95

Анонимен

преди 2 години

Жената няма знячение по какво припада тия са с около 300 грама по малък мозък от мъжкият импулсивни страхливи истерички доказано чрез директни измервания многократно.

94

Иванчо

преди 2 години

Гнусните булгарски едноклетъчни ме кефят как се надяват анонимници като Канадеца и Кокорчо да ги оправят. Както и *** тази уволнена от Станишев заради корупция. Вие жалки мизерничета, все чакате някой да ви оправи живота.

93

На ганЮ сеира

преди 2 години

го гледам от 32 години.......отвън.

92

До 111

преди 2 години

Както Бейко ви *** вас и семействата ви 12 години, никой не може да ***. Жалко, че вече не е на власт. Беше ви кеф да ви слушам сърцераздирателното мрънкане. Дано Гешев продължи ви трови живота още години наред хехехех

91

Анонимен

преди 2 години

Гешев остана единствения контрапункт на "подмяната". Не се отказвай, Гешев! Не подавай оставка!

90

Анонимен

преди 2 години

Легнахте ли, беее? Гербавият тролаж? Да легнете в трапа скоро!

89

Анонимен

преди 2 години

Ами като арестуват Тиквата няма как... Ще трябва друг да ни е премиер. Иначе знаем, че от него по--подготвен няма в тая част на Вселената.

88

Електра

преди 2 години

Бравооо, лапнишараните дадоха на почтените крадци властта, между тях ярко греят почтената Краднелия, откраднала и обезкостила за милиони Техноимпекс. Дамаджана Педерашков, който със спестени пари от жалката си милиционерска за семки, се е сдобил със 19 луксозни имота, като само в единия има 12 к. не. фа. Друга ярка звезда е мутрата от СИК И. Иванов, внедрен като министър в земеделието, за да възстанови ТКЗСтата, защото от тях се краде най сладко...

87

Анонимен

преди 2 години

Ще издържат ли 100 дни?!?

86

aa1830

преди 2 години

Много са налезени и позитивни. Жените припадат по "харвардските момчета" а отзад са старите кучета Нинова и Рашков, някое и друго назначение на президента като външното недоразумение и онзи *** Янев, и тук таме някой за пълнеж. Гювеч за всеки по нещо.

85

Анонимен

преди 2 години

При свинята Бойко бензинът беше 1,60, при джендъра Петков 2,80. Кой е по-голямата ***?

84

Тая версия кърти:

преди 2 години

https://youtu.be/AQsx4Fr8wqU

83

Анонимен

преди 2 години

Първите 100 дни ще бъдат и последни... за този кабинет от изпечени мoшеници...

82

Ти да видиш:

преди 2 години

Някъде човек вижда Свещенник на БПЦ на улицата отива до него и му казва:"Разбрах, че си тръгвате към Палестина имате ли нужда от екскурзовод до там!"

81

Анонимен

преди 2 години

ЛЕВСКИ и БОТЕВ като гледат сегашния народ и какво направи с държавата за която те се бориха да е свята ...............

80

Анонимен

преди 2 години

Ако минималната заплата не стане 2000 лв. да има нови работни места които да са аземани от подходящи хора по нормален избор а не връзкарство и минималната пенсия не стане 1000 лв. Това не е промяна.

79

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да говорят няма нищо по лошо от свинята Бойко

78

Ти да видиш!

преди 2 години

Ти да знаеш Микеланджело е бил гении - пространствен, аз личния живот на хората го не коментирам, но погледнете Давид. Ако направи фигурата перфектно по пропорция в тоя размер главата ще се смали визуално и ще изглежда Крум Дамянов без да е Крум Дамянов.Затова к'во прави Микеланджело - главата и ръцете умишлено по-големи и изглежда визуално перфектно. Рембранд също е гении ... Там е сложно ... Там попадне ли нещо сбъркано умишлено в правилни сбъркани ръце не е шимпанзе с лазерен меч!

77

Анонимен

преди 2 години

Те май всичките му дни ще са толкова. Ще се изпокарат при първата издънка на някой! И тока ще ги довърши.

76

Дейвидсън

преди 2 години

Та той отдал цялата си подтиснат сексуална енергия да смачка тези атеисти комунисти особено техните ПУЦ, УЦ и образование... И техните най-адекватни училища ... И бил много талантлив в това нали Денков!