56

Анонимен

преди 2 години

доказано е, че ваксинираните по трудно се заразяват и клиничната картина е по лека, стотици изследвания са го доказали... а всяко подтискане на вируса играе важна роля, мислещ (който си мисли че мисли)

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 Икономиката така или иначе влиза в криза. Това е целта на тази измислена пландемия. Залозите са за април догодина и до тогава ще има рекет сертификат, за да не вижда народа какво се задава. Ще има много набодени, болни и безработни!

54

Анонимен

преди 2 години

Ей тази глупост сътворих за да видя колко от вас вярват на мега глупости, които се пишат тук! Да ви кажа много сте наивни :) :) :) доста лакове събрах... Ваксинирах се май месец и едвам оцелях. Два месеца бях в болница и докторите, не можаха да се справят веднага с тежък страничен ефект засегнал мозъчните ми клетки. Едвам оцелях... До мен лежаха само ваксинирани с тежки странични ефекти. Имаше отделение в Исул само за такива случаи, но крият тази информация

53

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Призовавам Ковид троловете, които ни карат да идем в някое Ковид отделение да отидат самите там и да разберат защо смъртността е толкова голяма! Като го видят ще разберат, че при нормална болнична и доболнична помощ 80% от хората починали от/със/покрай Ковид щяха да са живи!!!!!

52

До Майора

преди 2 години

"за по лесно придвижване между страните" (цитирам с правописните грешки)!? Как по-точно спомага придвижването? Увеличава средната скорост? Намалава разхода на гориво? Изкривява пространството, скъсявайки разстоянията между начална и крайна точка?... Лесно е да говориш с пропагандни клишета, когато си неспособен да мислиш.

51

до 46

преди 2 години

знаеш ли колко от тези хора не получиха адекватно лечение за придружаващите ги болести защото бяха спрени планови операции прегледи и всичко отива за бъбречна криза, първо му правят тест да видят резултата и ако е с ковид го хвърлят в отделението за ковид и толкова спират им лекарства за други болести пълна обърквация. Никой не казва че няма вирус но просто мерките и леченията са неадекватни и много хора си заминават защото не се лекуват другите им пзаболявания...

50

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е да има промяна в закона. Да не си мислим в момента какво би станало ако здравния министър се напие и напише заповед за да се спасят всички от ковид им заповядвам да се гръмнат.

49

Анонимен

преди 2 години

като се каже че естествения подбор би дошъл с цената на стотици хиляди жертви, какво, не го вярвате ли? пак ви лъжат с бройката? не е сериозно ли? кое е от всичките, да го оборим...аман от трудно мислещи и нефункциониращи

48

до 48

преди 2 години

А той сега не е ли оставен на произвола, бе мислещ? След като ваксинираните продължават да заразяват и да бъдат заразявани? Аман от мислещи.

47

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ваксиниран, но около мен доста го проболедуваха и съм на мнение, че това е естествена ваксина и не трябва да се ваксинират. Впрочем искат 3 доза, която със сигурност няма да си сложа. Ваксината не ми е причинила нищо дискомфортно освен ден след 2 рата доза, в който се чувствах, като болен от настинка. Всеки сам си решава, но ако не е преболедувал да си носи кръста. Смъртността в България е между 5 и 10% взимайки предвид нови случаи и умряли за ден. Ако се разболеете лошо, няма добро лечен

46

Анонимен

преди 2 години

Сертификатът противоречи на Българската Конституция и няма какво да бъде допитвам до народа. Той е в разрез с десетки закони.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "Значи който е против фашисткото направление зададено от ЕС, СЗО и Вашингтон е или комунист или русофил." Хихихи. Факта, че си написал горното автоматично показва какъв си. Руснаците първи излязоха с ваксина, ако не се лъжа .... :)))))

44

Анонимен

преди 2 години

за сведение на немислещите, ако вируса се остави на произвола и си заминат 200 000 - 300 000 човека, това ще е много по тежко за икономиката и препитанието на всички, ама това немислещите няма да го регистрират преди да се случи (вкл. и на тях)

43

Анонимен

преди 2 години

До ПенсионерНяма да има реферундум понеже организацията на реферундем в България е труда. Преди години Слави в колко епизода на шоуто си рекламира искания от него реферундум за да събере необходимите подписи. При един реферундум се знае отсега че 80 процента ще са против зеления сертификат.Идеята е министъра на зздравето да не може да издава такива заповеди.

42

Анонимен

преди 2 години

само забележете с локдауни, ограничения и т.н. 30 000 си заминаха (0.6% от популацията), а какво щеше да е ако се остави на произвола...

41

Анонимен

преди 2 години

Хи хи колко сте жалки някои "биомаси". Значи който е против фашисткото направление зададено от ЕС, СЗО и Вашингтон е или комунист или русофил. Наистина "нашето образование" е създало тотални амеби за последните 32 години.

40

НОШТ

преди 2 години

Виждам , че местния тро е включил на турбо, толкова много проКовд глупости не съм чел скоро на едно място, наясно ми е, че хората работещи за официалната пропаганда са с плачевно интелектуално ниво, но тоя тук е "най-добрия"

39

Анонимен

преди 2 години

За какво да харчим пари за референдум като накрая ще подправят резултата. Тези избори бяха доказателство, че Мустафата здраво ги е хванала за топките и си избират които трябва.

38

Анонимен

преди 2 години

Ами логично е. Ако ЕС не спазва собствените си решения и заявления за свободи и права, няма как да очаква други резултати. Евразийският тигър дебне. Съответно- или се преосмислят моментално всички досегашни европейски мерки и решения и то в полза на спазване на човешките права и свободи, или всичко в съюза отива по дя-волите. За ОГРОМНО съжаление!!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Зеления сертификат трябва да отпадне.Аз имам антитела но са малко под 150 и трябва да си правя тест ако ми се наложи да отида някъде където се иска.