88

Анонимен

преди 2 години

Нов виц: кирикор и гарабед - политици..

87

Анонимен

преди 2 години

За да спреш корупцията трябва така да реформираш системата че да няма условия за корупция. Докога държавата ще рекетира бизнеса? Бойко типично по мутренски превърна институциите в бухалки. от там тръгна корупцията. Сега кирчо и той запя същата песен. Ще спирал корупцията? Ще вдигал пенсии....Как? От къде ще дойдат парите? Само глупости и лъжи дрънкаш кирчо!Ако премахнеш ковид мерките, и съкратиш държавната администрация с поне 50% тогава ще ти повярвам че наистина искаш да правиш реформа

86

Е. Е.2021

преди 2 години

До Пич ...Глупости си надраскал.Нищо повече.

85

Анонимен

преди 2 години

Ще повярвам на тези политици, които най-после ще махнат пенсионерите, бивши военни уредени на сладка службичка тук и там!

84

Анонимен

преди 2 години

До Пич Хахаха. Каква работа трябваше да свършат бе? Ти каква работа щеше да свършиш? Киро каква работа ще свърши? Лесно правиш райски градини на думи.

83

Народно поверие

преди 2 години

"Не започвай нищо ново в петък, на лош край е" - повече няма какво да се каже за това НС!

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50Голия *** на Караганева и неверните декларации, нейната и на Кирчо пак ли този "депесарски"сайт са манипулирали? Торбичката от пицария Виктория пак ли този сайт е манипулирал? Миналото на Гечев, Гагаузов и РОвч този сайт ли е манипулирал? И т.н., и т.н. А извадиш нещо за "почтените", "А отбора", индивидите с токите и CV-тата задължително си *** на ГЕРБ?

81

Do 78

преди 2 години

При тодор живков, България фалира два пъти и два пъти е "спасявана" от СССР срещу прехвърляне на златния си резерв там!!! Златен резерв натрупан преди 1944!! Даже преди няколко седмици имаше статии как уж Сакскубургодски имал право да си иска златото от Русия, щото било откраднато от кумунистите и продадено на СССР .... Бива малко да учиш история и да се запознаваш с фактите преди да пишеш глупости!!!!

80

Пич

преди 2 години

Така е, ако предишните избраници си бяха свършили работата, България нямаше да е най-жалката държава в Евросъюза. Но те бяха твърде заети да крадат въобразявайки си, как с откраднатото ще тичат да живеят в други по-хубави държави. Вместо да направят собствената си страна една райска градина. А колкото да троловете по-долу - недейте да дрънкате за вдигане на данъците, защото Петков и Василев обявиха, че такива няма да има. Паричките ще ви ги спрат само на вас ;)

79

Анонимен

преди 2 години

Хайде да започнем прагматично, а. Като първи въпрос, решихте ли вече децата връщат ли се на училище и от кога? Все пак родителите би трябвало да знаят, при това не в неделя в 23 часа, нали?

78

Правилно

преди 2 години

До Киро Канадеца)))) ККК - Киро Крадливия Канадец!!!!

77

Анонимен

преди 2 години

Язък за доверието което получи. Още от първия ден почна с глупостите. Щял да спира корупцията.....то в света няма държава която да е спряла корупцията. А пък корупцията никога не е била чак такъв голям проблем или пречка за забогатяване на населението. Има много други проблеми които трябва да се решат и могат да се решат. Най вече да се спре държавния рекет и да се оставят хората да работят на спокойствие. Това включва и прекратяване на пандемията и така наречените извънредни положения и мерки.

76

Анонимен

преди 2 години

Кирил, изкорени корупцията за да ни даде Брюксел пари и отново да се разхождаме със щастливи лица в мола.

75

Мхмм...

преди 2 години

И как ще стане това? Всеки който иска и има желание, може да изгледа 1-2 клипчета на АКФ в youtube. Сам ще се убеди как са навързани като свински черва и политици и магистрати и престъпници. Кораба потъва, филма свършва, който може и както може да се спасява докато е време.

74

Киро Канадеца

преди 2 години

Дигаме данъци, задължителна ваксинация, признаваме Македония и истанбулската конвенция, моркса база на Сащ във Варна. Херо Мустафа каза!

73

Българин

преди 2 години

По - добре да започнеме на чисто с лъжа и измама и премиер мошеник и лъжец, отколкото да се върне Бойко Борисов да си прави пачки в чекмеджето.

72

Анонимен

преди 2 години

Под "кражби" разбирайте плосък данък. Макс и Мориц вече обявиха повишаване на максималния осигурителен доход. Очертава се вдигане на данъците и брутален рекет от страна на държавните бирници над бизнеса и гражданите. Не харесвам ГЕРБ, но май с носталгия ще си спомняме за управлението им.

71

Анонимен

преди 2 години

При Тодор Живков никой не даваше пари на България. България беше сред 30те най-развити икономики и българите живееха на средно европейски стандарт!

70

Избирател

преди 2 години

Слушах речта на Кирил Петков и вече съм твърдо убеден, този човек е на някакви наркотици!

69

Киро конституцията

преди 2 години

Излезе, каза няколко огромни и грозни лъжи и слезе! Лъжец си ти Кирилееее лъжец, с измама дойдохте на власт, как ли ще ви махнем? След като народа много ви обича и ви избра с мнозинство, защо от вън е пълно с полиция? От кого ви пазят, нали народа е зад вас и ви подкрепя, кому е нужно полиция, би трябвало с цветя и ризи да ви подкрепят! Странно, малко като обичта на Байдън!