162

ПХ

преди 2 години

Истина е!!! Колко съ говореше, че рано или късно шъ нъ тръшне нещу подобно, колко филми съ правехъ за вирусни Пандемии... То не беше Птичи грип, С.ински грип, даже с Еболатъ малку съ позаиграхъ мъ съ уплашиха, най-сетне пуснахъ Коронатъ - слабичък изле и той, но решиха, че е време да организират масова медийна паника и хората съ поуплашихъ, но за кратко, след туй разбрахме че нъ баламосвът и провеждат експеримент, само дето не знаем каква е крайнатъ цел на тоз Експеримент!!!

161

готов съм.

преди 2 години

При старото строителство всяка маза беше бункер. Сега новите нямат. Моята маза е 30кв. Само трябва да си поръчам брониран люк . И филтърни системи. И шкаф за оръжието.

160

Анонимен

преди 2 години

Истина и "Дойче веле"? Точно толкова, колкото е истина и опровержението на въпросните организации. Нали всеки може да се защитава, като лъже. За каква истина говорим в един свят, прегърнал и полегнал върху лъжата? Кой има полза, това е въпросът, който води да истината. Обидно е за хората такова елементарно манипулиране. Но толкова се се самозабравили, че не се стараят да измислят правдоподобни истории.

159

Анонимен

преди 2 години

Голям "късмет" извадих да се родя в началото на 70тте! Първо така нареченият преход ме застигна едва на 19 г. и ми обърка младостта в самото начало, после виденовата зима и сега пандемията

158

Google it

преди 2 години

Прочетете spars pandemic scenario. Нещо повече?

157

Анонимен

преди 2 години

Науката и медицината са доказали,че афинитет към мистицизма и конспиративните теории имат хора с психически проблеми и ограничен умствен потенциал ....

156

опровержение

преди 2 години

План прогнозата на Витанов измислица ли е.?

155

да ама не

преди 2 години

било непредвидимо мутирането! .Вирусите мутират по определ алгоритъм , който може сда се предвиди научно.Това е в основата на създаване на ваксини срещу щамове гщрип които още не са дошли. вирусите на грипа живеят постояннов организма на птиците и свинете.Когато птиците прелитет -пролет и есен започват грипните епидамии.но тогава лабораториите са готови предворително с ваксии.периода на мутации е около 6 месеца. но в лабораторни условия това може да се ускори и така правят ваксините за грип.

154

д страшно е

преди 2 години

Прав си само за бункерите. Всички богаташи си построиха. Посетете нашия сайт. Бункер.бг

153

Анонимен

преди 2 години

Не знам истина ли е или не, но се политизира и се използва за обогатяване на 0.01% от населението. Ако погледнем какво се случи с работническата и средна класа в световен мащаб те обедняха с 6 до 20%, а междувременно 0.01% от населението забогатяха с 700 до 2500%. За последните 19 месеца станахме свидетели на най-голямото преразпределение на средства от бедни към богати в човешката история. За последните 50 000 години няма аналог на това което стана по време на пандемията.

152

Анонимен

преди 2 години

Страшно е и като ти разправят приказките на братя Грим, ако си живял през 18-ти век.

151

Анонимен

преди 2 години

Ще ги снимам аз . Със С400. Може и куб. С фунийки няма да стане работата.

150

Анонимен

преди 2 години

На новия ни президент искам да кажа, да не си хаби труда да ме убеждава да се ваксинирам, само защото има (като нов) висок кредит на доверие. Знам, че ви притискат от Брюксел да упражните натиск върху общественото недоверие към ваксините, но аз имам лично свое мнение и не искам да ми нстрапвате ВАШАТА истина като ЕДИНСТЕНО достоверна. Силово. Защото не е. Може би, ако Господ слезе от небето и ми каже, че ваксините са безвредни и трябва да се ваксинирам, ще го послушам. Но вие НЕ СТЕ Господ!

149

Анонимен

преди 2 години

Защо не никой не отговаря на важните въпроси. Първо-защо му казват"ваксина"на това "нещо". Ваксините те пазят да не се заразиш и имат ефект. Това "нещо"не спира заразата.Казват,че е облекчавало заразата ако си болен.Те и витамините ако ги пия всеки ден намаляват рискът да се разболея от всякакви неща,но не ме спасяват на 100%. Значи не е ваксина. Второ-как така изведнъж спряха да излзат нови "ваксини". Трето-как така колкото повече преболедували и ваксинирани има-толкова повече нови случаи има

148

ИМ Буда

преди 2 години

За тези които не знаят, за тези (чем трейлове) облаци след самолетите които не изчезват, а се разнасят като мъгла, не не са фейк създадени са през 1997г от САЩ и Великобритания. И този неадекватен вирус се разнася по въздушно капков път. Аз бях адски зле а приятелката ми дори не се ракиха????? За 2г не се Разболях от нито един следващ, делта, африкански, европейски и т. н.

147

до 184

преди 2 години

Вие не сте за зелени сертификати ами направо за жълти книжки.

146

до 179

преди 2 години

Така като гледам от снимане разбираш колкото от физика. Я да те питам една работа :) какво става когато горещ въздух от реактивен двигател се срещне със въздух с температъра от -40? И какво ще стане ако този въздух е по-гъст и влажен? Знам, че е много труден въпрос...

145

Анонимен

преди 2 години

Верно та ръсят ама в психиатрията със светена вода против чипосване и харп. От къде се въдите такива ве?!

144

Анонимен

преди 2 години

То не е списък то е една глупава картинка където са представени последните няколко пандемии и се опитва да се втълпи, че са на всеки 100 години, а те реално не са :) жалкото е, че всички дъртофелници и тетки в фейса го вярват без да си направят труда проверят информацията.

143

Събитието

преди 2 години

EVENT 21 го гледахме. И не е предсказание, а подготовка и генерална репетиция