486

Анонимен

преди 2 години

Сус,бе,ченгене!

485

Дрис Ината си смърди

преди 2 години

никой не го поглежда, но преди малко Мен на сухо ме изтриха, под гърба, и, гзми пламна, не мога да седна, нито по гръб да лежа! Тая нощ, по корем ще опитам, дано да подремна!

484

хаха

преди 2 години

питайте корнишона от КРУШОВИЦА как стават тея работи ,тя е специалиста и трябва да стане ПРЕМИЕР ПО РАЗХОДИ

483

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 511 --- Доказано от практиката е, че вси овенни са прости хора, но простият човек е надарен с хитрост, подлост, нагаждачество, поцелувщина и успява да си пробие път в живота. България изобилства от подобни примери от времето на нейното учредяване, ако годината изтипосана от архиолози и историци е вярна.

482

Радослав

преди 2 години

Борисов да каже къде се губят едни 2 милиона българи след прекрасното му управление! Пари се правят, ама два милиона работоспособни данъкоплатци ще се правят много повече години от парите които търси! Да отговори защо като управлението му е било толкова добро сме намалели с повече отколкото за две световни войни! Това е въпроса които ни интересува!

481

Г-н Борисов

преди 2 години

Ще плачат за Вас след като сегашните палячовци вкарат държавата в задънена улица, с нов външен дълг. Нищо няма да построят, но ще разрушат много от сътвореното от Вас. Всичко в момента е една илюзия, далеч от постигнатото от Вас....

480

toti

преди 2 години

Ако всеки си вършеше работата сега нямаше тоя да реве като свекърва!! А се вижда че и да си бъкан с пари ,не е това най важното...по различно няма да седиш в таолетната !!!

479

Анонимен

преди 2 години

Кога ОН говори винаги летят канарчета.

478

Анонимен

преди 2 години

Тикво връщай откраднатите милиарди и се скрий , нагъл по нагъл най нагъл това е тиквата мутра

477

Киро е на плик..

преди 2 години

и Радев е на плик..... по думите на Кокорчо....

476

Анонимен

преди 2 години

Ама все пак и ти си на мнение, че паметник е необходим? В чест на отърването от десетилетния срам заради мутрата от СИК.

475

Алекс

преди 2 години

ББ наследи от Станишев доста голям фискален резерв.Какво оставя ББ след управлението си?Нула,zero.

474

Анонимен

преди 2 години

А то при вашето управление само за една есен България намаля с 10 000 души от Ковид . Всеки ден от адски мъки в интензивните отделения на болниците ни с живота се разделят над 200 души.

473

Анонимен

преди 2 години

И на тоя паметник да сложиш, обаче един надпис - Аз ви докарах най-голямата инфлация след 1997 г.!

472

Анонимен

преди 2 години

Аз лично ще подема инициатива да се съберат средства за паметник на президент Радев! Затова, че ни отърва от крадливия, алчен, параноичен, пpocт, еднокнижен, подъл, интригантстващ, сланинест и нагъл ром от село Банкя!

471

Анонимен

преди 2 години

До ПОЧНАХА ГИ = само голи приказки и крясъци! Ха-ха-ха!

470

Плача на мисирката

преди 2 години

Ех, да бях по-млада, да се запиша на курса му в Соц-академията, на първа редица да седна, и да го гледам, колко е хубаф, и строен, същински пуяк , само в мене флюбен!б.а. В някои думи добавям буквичка "с", за благозвучие. Тенкю, за Вашето разбиране!

469

Анонимен

преди 2 години

Вийте гербери, вийте! Само така няма да забравим, че при вашето управление България намаля с 1,6 милиона души и стана най-корумпираната и затова най-бедна държава в ЕС! Вийте по-силно, за да ни напомняте непрекъснато какво зло сте!

468

Да си го кажем:

преди 2 години

Радев е нещастието на България-предател,завистлив,крадлив,злобен,карък......ТОТАЛНА ЩЕТА....

467

Анонимен

преди 2 години

Уж мъжкар, пък си играл на чичо доктор с кмета на Симитли... И като се разчу, вместо да потъне в земята от срам, лае като разгонено пce!