94

Анонимен

преди 2 години

"Украйна виси на карта сега въпроса е как ще я пределят великите сили"----------------------- Украйна е руска земя, украинският и руският народи фактически са един народ и Государят Путин нама да даде нито педя руска земя на наглия враг. Никаква подялба няма да има. И война няма да има. Просто Новорусия мирно и цивилизовано ще тръгне на запад и населението на градовете и селата ще я посреща с хляб и сол.

93

Анонимен

преди 2 години

"Единственото хубаво нещо, което идва от изток, е Слънцето!" Стара финландска мъдрост

92

Факт

преди 2 години

Че то половината Украйна е бая-бая руска. А 1/3 направо такава.

91

Анонимен

преди 2 години

Интересно всички който са срещу Русия веднага ги наричат фашисти.Ако си против Русия значи си фашист.Само тая песен пеят руснаците.

90

Анонимен

преди 2 години

Ясно е вече че Украйна виси на карта сега въпроса е как ще я пределят великите сили на момента САЩ и Русия ,защото на европейската войска щракнеш с пръсти и ще избягат всички, а Китай те само крадат безмислостно и свалят цената с техния многомилиарден гладен народ

89

българин

преди 2 години

Наближава времето,да гоним Америка от Европа,така както изгонихме руснаците!

88

Анонимен

преди 2 години

"Харков - украинският град, в който населението е на страната на Русия"------------------------ Уж справедливо изречение, но то пак се старае да ни заблуди. Да ни заблуди, че Харков е единственият град, в който населението е на страната на Русия. Истината е, че градовете в Украйна, в които населението е на страната на Русия, са десетки и стотици. Хората не са глупави, голям % са рускоезични и добре знаят кой иска да ги сблъска.

87

Анонимен

преди 2 години

"Тази война се води от американците и НАТО, които казват на хората в Киев да не правят компромиси, като отново използват Украйна като свой пълномощник". Типично зса промити путински мозъци, остатъчност от сталинизма и крепостничеството.

86

До 114

преди 2 години

Ходил съм в Перм, 6 пъти по голям от Бургас, а е по кирлив от Айтос.Ходил съм и в Анталия, много по добре от Бургас и от София заедно!

85

Анонимен

преди 2 години

Който граничи с Русия или е в нейната сфера на влияние, хубаво не е видял!

84

Анонимен

преди 2 години

Колкото по скоро изгоним Америка от Европа с нейният военен блок НАТО.То възможността ни да се развиваме сами спокойно е по голяма! Стигна се до там че ЕС е съгласен само за санкциите срещу Русия,а без консенсус за всичко останало!-:(((

83

Е

преди 2 години

Как САЩ съсипа Западна Европа? Виж как Русия съсипа Източна, това го видяхме!

82

Аз

преди 2 години

В тези напрегнати времена нека си спомним и призовем стотиците хиляди българи , потърсили по добър живот след 10 ноември 1989 година в Русия . :)

81

дедо Ташунко

преди 2 години

Хора, англоамериканците искат да съсипят Европа, за да замажат собствените си политически и икономически проблеми. И САЩ и ОК са пред разпад, но змията, когато умира най-люто хапе. Пълнят ни главите с глупости и ни занимават с маловажни неща. Не бива да губим здравият си разсъдък! Повечето политици по света са пълна помия.

80

До 104

преди 2 години

Що бе, Турция ще ни напада ли?

79

Анонимен

преди 2 години

Положението е кравнимо с няколко области у нас - Разградска, Търговишка, Кърджалийска и т.н. Някой ако е попуснат да не се обижда.

78

Анонимен

преди 2 години

Последното официално проучване на общественото мнение в Украйна " ЗА" или " НЕ" на влизането в НАТО е правено през декември 2015 г като " ЗА" са отговорили почти 75 % от анкетираните, нарастването на украинците " ЗА" НАТО се усилва след руската анексия на Крим и инвазията в Донбас през 2014 година, до тогава подкрепата " ЗА" НАТО е варирала през годините но не е надхвърляла 40% ...Честито на агресора русия, украинците сега са ви врагове, а вие " признайте" и донецк и луганск...

77

Ямуксикли

преди 2 години

То и за наще русофили дървото...

76

Закво

преди 2 години

трябва пък сляпо да вярвам на всякакви нелогични лъжи на Кремъл и да ги считам за обективни , и то за държава в която дезинформация и фалшиви новини са официална политика?

75

До 98

преди 2 години

Турция 100 пъти е можела да го направи. Тя поне с някакви права се съобразява, една идея по цивилизована е от Русия!