36

Дц Мангьров голям

преди 2 години

Според мен най компетентния трябваше да е здравен министър а не оная очилатата

35

Дойче Дезинформеле

преди 2 години

Стигнах до Дойче зеле и.....не продължих нататък

34

...

преди 2 години

Научно е доказано,че антиваксърската пропаганда е по-опасна от ковида,защото вирусът засяга физиката,а фейковете предизвикват психични разстройства...

33

Анонимен

преди 2 години

До Дц Мангьров голямМангъров им каза и друго,, Ваксинация не се прави по време на епидемия '' Те му се смее ха и сега, видими резултати.

32

ВГЗ ви

преди 2 години

Да се бустерира Витанов. А оная Джабата няма нужда от бустери щото вече ще се пръсне

31

Учуден

преди 2 години

Колко ще даде киро канадеца на - бустериран пенсионер

30

Анонимен

преди 2 години

40 говориш истини, но пишеш неграмотно и за това хората не ти вярват. За начало, имената на държавите се пишат с главна буква.

29

Бизнеспарк

преди 2 години

Само видях дойче зеле и ми стана ясно, но вижте как умело извъртат нещата - "с фактите които имаме до сега", "по негово мнение", "най-вероятно" и тн. Гордея се че живеем в България и че има толкова мислещи и критични хора. Весела Коледа и бъдете здрави, будни и мнителни!

28

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах, защо говорите да евреи създали ваксата?!?!?! Това иРНК го внедриха турци с немски паспорт в американска фарма фирма, създадена от немци. Къде видяхте евреи по трасето не знам!

27

Делфийският оракул

преди 2 години

По един бустер за всяка буква от китайската азбука и ковидкретените ще мирясат изчезвайки.

26

Дц Мангьров голям

преди 2 години

Мангьров каза - докато -70 процента не прекарат вируса епидемията няма да стихне , всякакви мерки само ще забавят временно распространението но няма да го спрътВижда се ясно в - изрел , англия , франция , германия - рекорди

25

Анонимен

преди 2 години

Когато на народния съд му дойде времето, вторите след политиците ще сте вие "журналистите"

24

Анонимен

преди 2 години

20, вместо да плюеш по евреите дето насила ги набодоха с по 4 игли, кажи им едно благодаря, че ти дават основанието да кажеш че ваксините не работят. Защото благодарение на тях се вижда какъв е реалния ефект от тия вакси.

23

Анонимен

преди 2 години

Еми фактите показват, че е време за кафенце...

22

Ужас

преди 2 години

След тия рекорди в англия и францияВеднага взимам бустер - гроздова даже -2

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29Образования,всеки дал положителен тест за ковид го броят за болен ако не си наясно. На теб някога личния ти лекар предписва ли ти е лекарства срещу обикновения грип само след положителен тест, без преглед и поставена диагноза? Въобще някога правил ли си тест за грип? Защото в момента се случва точно това,, лекуват'' се хора без да им бъде поставена диагноза, само с един тест, след което по разбираеми причини същите влизат в болница, някои от тях умират, пак по разбираеми причини.

20

Анонимен

преди 2 години

Страх лозе пази. Защитава опитните мишшки за няколко месеца да не се наакват от страх всеки път, когато минават край човек с неустановен ваксинален статус. И така до бустера на буствра на бустера, който довършва дори котките, които имат 7 живота, какво остава за мишките, които един живот носят и при това под наем... И за много от тях дори 3тата доза вероятно ще е терминална.

19

Мдаа

преди 2 години

Вчера англия с рекорд днес франция по брой заразени , явно бустера работи

18

Анонимен

преди 2 години

Израел е доказателство че тези ваксини НЕ работят нито първите две дози нито бустер ите, колкото и да са те на брой. Факт.

17

Чоко

преди 2 години

Това непрекъснато ваксиниране ще доведе до компрометиране на имунната ни система. Тогава и обикновения грип ще стане смъртоносен