50

Анонимен

преди 2 години

За US Open да се ваксинираш и да гледаш какво пишеш във визата

49

xaxsasбв

преди 2 години

На който му се гледа за австралийските политици може да си пусне The faceless man: Dark underbelly of Australian power. Да видите как самозабравил се турчин бивш таксиджия в Ню Йорк стига до властта и управлява цялата държава.

48

Анонимен

преди 2 години

Австрслия подписала ли е Хартата за правата на човека.Ако я подписала,Джокович ще спечели делото а адвоката му ще се нагуши с някой и друг милион.За да бъда задържан,той трябва да е пресякъл границата незаконно.Иначе няма причина даже и да бъде проверен,ако е имал виза.А Австралия не признава гражданските права и на аборигените.Само на тези които са от смесени бракове им признава гражданство.Сега им трябва и един"Нелсон Мандела"и ще дадат фира колонизаторите.Там има емигранти от цял Свят.

47

Истински престъпници

преди 2 години

се опитват да изкарат световни спортисти престъпници...

46

Анонимен

преди 2 години

***.ия сърболяк си мисли, че може да лъже и маже както на Балканите :)

45

Анонимен

преди 2 години

Интересно как повечето обвиняват Новак че е излъгъл (и с право) но не протестират че премиер им стана също човек който наруши конституцията

44

Анонимен

преди 2 години

Хитрата сврака, с двата крака!

43

Гиб Мелсън

преди 2 години

Не разбирам как може човек да се натиска да стои в най-отдалечената страна в света, дом на бивши английски каторжници и убийци. Страна на крокодили, акули и отровни паяци и аборигени. И да се натискаш да стоиш там. Не бих отишъл там и пари да ми дават. На газа на географията. Заслужава си съдбата сърбина щом се натиска да стои там в тази прокълната държава. Там дори слънцето е прекалено силно и много хора измират от рак на кожата.

42

xaxsasбв

преди 2 години

Нормално, целия народ е под върл фашизъм. Арестуват всеки, който изразява мнение по социални медии. Има бремени жени в ареста, има деца заключени щото си седели заедно на покрива. Следят им соц мрежите, обикалят с хеликоптери отгоре. Заключиха оня ден някв който си ядял кфс в колата щото бил на алеята пред къщата си, а не в тях. Дори бушмените не искат да имат нищо общо с тези политици и държава създадена и все още съществуваща като затвор.

41

анонимен

преди 2 години

Този тарикат трябва да бъде глобен и отстранен за дълго от тениса,защото се подиграва със строгите правила и закони при пандемията. Другите могат,той не да спазва. Много е дребен,за да бъде обект на Световните новини. Нито е Иван Лендъл,нито Андре Агаси,нито Джими Конърс,Джон Макенрол,камо ли Бион Борг,Пит Сампрас,Род Лавер. Да изброявам ли още.

40

Анонимен

преди 2 години

Ноле,Нолеее,закъсал си брат.Оплете се в куп лъжи,а сега кой ми с.а в гащите.На австралийците не им дреме като какъв се изживяваш.Те си имат закони,които не са като нашите и вашите.И сигурно си нямат поговорка "За кон няма закон,за кокошка няма прошка."

39

Анонимен

преди 2 години

Аболютно здрав човек в отлично ментално и физическо състояние представлява опасност за каторгата Австралия, независимо от лично отношение към него и дали е на накой симпатичен или не! На всеки човек със средна интелигентност му е ясно, че нещо куца! Не бил дал, че влиза от трета страна (Испания), ами от къде другаде да идва след като се вижда от къде е кацнал саммОлета! Да не е дисциплиниран, ама дисциплинираните българи му дават оценки, бедност не само финансова но и ментално духовна!

38

Анонимен

преди 2 години

Тоя удритопковец се напъва да покаже нещо, но досега показа само пр.остотия, незачитане на закона и нецивилизованост.

37

11

преди 2 години

До аз ---- Прав си за теста, че вероятно е фалшив. Но не съм съгласен с това за законите. Ако в Австралия кажат да си отрежеш едното ухо за да влезеш, ще го направиш ли? Не могат на чужди граждани и то на играч на световен турнир да налагат местни закони. Турнирът трябва да се закрие, защото не отговаря на световния ранг. А Джокович си отстоява принципа да не се ваксинира. Не може да иам задължителна ваксинация с нещо, което е доста съмнително.

36

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Джжокович да са...оплаче на Арменския поп и ша са...опрай.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"По интересен е въпроса защо не е задържан от сърбите, при положение, че с положителен тест ходи на публични събития" ............ Те вече му се заканиха. Може и затова да не иска да се връща.

34

Киро ментето

преди 2 години

Ама хора,тоз Джокович много по-голям инат и тарикат от мен бре! Австралийските власти обаче не си поплюват,не цепят басма никому! Ох добре,че не съм там- зарад потъпкване на Конституцията,щях да търкам сегинка нара в зандана! Тук обаче е друго,знаете,че ме оставиха на мира,за резил станах,но на мен не ми пука,инат и нагъл съм като Джоко,е не чак толкоз много,но..съм близко:)) Сега съм обсебен от идеята да гътнем каскетя,нищо че не ме тикна в дранголника! Тъй нареди Решетника....

33

реалист

преди 2 години

Джокович просто иска да играе тенис без да го бодат като стадно животно.Ограничават правата ни и ни мачкат,а вие (добре,че сте само шепа ***) им се радвате

32

АНОНИМЕН

преди 2 години

Безмислен и скъп панаир!

31

Българин

преди 2 години

Стига вече с тоя сърбин, да си сърба хопората, която е надробил. Като е нарушил законите ще си носи последствията.