198

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: "Кой номер е вариант "сваляме гащите и се одупваме"? Той е най-актуалния" - ЕС коронния номер, без варианти... и ние сме го усвоили!

197

Анонимен

преди 2 години

До 207Армията на САЩ са само африкани и тук таме някой беден източно еропеец или беден мулат или индианец////Напълно достатъчни да наритат качествено, руските пияндета.

196

Анонимен

преди 2 години

"Това заяви зам-държавният секретар по политическите въпроси г-жа Виктория Нюланд в интервю"----------------------Интересно защо ме изтрихте, след като съобщавам факт. Виктория Нюланд по време на Майдана в Украйна (за влизане в ЕС) многократно напсува ЕС в изтеклия разговор с американския посланик в Киев, демонстрирайки, че Вашингтон симулира подкрепа за влизането на Украйна в ЕС, и се интересува единствено от анексирането на Украйна чрез подчиненото си НАТО.

195

запознат

преди 2 години

До А бе: Защото твоите деца ще се принудят да се самоубиват, защото няма да могат да си позволят тези цени. Затова тяхната съдба е в нашите ръце и аз няма да се поколебая да дам живота си за да пратя този от снимката и такива като него на оня свят иначе няма да има живот за нашите деца!

194

..

преди 2 години

Имаше един виц, той не беше със сценарии, а с 3 копчета - сребърно, златно и диамантено, всяко с функция да унищожава всякакви врагове. Та, тоя виц завършваше така:- Не знам за Вашите копчета, но дядо ми имаше три гърнета - сребърно, златно и платинено. Но, като дойдоха руснаците, се *** в гащите.

193

Мичмана

преди 2 години

Тези счупиха ***,вървят по пътя на късния СССР

192

А бе

преди 2 години

До запознатНяма нужда да подкрепяме Путин или когото и да е било,а да си гледаме нашата сигурност.Тия като се ритат,ний каква работа имаме между шамарите!?

191

запознат

преди 2 години

Защо трябва да подкрепяме Путин? Защото ако Русия се разпадне и всичките и ресурси попаднат в американски ръце, само може да си представите какво ще стане с цената на тези ресурси. Само вижте какво стана с цената на петрола след като падна Садам - 144 $ за барел и след това се върна защото осъзнаха, че Русия при тази цена става прекалено самостоятелна. При тези ресурси, забравете за зелената сделка. Много бързо ще се справят със заблудените зелени терористи които те сега финансират.

190

нулевия сценарий

преди 2 години

В резултат от тераформинг на руснаците, внезапно се появява още един океан между Канада и Южна Америка свързващ Атлантическия и Тихия океан.

189

ха-ха

преди 2 години

До Въпрос за путинофилиНаскоро стана известно,че руската армия вади от консервация 6000 танка Т-64.На пръв поглед напълно безсмислено-тоя танк няма никаква защита от съвременни противотанкови средства и е безнадеждно остарял.Обаче има много добра защита от ядрен взрив и радиоактивно замърсяване...Тоест достатъчно добър е за прекосяване на обширни радиоактивни пространства.Извадена е от консервация и ядрената артилерия.

188

Анонимен

преди 2 години

Армията на САЩ са само африкани и тук таме някой беден източно еропеец или беден мулат или индианец.

187

?????

преди 2 години

18 вида вина да се почерпят.

186

Анонимен

преди 2 години

Руснаците трева ще ядат, но решат ли да влязат в Украйна ги приключват за 48 часа. Натовските кучета само могат да лаят, да дават оръжие на украинците и да налагат безсмислени санкции. Който се е сбил с руснак много е ревал. Питайте шведите, турците, Наполеон и Хитлер.

185

Анонимен

преди 2 години

Украйна показа на руснаците правилния път на развитие, а това е скоропостижна смъpт за диктатора Путин. С всеки изминат ден омразата на Путин към Украйна се увеличава и вече стигна момент до пръсване на завистливото малко кремълско човече.

184

Анонимен

преди 2 години

Тия, които мустакатият някога ги е превзел с велосипедите за точно 2 седмици и те гърди пъчат...Смехории

183

Идея

преди 2 години

Имам идея. Може би е дошло време окупираната южна част на Корея са бъде освободена и корейският народ да се обедини в обединене Корея? Ако Корея бъде снабдена с модерни хиперзвукови ракети може да освободи окупираните си южни територии. Как мислите?

182

Анонимен

преди 2 години

Тоя нещо обърка сценария-Ирак, Сирия, Афганистан...и къде ли не по света, кой ли започва, а след това бяга....

181

Анонимен

преди 2 години

САЩ така излъгаха и за Ирак за да обесят Садам и за Либия за да удушат Кадафи и вземат петрола. Осама беше екзекутиран без съд и хвърлен на акулите без погребение.

180

Отговор за говедофил

преди 2 години

Обикновени конвенцинални ракети. Реактивните Огнемети. Град Ураган танкове. Не се ли сети?

179

запознат

преди 2 години

Благодарение на този от снимката и на европейските лакеи и зелени терористи в България предстои да скочи цената на газа над 30 пъти. Газпром е лишен от правото да сключва дългосрочни договори на фиксирани цени и затова българска частна компания ще продава от името на Газпром всичката внесена руската газ само през борсата и булгаргаз, топлофикациите и другите дружества ще разполагат само с тази газ. И всичко това при условие, че няма война в Европа.