109

Анонимен

преди 2 години

Докато не вземат милиардите на България от банката на Маджо, от банката на Доган и от чекмеджетата на Гешев и Борисов, няма да могат да оправят пенсиите.

108

Вьзмутен

преди 2 години

Тоя бьлгарски не може да говори те го направили премиерДа заминава и да не се връща повече вьв бьлгария

107

Бгг

преди 2 години

Кире омикрона *** ли ти на вратата ? Гледай да не те *** по главата. Много май ти стана, време ти е за Канада.

106

Анонимен

преди 2 години

"20 правителства в България ще се сменят, преди да дойде доброто за българския народ." Това го е казала Слава Севрюкова, стига да не е лъжа, че го е казала. Това правителство е 20-тото т.е. като падне и то уж ще дойде хубавото за нас. Като го гледам Кирчо как се подчинява на ваксинаторите ми се струва, че бързо ще приключи политическата му кариера. Вярно, че уж обеща, да не задължава никой да се ваксинира, но е вярно и че постоянно говори, колко важно било да се боцнем. Еми да се боцка...

105

Анонимен

преди 2 години

Арестите на гешевите и борисовите вече са решени

104

Анонимен

преди 2 години

Време му е на кирчо да заминава при чичо си сорос и тете от - бкп

103

Киро-ХиперИнфлацията

преди 2 години

май освен да се Оплаква, друго не може! те МетроСексуалните ЕвроЖендрЛибералчета, друго и не могат, щото истинските мъже Батковци, още от началното училище са им ш0кали канчетата!

102

Анонимeн

преди 2 години

Интересно, не се усмихва вече толкова широко.

101

Obersturmbannfuhrer

преди 2 години

Абе, Кирчо! Грабвай си сладкарката, децата де ги имаш от нея, и бегай у Канада, дорде не си ял бой от публиката и гламавите ви избиратели.

100

Анонимен

преди 2 години

Тук явно ще си констатираме очееадни проблеми и ще се хилим с кривата устичка. България затъва сигурно!

99

Анонимен

преди 2 години

Преборете корупцията първо в лицето на Нинова. Защото тя лично е била уволнена заради корупция от Станишев!!!!

98

Продължаваме ...

преди 2 години

...аз гласувах за вас , до момента не оправдавате , доверието ми !!! Ясно е че БаЦе ви остави една колабирала държава , но все пак вече можеше да сте почнали с промените ?! Продължава тормоза над малкия и среден бизнес , които трябваше да спре ...все още не закачате големите бизнеси , които бяха лобирани от ГЕРБ...реално нищо не се случва !!! И с тва натискане за ваксинация , доста падате в моите и на хората очи !!! Май ще излязат прогнозите за на пролет...

97

Алооо

преди 2 години

Тоя е спуснат от Козяк 16, ще го разберем по трудния начин, докато ни изстискват джобовете и започнат да ни нулират. Като ни наврат еврото хептем ще цъфнем и ще вържем. Предстои великото обедняване, яжте, пийте, докато можете че скоро време, ще останат само спомените.

96

Анонимен

преди 2 години

А вие знаете ли какво ще стане, ако успеят да преборят и корупцията....

95

Зозо

преди 2 години

Убряяяяяяяяя, пак ли ТРЯБВЯ, ТРЯБВА, ТРЯБВА.... Ами айде де, да видим. Пак ще има комунистическо насиране до ушите, гаранция :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

94

Анонимен

преди 2 години

Тук явно само ще се говори и нищо няма да се прави. ***

93

Анонимен

преди 2 години

До Просто Киро 93 - и аз съм възмутен от това, че я няма на сцената! Дано е в добро здраве!

92

Към Киро Българчето

преди 2 години

Нали имахте 600 обучени специалисти и експерти , голяма част завършили в Харвард ? И ко пайм -осираме се и оправяме сексуално народа който със своите данъци плаща простотията мораторим на Енергията където се спонсорира Зелената Енергия , износ на евтината от Козлодуй плащане на 650 милиона евро квоти въглероден двуокис на AIS на година . От *** 4 Блока в Козлодуй досега сме загубили 50 милиарда лева където цената на изхода беше 15 лева на Мегават .. а сега от 500 нагоре . Вън от ЕС !

91

Анонимен

преди 2 години

"Нали на 12 януари ще има велико антиваксърско въстание водено от главния апостол Костя Копейкин?! На участниците ще раздават рубли с образа на Путин." - Да питам и теб Тро_лски, защо Възраждане не агитират да се ваксинираме със Спутник, а са против ваксините? Я сподели мнението си, да се посмеем още малко хахаха

90

Анонимен

преди 2 години

приоритетите тр. да са в обратен ред: Първо - хората; Второ - борба с пряка опасност за живота на хората, 3 - нещо си там за бизнеса....