кажете истината , че човек да е здрав му трябват истинска храна ,чист въздух , живот без стрес , нормално работно време и почивка !!! Корумпирани търговци на медикаменти и услуги !!!

19

Хахаххахаххаха

преди 2 години

"По думите му вярата в теорията на конспирациите накара хората да не се ваксинират", не разбрахте, че не иде реч за конспирации и страх! Иде реч за това, че всичко беше управллявано от лаици! Лъгаха от ден първи, караха се от екрана, заплашваха, ссътавяха актове! Това озлоби хората и действат на обратно!И това е в реда на нещата. Във Великобритания на 30 минути имаше минутка с благодарност към всички за спазване на рестрикциите! Разликата е, че там има 90% ваксинирани и махнаха ограниченията!

18

Анонимен

преди 2 години

Гудюю гудюю бодиго писанкя уууу!

17

Анонимен

преди 2 години

Като няма конспирация, защо управляващите не искаха да се предава заседанието свързано с зеления сертификат

16

Анонимен

преди 2 години

Конспирация е че няма конспирации. Гудев разпространява конспирации.

15

Анонимен

преди 2 години

И тоя ли е бягал от час и не схваща разликата между хлорен диоксид и белина? Аман от необразовани калинки заемащи важни постове! Няма да се оправим докато търпим такива!

14

Анонимен

преди 2 години

Наглостта на политиците и платените им клакьори да викат на черното бяло. Конспирациите се оказаха реалност до степен хората да почнат да гадаят дали земята е плоска или ваксините вършат работата която им приписват. А помощта на сервитутките от медиите не се нуждае от коментар.

13

Бay

преди 2 години

До 14 забавното е, че това са ти възможностите в живота. Минуси и псувни. :D

12

Анонимен

преди 2 години

Абе Бау и на сън да го мерниш, сложи му минус!

11

Анонимен

преди 2 години

Това с белината го правят разни кукувци като крайните ковидваксъри.