420

Младите получават

преди 2 години

информацията за всичко от ТВ ,нета,социалните мрежи.Руснаците,вместо да се огледат какво дават по цял свят Дискавъритата,Виасатите и пр.историко-информационни канали за тях,ВСВ,ВОСР,Сталинските години и т.н.,отвратителна информация,показваща в лоша светлина държавата им,политиката и,икономиката и,тях самите като образец на анти- цивилизационна и антихуманно поведение и действие,и да дадат второ мнение на зрителя,са си заровили главите в *** и търсят ерозиране на запада чрез фейк новини.

419

Анонимен

преди 2 години

ПРАБЪЛГАРИТЕ НЕ СА СЛАВЯНИ, УЧИЛИ СА ЧУЖД ЕЗИК, КОЙТО КНЯЗ БОРИС ИМ Е ЗАПОВЯДАЛ, ЗАЕДНО С ПОКРЪСТВАНЕТО. ПРОСТО Е ОБЪРНАЛ ИДЕЯТА НА ВИЗАНТИЯ ДА ЕМАНЦИПИРА СЛАВЯНИТЕ ОТ ПРАБЪЛГАРИТЕ В НЕЙНА ВРЕДА, КАТО Е ПРИЕЛ ЕЗИКА И АЗБУКАТА. ТАКА И МАКЕДОНСКИТЕ СЛАВЯНИ СТАВАТ ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЗАТОВА МАКЕТАТА СЕГА СЕ ОПИТВАТ ПО ДОПИРАТЕЛНАТА ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ИСТОРИЯТА... АКО НЕ Е БИЛ КНЯЗ БОРИС ПОКРЪСТИТЕЛ НИТО ТАЯ ПИСМЕНОСТ И КНИЖОВНОСТ ЩЕШЕ ДА ЗАПАЗИ, НИТО СЛАВОБЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА ИМА НАЙ-ВЕРОЯТНО.

418

Анонимен

преди 2 години

НЕМЦИТЕ НЕ ИСКАТ СЛАВЯНИТЕ ДА ИМАТ СВОЯ ПИСМЕНОСТ И ЗАТВАРЯТ МЕТОДИЙ В ЗАТВОРА. КИРИЛ ПРЕД ПАПАТА ЗАЩИТАВА ПРАВОТО НА ВСЕКИ ДА СЛАВИ БОГА НА МАЙЧИНИЯ СИ ЕЗИК, ТОГАВА НЕМЦИТЕ СА СЛАВИЛИ НА ЛАТИНСКИ... КНЯЗ БОРИС Е БИЛ МЪДЪР И С ЦЕЛ ДА СЪЗДАДЕ НОВОБЪЛГАРСКАТА НАРОДНОСТ Е ПРИЕЛ ЕЗИКА НА СЛАВЯНСКИТЕ ПЛЕМЕНА. А НАРЕЧИЕТО Е ОТ МАКЕДОНСКИТЕ СЛАВЯНИ, ЧИЙТО ЕЗИК РОДЕН МАЙЧИН КИРИЛ И МЕТОДИЙ СА ГОВОРИЛИ... НИЩО СТРАШНО НЯМА ВЪВ ФИЛМА. НАЛИ НИКОЙ НЕ СПОРИ, ЧЕ ИРАНЦИ И ПРАБЪЛГАРИ НЕ СА ГОВОРИЛИ НА СЛАВЯНСКИ

417

До 469

преди 2 години

"....Те са наследници на великия пълководец Александър Македонски и великата Македония..." - Зайо, нЕма държава Македония, нация Македонец. Има Област Македония и националност Българин. О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш Българин ? Така де, то и аз искам да съм пряк имотен наследник на А.Македонски, но съм си пpocт българин, наследник на опинци. Ако и ти си наследник на опинци, значи не си наследник на А.Македонски :))))

416

Анонимен

преди 2 години

Русия е водила 13 войни с Османската империя, от които е загубила само 3. Затова и по територия е несравнима. Ако демокрад излъже само веднъж, след това го игнорирайте завинаги.

