95

До 118

преди 2 години

Абе ГЕРБ хубаво направиха, че ги осветлиха, ама нали ония вече си взеха машините на едноръките бандити и сложиха оня компютърен хакер да ги нагласи правилно да им гласуват. Сега даже и да не ги искаме - все същите кръвопийци ще ни управляват.

94

НАСИЛВАТ НИ

преди 2 години

..за да строим Белене! Така хем рисковете са ЗА НАС, ХЕМ ТОКЪТ Е ЗА ТИЯ ОКОЛО НАС!!! А Л Ч Н А М А Ф И Я!!!

93

Krom

преди 2 години

Милите те, ще бъдат застрашени "несправедливо" свръхпечалбите им? Потресаващо. Дали пък не е време да играе сопата? Хайде, вдигнете цените за да бъдете овъргаляни в катран и перушина. Вече от доста време си играете с търпението на суверена. Все в някакъв момент ще се наиграете. Трябваше ли да се разсмърди за да "се намерят резерви" които да се използват - сякаш до сега ги е нямало? Долни търгаши.

92

Анонимен

преди 2 години

Те конституцията покрай кромида я нарушиха вече 100 пъти, значи можело. Аз лично нямам нищо против да я нарушат в случая и да фалират няколко монополиста

91

Анонимен

преди 2 години

Какво искате вие : независими прокурорски колегии, независими съдийски колегии, нвезависими и зависими комисии, независими и зависими експерти - вие да правите каквото си искате , а изпълнителната власт да ви хрантути и да удовлетворява безпрекословно капризите ви? Заслужавате тя да ви остави 4-6 месеци без заплати и тогава ще разберете на базата на изтънелите си уши и кореми, че трябва да работите заедно, а не вие да командвате! Нагли надути като пуяци кресльовци!

90

О хо хо

преди 2 години

ХИНОВСКИ ОТКРОВЕНО ЛЪЖЕ! КОЗЛОДУЙ ПРОИЗВЕЖДА ТОК ЗА 2 БЪЛГАРИИ!! СПРЕТЕ ИЗНОСА, ИНАЧЕ СИ ЗАМИНАВАТЕ!!!

89

Анонимен

преди 2 години

И ето как с един замах, с едничък брилянтен ход на ГЕРБ се "осветиха" зависимостите в енергийната ни сфера. Да видим сега кой как ще гласува по мораториума.По гласовете им ще ги познаете.

88

Мдаа

преди 2 години

На мен ми е прес .. за енергииния експерт крадовски - интерсувам се от цените на тока парното и стоките в магазинаРешьт ли отново да вдигат цени са довиждане като - буцко хората няма да ги търпят

87

До 105

преди 2 години

ПАК ЛЪЖЕШ, БЕЕЕ...СРАВНЯВАШ ИЗНОСА С ЦЕНАТА НА БИТОВИЯ ТОК!!! МО.Ш.ЕНИК АЛЧЕН!

86

Анонимен

преди 2 години

В същото време имаме собсвени въглища поне за 50 години напред да произвеждаме ток. И ако построим и АЕЦ Белене ставаме абсолютно енергийно независими. Евтин ток и за бизнеса и за населението.

85

Анонимен

преди 2 години

Докато сме в ЕС тока и топлото винаги ще бъдат скъпи и ще стават все по скъпи, и все повече ще обедняваме. Така е и в западна Европа, в България ще бъде много по брутално.

84

НАРОДЪТ

преди 2 години

САМО СОПАТА ЩЕ ОПРАВИ ЕНЕРГИЙНИТЕ ЗАКОНИ, САМО ТЯ!!!

83

Анонимен

преди 2 години

В енергетиката на високите нива няма енергетици, в НС също няма и явно това устройва някого. Преди в енергийната комисия на парламента беше пълно с доктори, сега сигурно са икономисти и прависти, които за тока знаят, че щракаш копчето и светва лампата, къде са инженерите-енергетици. БЕХ, Министерство, НЕК какви ги управляват, колко инж. има и какви, а отделно и колко са качествени. Явно умишлено се съсипва енергетиката ни и някой пълни джобове.

82

Обективно

преди 2 години

ПРОРУСКАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ ВИ УБИВА С ЛЕКОТА И БЕЗСРАМИЕ! КОЗЛОДУЙ ПРОИЗВЕЖДА ТОК ЗА 2 БЪЛГАРИИ ТОЧНО!!! НЕ СПЕТЕ!!!

81

Абе къде е

преди 2 години

Гинка?

80

Ха ха

преди 2 години

Депутатите да си решават вдигнат ли цените - до февруари са - бона *** чао чао

79

Анонимен

преди 2 години

Народа със нетърпение очаква Режим на тока и високи цени за да извади сопите и да натроши дебелите кратуни на когото трябва !Само гледайте от много вдигане да не се изсипите ...

78

Анонимен

преди 2 години

Застрашени са парите??? Какво да кажем за хората които спят с шапки на главите, които не ядат здравословна храна, защото просто не могат да си я купят, а когато решът да изкопаят кладенец за да вадят вода с която да поливат насажденията си, някой решава че ще им слага водомер, или ще им забрани да гледат животни, или няма да може да отсече дърво от собственият си двор, но ще купува от незаконна сеч

77

Анонимен

преди 2 години

А как е в Словакия, а как в Словакия? Има ли таван на цените в Словакия, има ли таван на цените в Словакия?

76

Майна

преди 2 години

НАРИЧА СЕ ЕНЕРГИЕН ГЕНОЦИД!!! НАРОДЕ???