12

пожелание

преди 2 години

Блъсков скоро ще рови в казаните

11

Чекмеджан

преди 2 години

Значи ядоха пиха а сега няма да плащаме,ами да отидат при Бойко който защитаваха и да искат една пачка от чекмежетата

10

Анонимен

преди 2 години

До сега не четях Труд, но от днес започвам да го чета всеки ден. Дали онлайн или на хартия, но ще го правя! Да живее свободата на словото!

9

до Велева

преди 2 години

Валерийке, аз ако не си платя наема и сметките идват и ме гонят, така че не се прави на ощипана мома, че не знаеш за какво става въпрос ! Продажни журналисти и *** не ни трябват ! Ти къде беше когато мачкаха малкото останали опозиционни медии ?

8

Анонимен

преди 2 години

Според него "Труд" няма основания да мисли, че е по-специална медия от останалите, а собственикът му да си даде сметка, че всички са равни на пазара. Само този принцип прави медиите свободни, заявява Карбовски: "Журналисти, които изпиха горчивата чаша, подгонени от съд и изпълнителни листове имаше, но тогава "Труд" не писаха за това. Свободата и солидарността нямат нищо общо с наема и договорите.

7

Анонимен

преди 2 години

За 130k и аз ще се блъскам

6

Анонимен

преди 2 години

"Докато те живяха и работиха комфортно с властта последните години, много журналисти платиха свободата си не просто със загуба на пари, но и с нерви и със здравето си. Изгонени тихомълком журналисти имаше, но същите не плакаха. Нямаше смисъл. Кой щеше да им обърне внимание, Труд ли?!"

5

Анонимен

преди 2 години

Хайде и таз излезе да брани казионите медии, даже не бих ги нарекъл медии, а рупори на борисовата хунта. Да излязат на свободния пазар, на свободен наем, а не в държавен имот и да не си плащаш наема. Къде е равнопоставеността?

4

Анонимен

преди 2 години

абе тая нормална ли е. писна ми да слушам за шайката журналисти (***) как не може ли да ги закачат та каквото и да са направили. щом не плащаш наем си заминаваш от имота. какво не е ясно. това важи и за журналисти и всички останали.

3

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, в защита на една гербава шантонерка излиза друга такава. Вие наистина ли си мислите, че можете да ни заблудите :) Смешни призраци от гардероба :)

2

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

Блъсков изпадна от "медиен император", член на Г-13 през 90-те до измеkярин на кого ли не в днешно време.

1

Анонимен

преди 2 години

Ефект на дамаджаната.