213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 213 - Швейцария, може да не е в Еврозоната, ама някак си е в центъра на Еврозоната, едновременно в бувален и преносен смисъл.

212

Анонимен

преди 2 години

До Необвързан социолог - Цярските юпита ни вдигнаха от 66 лева минимална , на 160 лева минимална, за 4 години. Изглежда малко от днешна гледна точка, но пак си е близо 130% ръст за 4 години.

211

Диана

преди 2 години

До Анонимен203 Мисля, че и Герб не са добри политици щом допуснаха БСП да успее да вземе властта..Нужни са ни истински политици, не подвиващи опашки пред крясъци, истерии, яйца и домати. Хора, които могат да управляват държавата, а не тя да ги управлява..Трябва наистина да търсим истинските си политици за всеобщо добро, за да спасим държавата си и себе си - да живеем като бели хора! Всеки, който познава подходящи хора, трябва да им помага да се включат в политиката, според мен!..

210

Бъдеще

преди 2 години

Нищо, като стигнем дъното на дупката, чичко Зелен чорап ще ни хване за ръчичка и ще ни отведе до Евразия ! Това е бъдещето,уважаеми проституиращи българи - при братушките и с техните рубли ! Банките вече са започнали да печатат рубли.

209

Анонимен

преди 2 години

До СТРАНДЖАТА - То приемственос има, ами лошото е, че много искат да приемат. Парадкосално, СДС до 92-а беше НАЙ-МАЛКО обвързаното със старата власт, макар да има представители от БКП. Всичко след това беше или бивш БКП, лакей на БКП, роднина на БКП, а после са наследниците на предходните. Хубавото е, че се нароиха и се дърпат, така че не може спокойно да си го карат, както им кехне, защото другите ще им изядат софрата.

208

Необвързан социолог

преди 2 години

Царските юпита поне бяха работили 4-5 години в големи финнсови корпорации и банки. А харвардците са изкарали по някое курсче и са били след това в мижави фирмички от сферата на услугите - търговийка, софтуерчета, спедиции и разни други. Те нямат визия за макроикономика. С техники на микроикономика не се управлява.

207

Анонимен

преди 2 години

*** ьо долу ни сравни с Швейцария. Защо те не били в еврозоната, а ние искаме. Швейцария е убежище за всички богаташи по света. България беше убежище за бразилци, които откакто сме в ЕС, също не се задържат на територията. Това да ти отговаря поне малко на въпроса?! Ти сериозно ли ни сравни с Швейцария?

206

Анонимен

преди 2 години

БСП е разложен политически труп който сее зарази и болест

205

Анонимен

преди 2 години

До ... - Прекалено сложни теории развиваш, за прекалено прости глави ... Не се опитвай. 5 години се мъчих, да накарам познати и приятели, да видят грешките и да се стегнат финансово ... Общо взето ако някой прояви интерес в първите 5 минути, има надежда, ама другите и 5 години да ги мъчиш, ще продължат да си карат с някакъв селски манталитет, уж без кредит, уж без спестявания (щото можело автобус да ги блъснело), уж бе сметки (щото Бог се смеел на плановете), а после ни наричат "масони" и евреи

204

ХАХАХА

преди 2 години

Ми нали с тази цел Резидента назначи Харвардеца? Някой още не доразбрал ли има?

203

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ПРИЕМСТВЕНОСТ НЯМА ДА ИМА! ДЪРТИТЕ КОМУНИСТИ СИ ОТИВАТ И ЛИНИЯТА ПРЕКЪСВА. МЛАДИТЕ НЕ ПОЗНАВАТ СТАРИТЕ И НЕ ИСКАТ ДА ЧУВАТ ЗА ТЯХ.

202

Съвет

преди 2 години

Василев , не се коси ! Няма на кого да обясниш вихрещият се икономически абсурд ! Ние вече не се пързаляме , а направо летим устремно надолу , в пропастта ! Скоро ще се ударим в дъното, скоро! И ще боли ! Защото глупостта се лекува само с много бой по *** кратуни!

201

М У Н Ч У

преди 2 години

НИ МЪ ГЛЕДАЙ КАКВО ОБЕЩАВАМ, ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ СЛЕД ОБЕЩАНИЯТА- СМАЗАНА ИКОНОМИКА И БЕДЕН НАРОД...

200

...

преди 2 години

"Държавата задлъжнява,дава пари на калпак,да харчи толкова колкото изкарва..." - Сега да попитам ако имам нужда от автомобил как да постъпя?Да спестявам пет години и да го купя без задължения или да го купя със заем и да ползвам колата,до като изплащам заема?...

199

Диана

преди 2 години

До Чудясно Национална валута, която потъва с всеки изминат ден, не ни трябва..Ако сме европейци, трябва да сме европейци, а еврото е валутата на Европа..Сега БСП така ще каже, разбира се,защото ще провали тази възможност-с двама харварди-икономисти начело, БСП ще ни завре в миша дупка..Браво на тях и на нас..Вярвайте утре на БСП!..Стига сте се въртели като втропоказатели, БСП! Колкото по-бързо сублимирате, толкова по-добре..Резултатът може да е много по-лош - това са само прогнози. Ще видим

198

гостенка

преди 2 години

Това правителство хем харчи яко, хем яко кредити тегли, хем младо и неопитно. Никой не говори за пестене на средства, зрелите хора знаят, че трябва да се заделя! На кредит живеят необразованите, потъват в дългове и после Манолова иска да им ги опростим и да не плащат нищо...

197

Анонимен

преди 2 години

НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА- ИКОНОМИКАТА СМАЗАНА, БЪЛГАРИТЕ БЕДНИ И СЛЕДВА ЕВРАЗИЯ- НАЛИ НА ТАМ НИ ВОДИ ЧЕРЕП РАДЕВ И КОМПАНИЯ ОТ ПОЛУГРАМОТНИ?!

196

Анонимен

преди 2 години

До Диана - Точно така Дианче - Самоп ГЕРБ , за да е агонията по-малка ! Бъдещето и успеха ни са единствено в ръцете на Д. Атранасова , Т .Биков , онзи къдравия зализняк и разбира се бащицата !!

195

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ВСИЧКО ДЪРТО И ЧЕРВЕНО ОТИВА ПРИ ЛЕНИН.

194

Анонимен

преди 2 години

До 190 Какъв паричен суверинитет, като сме във валутен борд. Ама пишете тука колкото да не заспите :D