43

Румен Владимиров

преди 2 години

Това е целта на момчетата на Козяк и Сорос. Риба се лови най-лесно в мътна вода. Когато има работеща администрация, грабежът който се подготвя, ще бъде максимално затруднен. Никаква реформа не е това, просто се отстранява пречка.

42

Анонимен

преди 2 години

До алиса лиса........ Младите не просто са неопитни, но и няма да си мръднат пръста за средна държавна заплата. Пенсионерите работят по навик, защото така са научени навремето. Освен това не гонят кариера и си изпълняват всичките задължения, без да избират съмо тези, които ще им донесат девиденти и признание.

41

Анонимен

преди 2 години

с които имам контакт, обикновено на четирима работи само един, и той е на ръба да напусне. Щот като ще работи за четирима, все си е друго да си е за него или за някой, който го цени. А останалите трима стоят в администрацията, имитират дейност и са доволни на постоянен паричен поток, нисък, ама пък без работа и напъване. Не е толкова сложно подобни индивиди да бъдат идентифицирани и разкарани, а на работягата да му вдигнат заплата за тяхна сметка.

40

До Лазаров

преди 2 години

В Напоителни системи Пловдив това с автомобилите е най-малкия проблем!

39

работник с потник

преди 2 години

То дано коронката ги съкрати, че на правителства не вярвам. Като почне сега и омикрона, може да поизчисти малко преялите с власт и пари старчоци. И Боко обеща съкращения, а от 300 хиляди станаха 400 хиляди. Единствената надежда е Господ да ги съкрати, по ефективно от това няма, тогава и обикновения човек да види ,че има справедливост.

38

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се започне от президенството,Радев трябва да даде пример като изчисти всички пенсионери и там не са малко,но и той е пенсионер!Болници,Общини,МВР,МО и още много такива службички където прелива от такива на заплата и пенсия,всичко трябва да се изчисти от кадри някъде дори и по на 70год .Държавата не трябва да позволява на се назначават такива на държавна работа

37

пеши

преди 2 години

По тази логика не бива да има пенсионери на работа като :Президентминистъркметдепутат..

36

Анонимен

преди 2 години

Ще ми нацъкат минуси, но ще го кажа - 90% от младите хора са прости, необразовани, невъзпитани и не стават.

35

Анонимен

преди 2 години

Това с даването на път на младите е чист популизъм, изключително вреден за всички сфери, в които се прилага.

34

алиса лиса

преди 2 години

Кой е по.ефективен--пенсионерите са с намалени трудови способности, а младите са неопитни?

33

Лазаров

преди 2 години

В "Напоителни системи "Пловдив,служебните автомобили се ползват като частни.С лада "Нива" сигурно и на лов ходят но не и по каналите!

32

ЖОРЖ

преди 2 години

трябва да се премахне и разруши държавата за да може бизнеса да си краде в мътни води необезпокоявано !

31

Forever

преди 2 години

Няма незаменими хора, пенсионерът затова е пенсионер, да си взима пенсията и да отстъпи място на младите.

30

Анонимен

преди 2 години

Да съкратят пенсионерите в държавната и общинската администрация - 430 000 души обслужваха Боце и тайфата му! Да проверят за пенсионери и Министерството на вътрешните работи! До миналата година в ГДНП беше пълно с такива. Там се вихреше един гл.инспектор - Г.Стойков. трета година пенсионер. Движеше като такъв нещата на едрия земевладелец в червенобрежкия и кнежанския райони Ст.Илчовски в негова полза. Дали още се подвизава?

29

Анонимен

преди 2 години

Няма незаменими

28

Анонимен

преди 2 години

До 38, Да що?

27

Анонимен

преди 2 години

Те си сложиха по 15 заместника на министрите и по 18 съветника. Сега ви баламооосват, че ще съкратят държавни служители. Всичко е шменди капели. Обещаното не е като даденото.

26

запознат

преди 2 години

Реален случай от министерство. Бабичка на 68 години, всеки ден идва само за да си полее саксиите, да си клюкари с още две такива и си включи компютъра, за да си провери фейса. Заплата 2500 лева чисти, щото има 45 години стаж, 1000 лева допълнително щото уж работи по европроекти ( всеки в министерството уж работи по някакъв), 1000 лева пенсия, разни бонуси. Що да й е лошо? 4500 без да правиш НИЩО!

25

cinik

преди 2 години

тея синдикати се скапаха да лижат на Герб задните части...

24

Do ОСтавка

преди 2 години

Да нема проблеми ще съкратят баба ти радка и на нейно място ако не идеш лично ти кой предлагаш да иде? Некой току що завършил онлайн университета ли? Да ни диагностицира в ютуб по таговете на симптомите ли?