415

Анонимен

преди 2 години

А, Нас пък ни освободиха украйнците и без това 2/3 от сол датите в руската армия сражавал се в България, са били украинци.

414

Анонимен

преди 2 години

И как автора е разбрал , че филма е руски като нито е направен в Русия нито е на руски език ? И все Русия е в устата на бегеПенделите когато не е пълна с евроатлантическа течност от мигранти

413

До Истината! Промяна

преди 2 години

"...САМИ СМЕ и на никой не му пука за нас...." - тъй вярно Сър.Фурнаджийски лопати на никого не му трябват. На Вас биха ли трябвали такива съседи, приятели ?

412

Истината! Промяна!

преди 2 години

Истината е, че трябва напълно да променим външната си политика от "какво трябва да направим и да ви дадем" на " какво ще ще направите за НАС и какво ще получим". Докато това не се промени, Никой никога няма да ни подкрепи за нищо. Ще продължават да ни използват и унижават и тъпчат всички. И САЩ, И РУСИЯ И ЕС. САМИ СМЕ и на никой не му пука за нас и нашия принос за каквото и да било !!!!

411

Анонимен

преди 2 години

Родината на славянската азбука е Източната Римска империя -- хайде нека някой български историк с диплома например от Софийския университет ме опровергае. Няма да се намери такъв.

410

До 457

преди 2 години

Русия е чакала да се родиш тиСороскияГендар в София и тогава чрез тебе наведен, смазан с Веселин да измориш турците и да ги победят.

409

СССР

преди 2 години

На евро банкнотите е изписано на кирилица!! Азбуката създадена от Македония!! Македония е дала писменост на Европа, България и света!!

408

До 468

преди 2 години

Македонците са серен народ още преди да има българи по тия земи. Те са наследници на великия пълководец Александър Македонски и великата Македония

407

Анонимен

преди 2 години

Е и? Солун не е бил в границите на България, българските историци друго ли твърдят? Освен това руснаците казват, че Кирил и Методий са написали славянска азбука, което е вярно -- не са написали македонска или българска, а именно славянска. Българските историци ще заявят ли, че България е славянска страна или ще мънкат, ама имало траки, имало прабългари, и накрая ще споменат и славяните, почти като че ли ги няма. Няма да минат нито македонски лъжи, нито български лъжи.

406

Диоген

преди 2 години

Нивото на руската кинематография напоследък задминава Холивуд в комедийния жанр.Ще се печелят Оскари..

405

България над всичко

преди 2 години

Българите сме дали азбука и писменост на руснаци, македонци и т.н..................100 % факт.................но има едни вредни елементи на Запад, финансирани от Сорос, които искат да има конфлиски м/у православните държави!!!

404

Русия е украинска

преди 2 години

Откъде са дошли украинците,които са населявали земите на Киевска Рус?Там са си били винаги.Нашествениците от североизток,варяжките племена са били по-агресивни и са поставили името "Рус" на киевските територии.А Московията е била под нагайката на азиатските племена и орди.С годините обаче украинците са си върнали името и от Киевска Рус са станали Украйна.Те са били по-цивилизовани от руснаците заради влиянието на поляци,шведи,германци.Но както нас ни заливат турците,същото става и с Украйна.

403

Анонимен

преди 2 години

Мдааа, манипулация на руснаците. А кои са руснаците - смес от източни викинги (варяги) които са отвличали славянки и те са им раждали деца. И понеже майчиният език на тези деца е бил славянски - то варягите постепенно са забравили предишния си език. Едно от най-големите такива племена се казвало "Рус" (гребците) и от там името им. Та това са руснаците. Дори генетично е доказано, че те, а и поляците са по-близки генетично с шведи, датчани и норвежци от колкото с хора от Балканите и други славяни.

402

до 460

преди 2 години

Може да обясниш и за Светослав, какъв е неговият произход. Дали той е славянски и ли варяжки/ викингски, за да стане съвсем ясно.

401

Срам ме е

преди 2 години

Ало, родолюбците от партия "Възраждане"! Какво ще кажете по този въпрос? Или още не сте получили указания?