128

морски

преди 2 години

В момента тарикати са пуснали силна музика в кръчмите, та се чува отдалече. Мислят така да привлечат наивни клиенти.

127

Анонимен

преди 2 години

В коя държава освен България ресторантьори дирижират правилата???

126

Бay

преди 2 години

До Въпрос до Боцнатите появи се нещо наречено Омикрон ... Мислителю. :D

125

Ходете в Израел

преди 2 години

Всички ковидари да си събирам багажа и марш в страната на Експерименталните ваксини: Израел. Там ги боцкат наред, започнаха и 6 игла и така до заветните 1000. Боц, Боц, Боц.

124

Въпрос до Боцнатите

преди 2 години

Така преди да ме обявите за Анти-ваксър, държа да отбележа, че съм абсолютно ЗА ЕФЕКТИВНИТЕ ваксини, скоро си правих и за Тетанус.Така вие твърдите, че тези експериментални отвари са решението. Добре, тогава как страни с над 85% Набоцкани не се върнаха към нормалното? За Израел да не говорим, вече 5 игла почнаха. Просто факти.

123

32 години

преди 2 години

До Roай сега шепа истерици, ти сега какво искаш да кажеш че тия хора ей така са си загубили времето, а ти най-умния и готин знаеш как и що да се направи ли??А ти що не направи собствен протест бе критикар??

122

Анонимен

преди 2 години

Точно тия кръчми и дискотеки са инкубатор на престъпност. Комплексирани батки друсат и се бият по цяла нощ и обикновените хора нас длъжни да ги търпят. Дано фалират всичките комплексари.

121

Анонимен

преди 2 години

Бизнесът без клиенти не може да съществува! Бойкотираме ги и ще клекнат. Докато не излязат на протест срещу сертификартите не харчете пари при тях.

120

Бay

преди 2 години

мъчно ми е само за персонала и то за студентите.

119

Ефект от Зелето ?

преди 2 години

Някой може ли да ми каже, за к'во беше въведен Зелевата хартия? Не само в България, а и в цяла Западна Европа? В Италия Супер Зелев сертификат и отново ги затварят. В Белгия и Холандия същата работа. В Австрия пък ги задължават насила да се боцкат.

118

Ro

преди 2 години

113, ми същото мога да попитам всички българи, къде бяха на протеста? Щото в Белгия видяхме какво е, тука една шепа истерици (извиянвам се, ама масово такива се припознават в подобни каузи, уви), малко викане, оп да влезнат в парламента и кой откъде е. Тая работа става само с масово неподченение и кръв, тука нямаме тоя капацитет, защото обичаме да ни клатят. Личи си по икономическите ни показатели, средата, в която живеем, как се топим и какво ли не още.

117

хан Крум

преди 2 години

Очертава се българите да сме във война с три големи сили - НАТО, РУСИЯ и Просто КИРО. Добре че е Радев да създава "нови проекти". В тях ни е надеждата.

116

Анонимен

преди 2 години

Този защо се мисли че като направят сертификатите задължителна за абсолютно всичко, както е на запад, хората ще си счупят краката да ходят в жалките им кръчми? Тогава ще има още по-страшен бойкот за заведенията, защото всеки българин ще знае че заради тях са им натресли този терор.

115

Закривай !

преди 2 години

Бях на протестите във Варна и всички собственици бяха За въвеждането на Зелевата хартия. Един не се обяви против. Това е абсолютно тяхна вина! Закривай!!!!

114

Анонимен

преди 2 години

Бойкот до дупка на фашистите бизнеси, искащи сертификати!

113

Анонимен

преди 2 години

Липсата на държавници доведе до това. От страх от протести угаждат на всички наглеци. ДДС трябва да е 20% за всичко, защото така или иначе цената не се промени и не е спаднала, ама цоцането им се услади. Помощи без край, ама за бедните работещи помощ нанай. Ако отвориш магазин и няма клиенти затваряш и тука принципа е същия. Защо да даваме пари на некадърници???

112

№85, пик аисе ре...

преди 2 години

..друг душа бере, а кръчмарите-на барикадите! РБ демокрация се преподава в Щатите!

111

чети внимателно

преди 2 години

"И той ще накара всички, големи и малки, богати и бедни, свободни и обвързани да приемат белега на звяра на дясната си лъка или челото: та никой да не може да купува или продава, ако няма белега, или името на звяра, или числото на неговото име. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е числото на човек. И числото му е шестотин шестесет и шест."

110

хм

преди 2 години

Погледнете отчетите на вървежните заведения в търговски регистър. 2020г. почти всички отчитат по-добри резултати, спрямо 2019г., ама после реват за помощи. Всичко е за да заблюдят персонала си, че пари няма, но държавта е виновна, а истината е че пари има бол, само че Ричард и сие ги прибират за себе си, а нищо от помощите на държавата не стига до сервитьори, бармани и готвачи.Да не говоря с имена, че ще стане много интересно, как уж затънали ресторантьори изкупиха недвижимите имоти около Кавала

109

Мазохисти

преди 2 години

Този не беше ли, който обикаляше всички телевизии и искаше въвеждането на Зелевата хартия. Еми, това искахте и го получихте. С вашите камъни по вашата глава.