98

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм против доказаните ваксини, които са се разработвали с десетилетия, просто знам от истински лекари, че ваксина против грип нема :))) Само като ги слушаш политиците, се чудиш да се смееш ли, или да плачеш, въобще не са наясно с нещата :))

97

Мдаа

преди 2 години

Искаме и статия как някой депутат се е сьбудил и си е казал вече няма да сьм депутат отказвам се от благинките и ставам обикновен гражданин на - нето -500 лв

96

Янко Антивакс

преди 2 години

Тази статия само потвърждава че ваксовете са хора с лабилна и ранима психика. Много от тях се подложиха на зловещия експеримент защото се надяваха че тази тяхна саможертва ще им върне "нормалността" в живота. Оказа се обаче че са попаднали в предварително заложения им капан. В момента в редица набодени страни като Великобритания, Португалия всичко започва отначало. Следващата стъпка на Биг Фарма ще е задължителни ваксини на всеки три месеца, обаче ваксинирах вече няма да са безплатни.

95

Анонимен

преди 2 години

Вече започнахте да пишете статии за разни никому неизвестни хора от горно нанадолнище.Браво

94

до 96

преди 2 години

96 браво

93

Анонимен

преди 2 години

Как пък не пуснаха един път саттия за някой ,който се събудил и си казап- Никога няма да се ваксинирам .Как бе?

92

Майстора

преди 2 години

До Див Петел - коя наука, наивни ми петльо? Която е сто процента съгласна с рекламната кампания на експерименталните терапии, нали? Понеже всяка друга се цензурира. Включително Американската сърдечна асоциация, когато пусна изследване, доказващо че терапиите повишават рисковете от сърдечно заболяване с над 120%. Но ти си слушкай "науката" от телевизора, която проповядна светата вацина.

91

Юрий

преди 2 години

Съгласен съм за две неща. Не трябва да е насила, но в Германия живеят над 10 милиона чужденци, и поне пет милиона второ поколение със същото мислене. Добре, има десет милиона над 65 години които са уязвими. Да ви попитам , децата и младите го карат леко като грип. Възрастните на легло, често с летален изход. А младите го разнасят. Ваксините не предпазват на 100% но колко хора в България убиха своите родители баби и дядовци. Аз това не искам. Искам семейството ми да е здраво.

90

Кисело Зеле

преди 2 години

Дойче Зеле, е една глобалистка медия известна със своите агитации в подкрепа на глобализма, който има за цел, да убие дребния и среден бизнес, и да направи от нас едни био роботи в услуга на едрия бизнес. Аре нема нужда.

89

Фин

преди 2 години

До Юрий ...какво по хубаво да си аутсайдер - това означва, че не си мижитурка, икономически ***, еснаф, бюргер, банален и глупав съвестен гражданин. В западна Европа хората вече са пропаднали и извратени същества. Ваксинацията ще бъде пълна катастрофа в по далечен план, запомни го това!

88

Див Петел

преди 2 години

По темата има и една друга гледна точка, която ще си позволя да споделя.Аз съм здравомислещ човек, вярващ на научните доказателства и постиженията на цивилизацията, включително и на медицинските.Ваксиниран съм отдавна,НО аз си бях спрял фейсбоклука от поне 4-5 години.Точно преди две седмиси си го стартирах отново.Ужасен бях каква войнстваща глупост се шири там.Берем плодовете на ниското ниво на образованието на народа и слабото възпитание.Клише, но абсолютно вярно. Интернет мантри срещу наука.

87

Анонимен

преди 2 години

пропаганда - лъжи -пропаганда -лъжи пропаганда -лъжи - и така до безкрай това е метода на под.ли-зу-рковския мейнстрийм.

86

Борис Бойчев

преди 2 години

... но нищо. .. ще намеря начин да преодолея тези вътрешни колебания, този път не може да не е занаше добро, този път със сигурност е! !

85

Анонимен

преди 2 години

Много драма за просто една ваксинация . Необясним първичен страх. Параноя. Глупост. Фанатизъм.

84

Анонимен

преди 2 години

93 - аз предпочитам да не съм жив, отколкото да живея в клетка цял живот. Но хора всякакви. На някои им е приятно да ги приберат с кошарката и да са нахранени и на топло. Само дето си мисля, че все пак човекът би трябвало да се различава от животните.

83

до Юрий

преди 2 години

Човече, не им обяснявай, в този сайт се влиза, да ги наpyгаеш, и да им гледаш сеира, те не вярват в нищо разумно и нормално.

82

Борис Бойчев

преди 2 години

Не съм го споделял тук, но ще се повторя: нямало е случай в човешката история, когато са ни тикали с дулото в гърба на някъде и ДА НЕ е било за наше добро: )) Е, аз такова тикане в 50 годишния си живот не помня, следователно - това ще да е за наааай- голямото добро в живота ми. .. пхахаха!:)) ... едно единствено (дребно) обстоятелство ме смущава ... а именно, че за същите тези мои 50 години не съм видял нито едно (било то и случайно!) добро, което да ми е било поднесено от същите тези хора!

81

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Нали виждате че и от Министерството на Пропагандата смятат ваксърите за слабоумни? Този текст не е насочен към хора с нормална интелигентност.

80

Анонимен

преди 2 години

Шизофренизмът около тези ваксини и ваксиниране, като хуманна грижа за ближния беше реализация на политически проект. Той явно се провали с гръм и трясък, а Омикрон направо го съсипа. Много ми заприлича на нашата политическа идея да вадиме Македония от л-ната, генерирала само негативи.

79

Мен

преди 2 години

До АнонименУтре тия 5милиона като почнат да *** по болници дали ще имат живота който искат?