79

Анонимен

преди 2 години

Не вярват в науката ваксърите и това сие.

78

бай Киро от 5 етаж

преди 2 години

До МдаИ да спреш да си надуваш тая чалга посред нощ бе и да водиш разни наркомани във входа. На *** е заприличало. Задръстихте канала с тия спринцовки. Асансьора направихте на тоалетна....знам аз кой чупи колите пред входа ама ще ви пипна аз..

77

Анонимен

преди 2 години

Прав е Люк Монтание. Той също ли е плоскоземец, а наваксъри?

76

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има протести пред болниците срещу антиваксърите вътре. Да се изхвърлят от болниците всички неваксинирани и да се пратят при Ваксидин Ваксидинов, Мангъров.

75

Анонимен

преди 2 години

Акциите на байонтех се сриват с над 5 процента там гшедам аз за кво иде реч всичко е икономика и политика включая и науката.

74

Мда

преди 2 години

Браво бе! Разбираш ги нещата повече от плеядата нобелови лауреати и водещи учени, които са със сходни на Монтание изводи за ваксините. Дай си адреса да ти изпратя малко кисело зеле, докато си чакаш твоята нобелова награда, че започна да се вкисва.

73

Анонимен

преди 2 години

Константинов да го покани в нашия парламент.

72

Анонимен

преди 2 години

Не ги приемайте в болниците без сертификати. Пращайте ги при Ваксидин Ваксидинов с ваксинираните депутати и родове. Ваксидин Ваксидинов, Мангъров и Чорбанов да им обяснят за свободата на избора и че те са избрали да умрат свободни и да бягат от болниците.

71

Пр Радка кожухарова

преди 2 години

Вярвам че - кака радка е получила поне -3 нобелови награди за медицина тайно и може с научни аргоменти да оспори награденият за особен принос кьм науката вирусолог - монтание

70

Хаха!

преди 2 години

5 000 от 3 500 000 жители на столицата! Навсякъде има мангъровци и ***, като тия, които сега ще ми набият минуси... :)

69

Анонимен

преди 2 години

Не трябваше да спасява медицинските сестри. Да, не са знаели, че банките кръв са заразени. Не е било нарочно, но нашите тарикати са търгували като луди. Имам една приятелка, която е прекарала 10 години от живота си в Либия и ми разказваше, че там алкохола е забранен, но наште си варяли ракия от домати. Е, като престъпваш законите, носи маски дсо гроб.

68

Анонимен

преди 2 години

Писах че Астрата е забранена, поради смъртните случаи и слугуващите медии ми махнаха коментара......хахахахаха :)) Освен да заключите темата, нема как да се отървете от мен :)))

67

Анонимен

преди 2 години

Дайте им свобода.

66

Анонимен

преди 2 години

'' новите евроценности след като бях настойчиво прелъстен от мъж '' ............... Иска ти се

65

Мда

преди 2 години

В последните 10-12 години Монтание "откри", че ДНК излъчва електромагнитни вълни, и че вирусна инфекция може да се диагностицира с радиоприемник... Дори да си Нобелист, не е късно да станеш за резил. Но на неукия му дай такива истории за "борци" неконформисти. Целият модус вивенди на неукия се базира на такива "факти", които самият той не разбира дори повърхностно, но се вписват (според него) в предразсъдъците му. Всичко останало, което сочи обратното, все едно не съществува и бива игнорирано.

64

Харвард

преди 2 години

Кирчо сега ще сьздава комисия нека да покани монтание заедно с мангьров срещу никому неизвестните - кака радка и дц тромб а и витанов може да се включи с мат прогноза колко познати за световната академичната общност са радка и тромб

63

Анонимен

преди 2 години

Копейка, зелен чорап, комунист, КГБ...

62

Анонимен

преди 2 години

Ваксинаторите сектанти - европедерасси не могат да изкарат дори един виден учен който да им потвърди неверните, лъжливи и манипулативни статистики, данни и "експерименти" Там са се събрали само математици, дръжки на микрофони от най-древната професия - журналистическата, социопати, политолози, ТКЗСари, рунтави чистачи от Берн и други подобни неадекватници.

61

Муу

преди 2 години

Къде е кучето Бау? Не го виждам нещо. Да не са го хванали прионите?

60

Анонимен

преди 2 години

Поддадох се и на ваксинацията,и на новите евроценности след като бях настойчиво прелъстен от мъж зодия скорпион..явно съм мекушав!!