98

Анонимен

преди 2 години

резултата от пред Коледните банкети почва да лъсва. Киро Канадеца да чака още...да не забравим и подаръците от гастарбайтерите дошли да плющят сърми и пръжоли у Бг то нс село

97

Кой разнася Омикрона

преди 2 години

На неваксинираните е забранено да пресичат граници, кой разнася омикрона между държавите? Цунамито на ваксинираните.

96

Анонимен

преди 2 години

Витанооов!!? Не сме февруари!

95

Анонимен

преди 2 години

. . . от които 43-има са неваксинирани.. . . Кога ще си оправите дефицитите в българския словоред, бе неграмотници? Изглежда, че едно от най-търсените търсените качества за журналист - боже мой какво отличие за драскачите тука - е неграмотността!

94

Котка

преди 2 години

До Абе Кире Не съм охранител. И мъж не съм, а жена. Работя си от дома и изкарвам достатъчно. А докато пия кафе се забавлявам с такива като теб на места като това. Бай-бай, и полека с пенявенето, че ще вдигнеш кръвно.

93

Анонимен

преди 2 години

Най-интересен е Кунчов. Дали са му картблаш и така се е амбицирал, че *** мрака. Ама скоро ще му се стопи интусиазъма...

92

Анонимен

преди 2 години

Рязък е скока в UK и в Германия по 300+ хилади нови на ден. Престанете да се напъвате, всичко свърши!

91

Факт

преди 2 години

Както писах преди 4 дни, спадът спря, а сега има и покачване на седемдневна база.

90

Анонимен

преди 2 години

Интересна е зависимостта - повече ваксинирани, повече омикрон. Ако бях конспиратор щях да реша, че ваксинираните се разболяват повече от неваксинираните, което ще рече че ваксината е направо опасна. Но не съм конспиратор. За това се питам какво става? Как презадоволена от храна, здравни грижи и набодена с 3 игли Европа е в пъти по-зле от бедна и неваксинирана Африка? Какво става?

89

ооооо

преди 2 години

Изпаднахме на 23то място по заразени в Европа.

88

д-р Споко

преди 2 години

Споко, това си е стандартното покачване от натрупване след почивни дни в които не се подават данни (както във всеки вторник след почивните 2 дена - събота и неделя). Сега имаше не 2 а цели 5 почивни дни, така че за тукашните статистики си е нормално. Така че делете цифрите на 3 и ще получите горе долу реалните стойности... ;-)

87

до Василев

преди 2 години

я кажи кой щам е резултат от мутация след ваксиниране. Тоест възникнал в район със силна ваксинация.....делта ли....тоз новия ли.....Делта в Индия по река Ганг, тоз новия в гетата на ЮАР....и на двете места сигурно са с пи 80% ваксинираните???......

86

До 121

преди 2 години

В ЮАР са напълно ваксинирани 26,6%, а поне с една доза са 31,8%. На това отгоре средната им възраст е 25 години.

85

До Объркан

преди 2 години

Винаги се хиля оня изкукалия като ме нарече антиИд.иот. Нямам нищо против той да е моята противоположност.

84

Анонимен

преди 2 години

Вълната на неваксинираните продължава.

83

Анонимен

преди 2 години

111 В Африка набоденото население е едва 10% и то разни богати. Обикновения човек дори не знае как изглежда ковид пункт за ваксинация. Имаха пик, а от вчера са на половина болните им. Здравния експерт, заедно с президента на ЮА го казаха точно, кара се като грип и не вкарва в болница. Разбира се ако си на 80 г ще те вкара, то и една кихавица би те вкарала.в болница на тая възраст.

82

Анонимен

преди 2 години

Ходят на ски лекарите и нямат време да лекуват пенсионери. Главозамаяха се от толкова безотчетни бонуси и забравиха за какво им плащат. Умориха старците.

81

Анонимен

преди 2 години

В Кърджали, която беше единствената област в зелено, новите случаи се увеличават с най голям процент и май след вчера се връщат в жълтата зона.

80

ХХХ

преди 2 години

Нали след празниците щяхте да покачвате заразените ? Чакайте поне Нова Година да мине Ивановден , Йордановден........Вие бързате вече !

79

Ха

преди 2 години

Много се оплакват, че българите от чужбина им донесли коронавируса, ама понеже масово тук сте масово келнери и охранители, не ревете като ви оставят пет лева бакшиш.