408

Istinata

преди 2 години

Ох, изтриха думата паразззити, да, във ваксината на Файзер са открити параззити! Които еволюират в телата ви.

407

П.К. инк.

преди 2 години

Започнаха се. "Стабилната" четворка? И това е само началото...

406

Анонимен

преди 2 години

И трябва да почакаш минимум 2 години за да видиш дали ще се гътнат от графена. Жената и тъщата са с 3 файзера и аз чакам.

405

Istinata

преди 2 години

При лабораторни тестове от поне 10 различни екипа, на световно известни учени, във всички ваксини е отркит графен, а в тези на Файзер освен това и алуминий, неръждаема стомана, липиди и ***! Да ви е честито. Отворете страницата на Файзер и Байонтек, ми те половината идват от третия свят, китайци, индийци, турци, малообразовани, плаша се от снимките им. На тях ли да вярвам? Мерси, вярвам на Робърт Малоун, открил РНК-метода, на Андреас Ноак, най-добрият специалсит по графена в Европа.

404

Анонимен

преди 2 години

Когато в парламента достигнат до 5-6 , игла тогава аз ще сложа първа. Първо да видя графена какво прави с тях и ще преценя после за себе си.

403

Анонимен

преди 2 години

На бай *** ваксина не му трябва,той си мисли че е безсмъртен.

402

Анонимен

преди 2 години

Слави, а га яде кюфтетата мълча нали, да тъпо е като вицовете ти ама сам им легна, сега ще го поемеш.

401

ДДТ

преди 2 години

Не съм ваксиниран и здрав съм. Чувствам се страхотно, всички демагоги да им е хак

400

Анонимен

преди 2 години

500 коментара браво! Междупрочем, ваксините са ментета и СЗО излезе със становище за умриконя.

399

Анонимен

преди 2 години

До Б прав си но сложих минус по погрешка, сори.

398

д

преди 2 години

ваксиниран и здрав съм. Чувствам се страхотно, всичи демагоги да им е хак

397

Анонимен

преди 2 години

Ами да оттеглят подкрепата и да се приключва. Аман от лъжци! кИРИЛ пЕТКОВ Е ЕДИН ОТ ТЯХ!!

396

Анонимен

преди 2 години

Споко, няма да си биеме графена, ако ще и пембен сертификат да измисли кирката.

395

Кръстьо

преди 2 години

Зад Кирил Петков е САЩ, кой е зад Слави ?Българския народ ? Че той гласува за човек, нарушил конституцията; човек дето не се е доказал в политиката ... Странно ...

394

Анонимен

преди 2 години

Ще плачите за Служебното правителство и за служебния кабинет. Трябваше да го оцените и запазите, но поискахте повече затова сега ще плачите. Ние които бяхме по прагматични ще плачем без вина виновни.

393

Анонимен

преди 2 години

ИТН ми харесват, БСП също ми харесват, дори Радев и ДПС се представят добре, надявам се да не ги смачкат! Киро и Василев са хора на партиите от ЕНП, също като Бойко и Бойко до вчера управляваше с тях и промяна няма, продължава от същото, ортаците на Бойко управляват, няма промяна, наложиха мораториум на цените на тока, за да направят услуга на герберски фирми да лапат, статията е в сайта на "Стандарт".

392

Б

преди 2 години

До а "освен възрастните хора за който съм за да се ваксинират"=/=/И от кой зор си ЗА да се ваксинират възрастните.И кой ти каза, че можеш да решаваш вместо тях.

391

Анонимен

преди 2 години

До До 407 - Първо бъркаш вековете, но да кажем, че е от невнимание. Второ май ти си чел Уикипедия, щом пишеш подобни общоизвестни факти, а на мен ми даваш съвети да чета нещо друго хаха Да приравняваш Възраждане с фашистка партия, а да не можеш да обясниш каква е идеологията нито на фашистите, нито на Възраждане, означава само едно - не си наясно нито с едното, нито с другото... :) .. Хайде хубава вечер и другия път да си по-подготвен, а не просто да пишеш неща, които сам не можеш да обясниш. :)

390

Ахъ

преди 2 години

До Анонимен"Кирил е копие на Борисов с английски."=/=/С много лош английски.Всичко му е менте на Киро и английския също.

389

Анонимен

преди 2 години

Що скачат, да не би повечето народни избраници да не са ваксинирани а в същото време да убеждават хората че трябва да го направят? Лошото е че има балъци които им се връзват.