71

Не е баш тъй

преди 2 години

До Анонимен 69: "Русофилите лъжат, че България ще пострада при конфликт между НАТО и Русия"? Никой не е твърдял подобно нещо. България няма пряко да пострада ако нямаме г'лупостта да се съгласим американски оръжия и военни части да се разположат на наша територия. А пък тия испански самолети, дето щели да идват у нас да ни пазят, е такава г'лупотевина, че не си струва да се коментира.

70

Анонимен

преди 2 години

но... Европа ще направи гей парад!

69

Анонимен

преди 2 години

Москва сериозно замахва. И сега вече няма как да се върне назад, иначе защо да замахва. От гангстерските филми и от бизнеса през 90-те години, дори от уличните сбивания, знаем че да извадиш пистолет (нож, автомат) и да не стреляш, е почти самоубийство. Който се е решил на ескалация, трябва да разбира, че ако не той, то него. Русия е именно тук и сега.

68

Изненадан

преди 2 години

До Българин----Българино незнам дали имаш 20 години но ми кажи в последните 30 какво лошо си видял от Русия и какво добро за теб и близките ти от САЩ и НАТО?

67

Анонимен

преди 2 години

Бандитите са решили да тормозят Европа, но...

66

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин рассказал, чему его научила ленинградская улица

65

Българин

преди 2 години

Вместо да се предаваме и да изпълняваме ултиматума на Русия и да премахнем военната техника на НАТО от източна Европа, ние от НАТО можем да започнем война с Русия и да я победим. Историята показва, че с Русия трябва да се действа настъпателно с решителни военни действия ако искаме да я победим.

64

6557454

преди 2 години

До Не е баш тъйДа, когато има международен договор не сме задължени...точно така разсъждават в Северна Корея и тя е изолирана от целия свят. И какви са последствията за нас всъщност от това нарязване...Турция ли ни нападна? Нарязали сме ги и сме спазили договора, а в следствие на това ни приеха и в НАТО. Е сега, че някои хора изпитват носталгия по Варшавския договор е друг въпрос, но той се разпадна, а НАТО не, нали така. И не забравяйте, че ние сме член на НАТО, стане ли патаклама имаме отбор

63

смях

преди 2 години

Американците, се опитват да купуват време докато въведат в употреба Ф-16 ките. Новите Ф-16ки. С тях връщат Русия зад Урал.

62

Анонимен

преди 2 години

Русофилите лъжат, че България ще пострада при конфликт между НАТО и Русия. България е добре защитена от НАТО и вместо да слушаме русофилските заплахи можем да нападнем Русия и да спечелим, вместо да се предаваме.

61

Анонимен

преди 2 години

Към момента НАТО не разполага с адекватен военно-технически ресурс да се противопостави на доминацията на Русия. За сега Путин играе шах, следващият му ход ще бъде мат.

60

Анонимен

преди 2 години

Ако САЩ приеме условията на Русия автоматично слизат от пиедестала на световен хегемон и се бори за бронзовия медал след Русия и Китай. Ако не ги приеме - отпада изцяло от класацията.

59

ббб

преди 2 години

Аз мисля, че ще има война , което е много лошо за Цяла Европа, а ние може да бъдем директно ударени !! Възможно е дори да се стигне до ТРЕТА световна война, и това до предизвиква единствено САЩ подтиквани от евреите!! Жалко, че Хитлер не си свърши работата както трябва!!

58

Анонимен

преди 2 години

САЩ и НАТО трябва да действат изпреварващо и да нанесат превантивен удар срещу Русия, да предприемат такива стъпки, че да не допуснат въстановяване на руската империя, заяви Кърт Волкер, бивш посланик на САЩ в НАТО. На всички е ясно, че Путин иска да възстанови съветската Империя.

57

Анонимен

преди 2 години

Те руснаците от 8 години все бързат с Украйна, много добре знаеш многознайко, и все не я нападат. Защо така. В Украйна няма нищо - само 40 милиона гладмо украинци. А в Казахстан има злато, уран, полезни изкопаеми, нефт, газ. Русия светкавично се намеси в Казахстан, а Украйна горката, вече 8 години е пренебрегвана.

56

Анонимен

преди 2 години

До Не е баш тъй Верно че имаше и такъм замаен русофил генерал Марин. Той не ставаше и за ефрейтор, но нали беше предан на нашия враг Русия викаха му генерал също като "натовските" генерали Ладев и Янев.

55

Анонимен

преди 2 години

През декември 2022 г. ще бъде отбелязана 100-годишнината от основаването на Съветския съюз на територията на бившата Руска империя. Путин изглежда е решен да отпразнува тази годишнина, след като е създал нова руска империя. За да запази свободата и сигурността в Европа - и да запази надеждата, че нациите, които понастоящем не са в НАТО, също могат да се радват на свобода и сигурност - организацията НАТО трябва да бъде готова да се върне към невиждано от десетилетие ниво на военно присъствие и бдителност. Сега трябва да инвестираме в нови военни технологии.

54

смях

преди 2 години

Руснаците няма да се изложат да стрелят по врабче с балистични ракети. Суров коментар. Аз обаче знам, защо руснаците бързат за Украйна. Защото ей ся идва 2023 и ние ще имаме 2 ( ДВА ) 10 в двоичен код, II в римската бройна система , БОЙНИ наострени Ф-16 -ки. Супер натаманени, модел 1960 и някоя си . С нов радар и край. Заключваме черно море, заключваме крим, украйна. Заключваме и Путин в кремъл и той го е страх от тъмното и бърза бърза.

53

Анонимен

преди 2 години

Путин ще ги изтощи икономически, ще отделят все повече и повече за оръжия. На запад вече започна обедняването, и трябва да вдигнат още военните бюджети ако искат line up с Русия. Може и до глад да стигнат на запад, в САЩ 32 милиона американци гладуват (по думите на Байдън) - близо 10% от населението.

52

Антон

преди 2 години

До АнонименВсички империи се разпадат, ред е на Русия, Китай и САЩ (във външната му политика).