129

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

Много им пречи Костадин. Нищо, на следващите избори ще вземе не 4, а 40% Лошото е че ще трябва още доста да търпим сегашните ооотрепки

128

ЧАПАЕВ

преди 2 години

НАЙ МЕ ИЗКЕФИ НИНОВА - ЩЯЛА ДА СПРЕ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЖСМ ОПЕРАТОРИТЕ С 5% - 50 СТ. НА МЕСЕЦ НА ТЕЛЕФОН? АБЕ КАКО, ХЛЯБА ПОСКЪПНА С 2 ЛВ. А ВСЕКИ ЯДЕ ПО 1 ХЛЯБ НА ДЕН, НАМАЛИ ЦЕНАТА НА ХЛЯБА ***! СИРЕНЕТО ВЕЧЕ - 20 ЛВ., ОЛИО, ДОМАТИТЕ И КРАСТАВИЦИТЕ СТАВАТ ПО 8 ЛВ? ЩО НЕ СЕ ГРЪМ НЕТЕ, ТА ДА СВЪРШИ ПРОМЯНАТА?

127

Анонимен

преди 2 години

До до 146 Ами решили са, ваксинирали са се. Или не са. Няма как да знаем, предвид всичко, което се случва у нас и особено разни интересни моменти, като този, че водещите политици се ваксинират все при една и съща мед. сестра. И все пак изобщо не ме интересува техният избор, важното е ваксините да останат личен избор, а сертификата, който както ти обясниха тук, е път към нещо много по-лошо, да отпадне!

126

Костя Копейката

преди 2 години

Здравейте балъци.Благодаря ви за подкрепата с която ни помогнахте да влезем в НС.Бъдете здрави и не си вкарвайте в тялото вкспериментали течности.Хахахаха.

125

до 146

преди 2 години

Тука не става дума някой или нещо да Ви впечатли, а защо депутатите на Възраждане говорят против сертификата и ваксините, а ТЕ СА ВАКСИНИРАНИ. ТОВА Е ДОЛНОПРОБНО И СА ИНСИНУАЦИИ. ЛЪЖАТ ОТКРОВЕНО И НЕ ЗНАМ НА КАКВО РАЗЧИТАТ, СЛЕ КАТО ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ. ДАННИТЕ ИЗТЕКОХА.

124

Анонимен

преди 2 години

На по-заблудените само да обясня . Т.нар. "ваксини" и т.нар. сертификати не бива да се взимат заедно предвид! Да, така ви го пробутват, защото за тях е много важно да мине второто (и да остане)! Сертификатът е крайъгълен камък в плана за въвеждането на единна валута! Тя ще е цифрова. За това е нужно да имате персонални идентификатори. Също цифрови! Забележете, колко мощно се тикат напред сертификатите, въпреки че и за ученик е видна липсата на всякаква логика! Мислете и спрете телевизията!

123

Дупе

преди 2 години

А тогава защо другите партии не говорят против сертификата и "ваксините" че да спечелят обществено одобрение?

122

до 146

преди 2 години

Ами защото хем си се ваксинирал, хем говоришп да сне се ваксинират.Долни червеи са тия от Възраждане. Пълен смях.

121

до 139

преди 2 години

Иво Русчев също

120

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо трябва да ме впечатли, че някакви депутати били ваксинирани? И аз имам роднини и близки, които се ваксинираха, ама няма да ги намразя заради това! Дали ще се ваксинираш е личен избор! А депутатите, докато се борят ваксинацията да остане личен избор, ще ги подкрепям!

119

Анонимен

преди 2 години

Тези хора са за пример за обществотоИскат от народа сертификати на обществени места а те самите са богопомазани

118

Анонимен

преди 2 години

В някои държави ваксинираните вече започнаха да се усещат, че са най-потърпевши от сертификатите, ама тука сме сто години самота и малко в ляво.

117

Бонго Бонго

преди 2 години

Охраната ще ги спре

116

Анонимен

преди 2 години

Четирима депутати или една трета от цялата парламентарна група на "Възраждане" са ваксинирани срещу коноравирус. Взеха хората за врабчета и лъжат ли, лъжат като млади меринджей.

115

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 2 години

АЗ СЪМ ВАКСИНИРАН НО СЪМ ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ??? АЗ ПЪК СЪМ ОТ ЛЕВСКИ, НО СЕ РАДВАМ КОГАТО ЦСКА БИЕ??? АЗ СЪМ ТОШКО ОТ ЕДНО ДЪРВО ОТ АФРИКА, НО СЪМ ШЕФ НА КОМИСИЯТА ПО КУЛТУРА В НС? А АЗ СЪМ ПРОСТО КИРО!

114

В.

преди 2 години

Решението да се ваксинират за Ковид19 с Ваксина15 трябва да е индивидуално, независимо от пол, възраст, партийна принадлежност. Разбирате ли ваксаджии?

113

Анонимен

преди 2 години

Една трета от депутатите на Възраждане са с ваксини. Николай Дренчев е имунизиран от 19 август 2021 с Янсен. Стоян Таслаков също е ваксиниран. Даниел Петров има ваксина на Янсен. Четирима са ваксинираните, а онзи където по- рано каза, че: "Докато не му опрат пистолет в главата няма да се ваксинира" е депутата Николай Дренчев. Лъжат ви. Другите са изкарали Кови19 и също имат сертификати. Копейкин видя, че с говорене против мерките влезна в НС и разчита само на пушилки около ваксините.Мошеници!

112

Анонимен

преди 2 години

Целта беше не зеления сертификат а да да стават скандали за да не може парламента да работи.И ако може народа да гладува все повече и повече.Евала Баце.

111

ВАНГА

преди 2 години

К 19 ЩЕ ГО ИМА ДО 3022 ГОДИНА! ПОБЪРЗАЙТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ, А НЕ ЧАКАЙТЕ ДА ПАДНАТ НА КОЧА МАКАРИТЕ!

110

Треа да знаеш:

преди 2 години

Откакто "Светите отци" отрязаха една сто годишна и кусур кедрова секвоя, че щяла да им бутне църквичката много са ми излезли от сърцето. И кво дърво имат в дворовете кастрят много лошо сакън Один да ги не усети ...ама ги усети!