141

Анонимен

преди 2 години

На "смелите борци" може и да им просветне. В страни с по 90% ваксувани пак се затварят и изискват сертификат за влизане. И какво се промени за 2 години? Важното е да капе в касичките, по малко, но редовно...

140

Анонимен

преди 2 години

Освен неадекватното лечение у нас ще напомня, че в много болници изобщо няма такова. Няма сестри. Няма санитари. Доктор я мине - я не. И това - при интензивни отделения, при хора на кислород, които трябва да се следят постоянно! Няма кой да проследи количествата и времето! Да не говорим, че има заключвани стаи, хора оставени без надзор и всякакво лечение! Моя роднина сама ходи да обслужва баща си, но добре, че беше преболедувала преди година, та нямаше как да се разболее и не серазболя.

139

Проболедувал

преди 2 години

До АнонимеНТи да нямаш двупосочен билет?

138

Анонимен

преди 2 години

131 и аз го карах, но с първата вълна още. Не мога да се заразя повторно, а искам защото така ще получа сертификат. Да видим дали ще хвана омикрон. Всички медии и чуждестранни учени казват, че се кара изключително леко. Което ме навежда на мисълта, че може и да не го хвана. Уф.

137

padarizationality

преди 2 години

Сега разбирам, защо квалифицираните,знаещи и можещи,хората професионалисти в областите си, не желаят вече да дават становище по темата. Видно от коментарите по-долу е, че никой нищо не е разбрал от статията(ако въобще е чел). За съжаление, има други, които използват момента да блеснат с простотията си, говорейки пълни глупости, представяйки своето некомпетентно мнение за фактология. Но нека всеки сам отсее истината, нали всички претендираме, ето, дойде голямото сито.

136

Анонимен

преди 2 години

до 132 - очевидно нищо не знаеш за организма. Той е точно обратното на перфектна система и на нещо със строго определени процеси. Всичко е не много далеч от точно и далеч от перфектно (то и няма такова понятие в медицината)... Самия факт че 70% от генома на човека е генетични вируси и 27% е просто *** за перфектно ли ти говори - дефакто само 3 процента значат нещо. Почети малко преди да пишеш.

135

До 131

преди 2 години

Аз така или иначе на тестове не вярвам. Като някой каже "заразих се повторно", каква е гаранцията, че е ковид или обикновен грип. Знаете, че и PCR тестовете са съмнителни - защото не правят такава разлика. В САЩ, мисля, че от края на декември т.г. спират да ги ползват именно по тази причина. Та, втория път ужким заразяване, може да си е просто грипче. Преболедувалите ковид си имат доживотен имунитет. Ето линк за САЩ.

134

Георги

преди 2 години

Да, ако оцелееш.

133

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден СЗО-то обвини българските лекари, че са изписвали неоправдано много антибиотици. Цялата гилдия мълчат, като ... Никой - нито министър, нито председателите на професионалните им организации, нито проф.аните, нито изявените им професионалисти не излязоха с някакъв отговор. Не ви ли е срам поне малко от пълната ви безгръбначност? И пак излизат да ни поучават. С какви очи?

132

Анонимен

преди 2 години

Да така е! Аз съм живото доказателство. Вече почти 2 год след като изкарах ковид не мога да се заразя отново. Не съм ваксинирана, защото многократно имах контакти с болни и не се заразявах. Това означава добър имунитет. Проблемът обаче е че нямам сертификат и не мога да си изкарам такъв. А не се разболявам. Имам имунитет, но за света съм аутсайдер. Като мен са милиони хора. И какво правим? Бодем се насила, въпреки че ваксините не пазят както изградения от нашето тяло имунитет. Лудост!

131

Анонимен

преди 2 години

Така е, Илиана, а съвременната медицина най-често реално създава пречки пред организма, като насила потушава симптомите, изградени точно с цел защита.

130

Истината

преди 2 години

"Основната грижа на всички институции трябва да е създаването на условия за добро здраве на населението- добра храна, чист въздух, свободно време и достатъчно движение, добра хигиена". Това е ! Не от сутрин до вечер да ни заливат с помия и негативна информация да рекламират някакви препарати и да предсказват колко ще умрат Бъдете здрави и си пазете умовете

129

АнонимеН

преди 2 години

НАРКОВИД ВАКСА СЕКТАНТИ: ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА...

128

Илияна

преди 2 години

Организмът е една перфектна система. Всички процеси притичащи в него са в строга закономерност.Запушването на носа при вирусна инфекция предпазва от навлизане на вируси по-навътре в организма, кашлицата е реакция на белите дробове да се освободят от натрупания секрет. Увеличаването на белите кръвни телца е за да помогнат за справяне с инфекцията...Всяка реакция има своето значение.колкото по-малко лекарства, толкова по-добре.

127

126,

преди 2 години

"Лично аз и семейството ми, след 1 година се заразихме повторно-доказано е. Докато се усетим, че е това, и взе, че ни мина." - - Точно същото беше и принас. Карахме всички вкъщи миналата година през октомври. Тази година минахме за 2-3 дни изключително леко /бърз домашен тест го потвърди, не се каня да кибича вкъщи всяка година по две седмици за няма нищо/. Нищо общо с първото каране, при което боледувахме около 10 дни и ми беше лошо, нямах обоняние и спях по 12 часа. Сега лего ми се скофти само

126

Антитромб

преди 2 години

Нискомолекулен хепарин, ама той е само за отбрани пациенти. За останалите знаете какво. Политик или богаташ да е умрял С или ОТ вируса.??.????

125

Не е 100%

преди 2 години

1000% е. Преболедувалите и възстановени след Ковид са поне 10 пъти по-защитени (да не кажа 100 пъти) от на...те се

124

Анонимен

преди 2 години

Гледай сега, има ***, но има и ***. Каквото и да си говорим обаче, тези които се ваксинират след преболедуване, бият всички.

123

Анонимен

преди 2 години

"Ясно е, че и преболедувал, и ваксиниран, пак може да се разболее след няколко месеца. Затова препоръчват бустер." - Нарпотив, нищо такова не е "ясно. За инжектиран - да, той не се е срещал още с целия жив вирус. За преболедувал това е напълно излишно. Е, който желае - нека го стори, но е излишно. И това точно заяви лекарят, който реално лекува ковид болни в ковидотделението в Пирогов. И не само той. За разлика от платени математици, тр олове по форуми и всякаква друга пап лач.

122

А, не

преди 2 години

Преболедувалите абсолютно не са еквивалент на ваксинираните. Много моля да не се манипулира обществото с тази неистина. Докато ваксинираните се разболяват- тежко при това, дори и умират, при преболедувалите съвсем не е точно така. Лично аз и семейството ми, след 1 година се заразихме повторно-доказано е. Докато се усетим, че е това, и взе, че ни мина. Съвсем леки симптоми бяха втория път, нищо общо с първия. Дори на работа ходихме, защото на практика нищо ни нямаше. Не заразихме нито един колега