33

Анонимен

преди 2 години

Значи ако реша лятото да се ваксинирам ще ме набодат като таралеж със две дози и 3 бустера за последен ъпдейт

32

Kунчо Бустера

преди 2 години

Вижте, хора, не бива да се смущавате, с тези нови ваксини е така, те не работят, не работят, но след четвъртия бустер изведнъж проработват. Истина ви казвам. Който вярва е умен и красив, а който не вярва е плоскоземец и *** ****о заради когото не можем да се върнем към нормалното.

31

Гиб Мелсън

преди 2 години

В един момент да не се окаже, че ваксърите се бодат по-често от наркоманите.

30

Анонимен

преди 2 години

Абе проклети убийци ние народа нямаме никаква нужда от вашите убийствени ваксини айде върветеси на майната никога никакъв случай няма да се ваксинират хората стига стия ваши *** лъжи и простотии няма да се ваксинираме и точка по въпроса

29

пияница мистик

преди 2 години

А се смеехте преди няколко месеца на бразилеца, дето по собствено желание си набучил 20 ваксини. От всеки вид по няколко пъти. А човека просто е бил визионер, с поглед в бъдещето и е изпреварил събитията :)))

28

Фъкт

преди 2 години

ГМО експеримента е пълен провал.

27

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Ако ви харесва вечна пандемия, продължавайте да участвате! Пляскайте с ръчички, носете ритуалното парче плат, навирайте си пръчка в носа да търсите вирус който нямате, показвайте си робското сертификатче, боцкайте се с отровните безполезни препарати! Колкото повече слушкате, по-добре става, нали? Нали? Значи сега ако е зле, решението е да слушкате още-още повече? И да изпълнявате всички, което до момента помогна толкова, ама толкова много? Или не е това решението?

26

Анонимен

преди 2 години

Има хора вече с четвърта доза и още мърдат.

25

Анонимен

преди 2 години

Тотална изненада. Никога нямаше да се досетим. Каква фабула. А нещо за чипиране споменава ли се или на пролет ще се изненадаме приятно с новата техника.

24

Майстора

преди 2 години

Ърцула де *** поръча още през пролетта по още 3 допълнителни дози за всяко живо същество в ЕС, но Внезапно и Неочаквано сега се Открива че ще трябва да се боцате непрекъснато... Хехе няма думи да опишеш някой който още не е видял КОЛОСАЛНАТА ИЗМАМА

23

Експеримент

преди 2 години

Някой изследвал ли е страничните ефекти за толкова често инжектиране на грефенов оксид в организма?

22

Файзър

преди 2 години

Колкото по-често толкова по-добре - за нас

21

Аха

преди 2 години

И 20 дози няма да са достатъчни за напред ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА НА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ И ИНДИВИДИТЕ ОБЛЕЧЕНИ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ

20

Фиаско

преди 2 години

"Ваксините не работят, но си ги инжектирайте още по-начесто". Това разумен човек няма как да го приеме за нормално.

19

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че в много от случаите "ваксините" изобщо не действат и сега единствено им остава варианта да увеличат дозите за да се оправдаят пред обществото.

18

Бизнес-за-милиарди

преди 2 години

Все едно не се действа според реалността и логиката, а някакви загадъчни и напълно неразбираеми цели движат кампанията с псевдоваксините... Какво ли може да е, какво ли...

17

Алекс

преди 2 години

Защо продължава пропагандата на ваксините,след като Омикрон предизвиква леко заболяване?

16

Анонимен

преди 2 години

Пхахахаххаха. Какво заглавие. Каква плоска пропаганда... После тези които не искали да се абонират били ***

15

Позор

преди 2 години

Никой не вярва на пропагандната медия Дойче Зеле, колкото повече давате трибуна на техните пасквили толкова повече се срива и вашият гредит на доверие като медия.

14

Анонимен

преди 2 години

"Смятаме, че през лятото или най-късно през есента ще се наложи и четвърта имунизация" ЧЕ ТО НЯМА И ПЪРВА ИМУНИЗАЦИЯ бе батенце? Къде е имунизацията? Що я криете? Никой не е получил имунитет още, а сега де? Да нямаше предвид "четвърта манипулация"