100

Анонимен

преди 2 години

До Да бе! - И къде е този "свободен свят " бе , да отидем и ние да го видим ?! Там ли дето полицаите ви стъпват по вратовете , и изрязвате купончета за тоалетна хартия - въшкар ??

99

Ха ха ха

преди 2 години

Как викат руснаците на Путин? - "Путин Вор"

98

А

преди 2 години

Путин защо изглежда нервен и уплашен?

97

Чупакабра до 152

преди 2 години

Ще се бием до последна капка кръв срещу всякакви болшевишки агресори от Сибир който биха нападнали Родината ни. Няма мърдане, един път се живее. И ще го направим рамо до рамо със нашите братя по оръжие от НАТО. А фактът че те тресе страх, и насъскваш такива като тебе с антибългарска пропаганда не е профилактична мярка

96

Добре Путине

преди 2 години

Една армия от 50 000 души пращаме в подкрепа на Украйна и Грузия с 155мм гаубици и 500 БТР-а натъпкани с бомби и гранатомети

95

Да бе!

преди 2 години

Крепостните няма да мирясат, защото не познават военната мощ на САЩ в Невада и ще се наложи щом започнат война срещу Свободния свят, да бъдат изтрити от лицето на Земята. Имали нови разработки на конвенционални оръжия, нещо което няма да ги спаси.

94

Анонимен

преди 2 години

До българин 147 - На теб кой ти каза , че се "плаши" ?! Да ти изглеждат на уплашени ?? Като си толкова страшен НАТОвец взимай си пушката и върви да те видим бе - нали си "юнак" - или НЕ съвсем ?!

93

Иван

преди 2 години

Дребен сладък лъжльо.

92

Дядо Мраз

преди 2 години

До българин - Ти се МОЛИ да не се стига до там да се защитават , защото няма да можеш да си отвориш подаръците и да разбереш края на приказката , а нощта ще стане наистина "ТИХА " !!

91

Чупакабра

преди 2 години

Българските национални предатели - русофилите, ден и нощ гледат руските анимации, страх ги тресе обаче. Защото те не различават анимациите от горчивата реалност и рационалната мощ и поведение на Великия Запад. Те гледат измислиците в анимациите в който разбира се най високото джудже в света и обитател на Кремъл громи запада. И щял да громи нас ако продължаваме да подкрепяме Запада. Брей какъв страх, посрахте се , напикахте се. България не трябва да се предава на руския ботуш. Тука няма страх

90

Дядо Мраз

преди 2 години

До Шмайзера - Толкова си Гл...Ф , че не заслужаваш подаръци тази година ! Какво общо има БВП бе - Те няма да играят покер , а се заплашват с война - А там нещата са съвсем други , да не говорим че пък точно ти се намери експерт по БВП на Русия , САЩ и Европа - дето не можеш да си платиш и тока ?!

89

№143 съм

преди 2 години

Написаното по-долу не е като детинските "А пък моят батко...", с каквито изобилства този форум. Просто чета! Чета руски източници, чета американски и британски. Четете и вие! Опитвайте се да разберете истината! Мислете! Войната не е футболен мач, победители няма да има! Важното е да не я допуснем! Можем поне у нас да не я допуснем! Нито един чужд войник на българска територия! Боже, пази България! Ние ще ти помагаме!

88

факт

преди 2 години

Русия има с какво да се защити,както и воля да го направи!Дали на Запад са готови за ядрена война?Едва ли,особено в Европа.Самите САЩ вече не са едновремешната сила,не могат да се справят с Русия и Китай,а икономиката им скоро ще се изравни с китайската(Китай вече ги е задминал промишлено).Изобщо Америка трябва да търси помирение с Русия,ако не иска Китай да я изяде с парцалите.

87

Стани Байдън!

преди 2 години

До Ако съм Баидан.....Честно казано, въпреки написаните глупости (като смачкам руската армия...;...То е ясно че натовската авиация ще унищожи руската след това сухопътни воиски са аут...), по добре би било да станеш Байдън. Как ще стане това, не си представям, но определено дъртият приятел на д-р Алцхаймер е лош избор на Америка!Желая на тази голяма страна да я има, бил съм там, но започне ли война с Русия, тя ще стане радиоактивна пустиня! Руснаците са на две обиколки по-напред във техниката!

86

Ще преговарят

преди 2 години

Ще има преговори между Русия и САЩ. Даже състава на делегациите е вече определен. Няма друг път. Но информационната пушилка ще продължава. Дядо Байдън няма избор: трябва да се прави, че той диктува нещата като баш бабаит. Това очакват американците от него.

85

До СатаНАТО :

преди 2 години

"...Просията също трябва да се върне в границите от 1997..." - Просия ......нещо си объркал рейса, пич. Просия е България дето се чуди на кой да се сложи за жълти стинки, инак все си е заминала горката, нали ? Пък ако си толкова стриктен и пунктуален Евроатлантик, като се подразбира от ника ти, га ще признаете Македонския за самостоятелен език, га ще върнете брадърите Киро и Мето там откъдето са дошли, пък и Пиринска Македония, а отворко ? :)))

84

Русия

преди 2 години

Разкажи играта на фашистите , Вова !!!!!

83

чоко

преди 2 години

Откъде е ясно,че натовската авиация ще унищожи Руската.Незабравяй че Русия не е само Европейска ами е и азиатска страна.Системата ПЕРИМЕТЪР се активира втоматично при изстрелване на ядрени ракети от потенциални противници.Във случай на война,авияцията не е решаващ фактор.Зависи и от войната-конвенционална или ядрена.Нищо елементарно няма в една война.Много елементарно подхождате.Нека има мир.

82

Ако съм Баидан

преди 2 години

То е ясно че натовската авиация ще унищожи руската след това сухопътни воиски са аут ,НО после идва отразяване на ядрения удар ,а дори после да няма ядрена зима какво ще остане от човечеството --един ковид ни разсипа ,а камо ли някаква ядрена зима 30 или 50 години това ще е неописуем ужас ,каква воина какви руснаци какво нато ,това не е маитап това е смърт за милиарди хора ,зарежете го тоя мужик и това е ! На хорара им се живее ,

81

Ако съм Баидан

преди 2 години

Много добре ще си помисля ,че след като смачкам руската армия онези като агонизират ще натиснат копчето ,а може да го натиснат и още във началото стига да са сигурни че ще ги нападнете ! ЗА да ги нападнеш трябва да имаш нещо което ще ти даде гаранция че тяхните ракети няма да напуснат силозите ,без такава техника воина не може да има освен ако не си добре със главата !